roolrevolv Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mi-am cumparat recent un cbr 125 2007, si mi sa spus ca rodajul se face pana la 1000 de km, si sa nu trec de 7000 de ture, intrebarea mea este dak asta este adevarat, ca la alte motoare, rs dexemplu, am vazut ca nu trebuie sa treaca de 5000 de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mi-am cumparat recent un cbr 125 2007, si mi sa spus ca rodajul se face pana la 1000 de km, si sa nu trec de 7000 de ture, intrebarea mea este dak asta este adevarat, ca la alte motoare, rs dexemplu, am vazut ca nu trebuie sa treaca de 5000 de ture arde-o capat de la inceput ca nu pateste nimica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 cum poti stii daca nu ai sau nu ai avut cbr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 cum poti stii daca nu ai sau nu ai avut cbr? unii se pricep mai bine ca altii ... mergi pana in 7000 si din cand in cand , dai gaz capat si imediat lasi cazu sa vina singura in frana de motor ... Nu trebe sa ai motoreta respectiva ca sa stii cum se face un rodaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mi-am cumparat recent un cbr 125 2007, si mi sa spus ca rodajul se face pana la 1000 de km, si sa nu trec de 7000 de ture, intrebarea mea este dak asta este adevarat, ca la alte motoare, rs dexemplu, am vazut ca nu trebuie sa treaca de 5000 de ture Tot ceea ce ti-am spus este intemeiat! Nu te costa nimic daca mergi mai incet la inceput. Ba chiar aduni experienta, conducand safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 mi-am cumparat recent un cbr 125 2007, si mi sa spus ca rodajul se face pana la 1000 de km, si sa nu trec de 7000 de ture, intrebarea mea este dak asta este adevarat, ca la alte motoare, rs dexemplu, am vazut ca nu trebuie sa treaca de 5000 de ture Parerea mea este ca sa incepi sa ii dai inca din rodaj , ca sa inveti motoru cu fuga si cu stilul tau de mers 7000 fata de 5000 normal este in 4t fata de 2t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 Tot ceea ce ti-am spus este intemeiat! Nu te costa nimic daca mergi mai incet la inceput. Ba chiar aduni experienta, conducand safe pai io oricum nu ii dau tare in oras, mai mult de 60 pe strada nu iam dat, pe stradute necirculate noaptea am mai fortato. eram doar curios ca m-am mirat ca la rs trebuie tinuta sub 5000 in loc de 7000 ca la mn, si imi era frica ca poate nu fac cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 pai io oricum nu ii dau tare in oras, mai mult de 60 pe strada nu iam dat, pe stradute necirculate noaptea am mai fortato. eram doar curios ca m-am mirat ca la rs trebuie tinuta sub 5000 in loc de 7000 ca la mn, si imi era frica ca poate nu fac cum trebuie ai modelul nou de CBR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 da dar mai bine mi-as fi luat un naked, carenele ma streseaza la culme, sunt acolo ca sa ai pur si simplu c sa repari la el in caz ca faci cunostinta cu asfaltul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 da dar mai bine mi-as fi luat un naked, carenele ma streseaza la culme, sunt acolo ca sa ai pur si simplu c sa repari la el in caz ca faci cunostinta cu asfaltul Cel putin la modelu vechi de Cbr daca cazi ai sanse sa zgarai carena superioara (cea de la far) si sa rupi un semnal ...pe cand la modelu nou nu stiu cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 exact lafel =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 exact lafel =)) Atunci noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 nu stiti cumva daca modelul nou este mai inalt decat cel vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 nu e nici o diferenta intre ele inafara de acel face-lift si de faptul ca modelul din 2007 are injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 (editat) mi-am cumparat recent un cbr 125 2007, si mi sa spus ca rodajul se face pana la 1000 de km, si sa nu trec de 7000 de ture, intrebarea mea este dak asta este adevarat, ca la alte motoare, rs dexemplu, am vazut ca nu trebuie sa treaca de 5000 de ture salut man. unchiul meu este mecanic si se pricepe la masini foarte bine dar si la motociclete cat de cat. la motociclete mai mult varamiu ca are si el un cb450s. mi-a spus ca nu trebuie facut rodajul. si in plus ca multe persoane ziceau ca motorul se invata cu stilul tau de mers asa ca daca il inveti de la inceput cu viteze mari asa va merge mereu. acum eu nu stiu daca e adevarat sau nu. eu asa am auzit, acum nu sariti pe mine daca gresesc. ai grija de frumusetea aia de motor ca e super. apropo, cat ai dat pe el? mie imi place mult culoarea neagra la cbr. Editat Septembrie 2, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 salut man. unchiul meu este mecanic si se pricepe la masini foarte bine dar si la motociclete cat de cat. la motociclete mai mult varamiu ca are si el un cb450s. mi-a spus ca nu trebuie facut rodajul. si in plus ca multe persoane ziceau ca motorul se invata cu stilul tau de mers asa ca daca il inveti de la inceput cu viteze mari asa va merge mereu. acum eu nu stiu daca e adevarat sau nu. eu asa am auzit, acum nu sariti pe mine daca gresesc. ai grija de frumusetea aia de motor ca e super. apropo, cat ai dat pe el? mie imi place mult culoarea neagra la cbr. merci pentru ajutor, 3600 cu transport din belgia al meu e rosu...daca era negru parea si mai subtire decat e deja.. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate