easybiker Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) va rog eu ,nu mai puneti filme cu tot felul de motociclisti....aici e vorba de filme cu bikeri/choppere/bikers gangs si nu de "biker boyz".please.10x. "Biker boys" este penibil. De doi bani. Cea mai tare e faza aia cand merg aia cu 200 pe aratura. Editat Ianuarie 23, 2009 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 HELL RIDE http://www.youtube.com/watch?v=jHglhwcwO8I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Apropo, ce se mai aude de filmul " Fuck The World ", FTW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 despre "1%"movie stie careva ceva?: http://www.youtube.com/watch?v=3n1i2VwfIDQ...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 va rog eu ,nu mai puneti filme cu tot felul de motociclisti....aici e vorba de filme cu bikeri/choppere/bikers gangs si nu de "biker boyz".please.10x. Acuma eu nu vreau sa fiu rautacios, dar filme artistice cu bikeri eu inca nu am vazut ... toate mi s-au parut comerciale si slabe din punct de vedere artistic, categorie la care intra si Exit speed, Biker bozy, Hells Angels on weels, Hell ride, Torque, Ghost rider etc. (e adevarat ca pentru Easy Rider poate nu m-am pregatit eu destul ... in sensul ca nu am tras o "iarba" inainte). Impuscati-ma, dar asta e parerea mea si mi-o sustin ! O zi buna tuturor ! PS. Nu trage dom' Semaca ! ... Sunt eu Lascarica ! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 despre "1%"movie stie careva ceva?: http://www.youtube.com/watch?v=3n1i2VwfIDQ...feature=related http://www.imdb.com/title/tt1218981/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Apropo, ce se mai aude de filmul " Fuck The World ", FTW ? ...nici eu nu stiu dar tare mult as vrea sa aflu (ap. daca afli ceva intre timp da-mi un pmte rog) .dupa ce am vazut am devenit foarte interesat de film.In traileru asta e ''Money Shot'' by Billy Lane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 eu am : beyond the law biker boys easy rider Harley Davidson and the Marlboro Man hell ride Hells Angels On Wheels Sons ofAnarchy (toata seria, inclusiv ep13) Biker Mice From Mars [season 1] (desene) si Exit Speed dak stie cineva unde pot sagasesc I Bought a Vampire Motorcycle ii sunt foarte recunoscator. am vazut acum mult timp un fim despre o gask de motociclisti care se duc intr-un sat sa.si ajute un amic, care avea probleme cu un pamant...o scena mai tare este knd un motociclist raceste motorul unor localnici cu bere facandu.le masina sa mearga...dak stie cineva cum se numeste filmul si imi zice unde il gasesc are de la mine o naveta de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 eu am :beyond the law biker boys easy rider Harley Davidson and the Marlboro Man hell ride Hells Angels On Wheels Sons ofAnarchy (toata seria, inclusiv ep13) Biker Mice From Mars [season 1] (desene) si Exit Speed dak stie cineva unde pot sagasesc I Bought a Vampire Motorcycle ii sunt foarte recunoscator. am vazut acum mult timp un fim despre o gask de motociclisti care se duc intr-un sat sa.si ajute un amic, care avea probleme cu un pamant...o scena mai tare este knd un motociclist raceste motorul unor localnici cu bere facandu.le masina sa mearga...dak stie cineva cum se numeste filmul si imi zice unde il gasesc are de la mine o naveta de bere I Bought a Vampire Motorcycle - Eu l-am avut dar dupa mine nu e bun de nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 deci exit speed e cel mai tembel film pe care l-am putut vedea vreodata...si acum ma mir cum de am avut atata rabdare sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 deci exit speed e cel mai tembel film pe care l-am putut vedea vreodata...si acum ma mir cum de am avut atata rabdare sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 de 1% se mai aude ceva, eu nu gasesc filmul asta http://www.youtube.com/watch?v=3n1i2VwfIDQ...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) ce film?link-ul tau nu merge... asta? http://www.youtube.com/watch?v=3n1i2VwfIDQ...feature=related sau? Editat Noiembrie 25, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 ce film?link-ul tau nu merge... asta? http://www.youtube.com/watch?v=3n1i2VwfIDQ...feature=related sau? Chiar le aveti careva? Sau le a-ti vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ambele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ambele! Daca te rog poti face o donatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GorG Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ... asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 ambele! le vreau si eu pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Daca te rog poti face o donatie? le vreau si eu pls ba,unde vedeti voi ca ar zice ca LE ARE???....le cere si el...si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 pai si unde le gasim, aa?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 care face rost primul de ele sa le imparta rapid ):D)...si dupa le comentam aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 care face rost primul de ele sa le imparta rapid ))...si dupa le comentam aici ! Nu dau nicaieri de ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Ice Lord ..mai aduci aminte..? Am vazut si noi un film.... defapt am jucat rol acolo,eu ,tu si Csabi ,hehe ...Titlul operei era : Hells Angel In Rock Editat Noiembrie 27, 2009 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Ice Lord ..mai aduci aminte..?Am vazut si noi un film.... defapt am jucat rol acolo,eu ,tu si Csabi ,hehe ...Titlul operei era : Hells Angel In Rock Da chiar am facut istorie ,oricum era tare omu' mai ales ca nimeni nu stia infara de noi pentru ce era tricoul cu SUPPORT.... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 din pacate nu le-am gasit pe torrenti....se pare ca inca nu au iesit filmele pe cinema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate