daniells Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 14-16 septembrie 2007 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj Napoca * Organizator: Dracula Bikers am inteles k nu se mai tine ! ma poate ajuta cineva ??? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei765 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Si eu as vrea sa stiu daca se mai tine la Cluj ? Cine stie sa ne spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 se pare k nu vrea nimeni sa ne spuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_castle_hd Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 se pare k nu vrea nimeni sa ne spuna Si eu am auzit zvonuri cum ca s-ar fi anulat, dar daca era asa, ma gandesc ca ar fi anuntat cineva, oficial. Eu tot mai sper sa fie numai zvonuri... Hai, cei care stiti mai multe, alungati-va lenea si postati ceva concret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Si eu am auzit zvonuri cum ca s-ar fi anulat, dar daca era asa, ma gandesc ca ar fi anuntat cineva, oficial. Eu tot mai sper sa fie numai zvonuri... Hai, cei care stiti mai multe, alungati-va lenea si postati ceva concret!!! UP se mai tine intrunirea? DA! sau NU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 (editat) Ne onoreaza interesul manifestat fata de intrunirea "Dracula Bikers" . Stiu ca v-ati simtit bine anul trecut. Din pacate nu am reusit sa organizam si anul asta o intrunire care sa nu coboare standardul. Mai precis nu avem anul asta capacitatea organizatorica necesara. Poate reusim la anul sa continuam traditia intrunirilor clujene facute de catre motociclisti pentru motociclisti. Din pacate asta e! Cu scuzele de rigoare. Editat Septembrie 1, 2007 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daeath Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 deci nu se mai tine.....................pacat o programasem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 deci nu se mai tine.....................pacat o programasem lasa balaure ca plecam noi tai tai in alta parte cu corturile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 mare pacat veneam multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 lasa balaure ca plecam noi tai tai in alta parte cu corturile.... :Pentru cei care aveau Clujul pe agenda poate fi de interes urmatorul anunt: /index.php?showtopic=132442 O sa va simtiti garantat la fel de bine ca si anul trecut la Dracula-fest Daca tot v-ati pregatit corturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Pacat... chiar ne-am simtit super bine eu si amicii mei anul trecut iar anul acesta am chemat alti amici din toata tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daeath Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Pacat... chiar ne-am simtit super bine eu si amicii mei anul trecut iar anul acesta am chemat alti amici din toata tara. In 7-9 septembrie este intrunire la Oradea organizata de Rebel Bikers. V-ati putea redirectiona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate