brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 din spate zici ca e 600 RR Zici....dar nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Da.. am sa vad ce se poate face... Multumesc ! Inca mai astept sugestii ! nu stiu cat de eficienta ar fi evacuarea asta asa sub sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Mi-am dat si eu cu parerea... Mai astept sugestii si pareri ! Fara glume de prost gust va rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 nu stiu cat de eficienta ar fi evacuarea asta asa sub sha Cred ca este mai mult de astepct si nu de eficientizare. --- Mesaj completat în 18 Dec 2007 23:41 ------------- Mi-am dat si eu cu parerea... Mai astept sugestii si pareri ! Fara glume de prost gust va rog ! Care glume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 El deja s-a invatat ma sa primeasca glume proaste din partea unora...si din partea mea cateodata cand vorbeste prostii si acum zice de viitoarele sugestii sa nu fie glume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Te-ai prins --- Mesaj completat în 19 Dec 2007 22:21 -------------Un site care va poate ajuta sa gasiti marimea rolelor din variator : http://www.beedspeed.com/html-pages/variat...ights-chart.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 SARBATORI FERICITE TUTUROR SCUTERISTILOR!!!!! SALUTARI CU FARUL SI SA NE VEDEM CU BINE LA VARA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 Uite am mai intrat si eu acum.. sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Uite am mai intrat si eu acum.. sarbatori fericite ! da tu chiar te plictisesti nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 da tu chiar te plictisesti nu? mi-a zis pe mes ca i-a adus mos craciun bani pt variator ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) mi-a zis pe mes ca i-a adus mos craciun bani pt variator ) si pt toba sport nu uita Editat Decembrie 25, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 mi-a zis pe mes ca i-a adus mos craciun bani pt variator ) vai ... doar un variator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 ce sa spun.. daca mai intrebat.. ce era sati zic.. voi chiar nu aveti ce face sa mor eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 ..... sa mor eu... Chiar te rugam! Scuteste-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Chiar te rugam! Scuteste-ne! lasa-l ma CA CAnd se face baiat mare o sa fie campion national la curse pe motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 lasa-l ma CA CAnd se face baiat mare o sa fie campion national la curse pe motociclete... Melandri al romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 26, 2007 Autor Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) Mos Craciun on the motorcycle + 3 poze care nu au treaba cu craciunul Editat Decembrie 26, 2007 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Mos Craciun on the motorcycle + 3 poze care nu au treaba cu craciunul iar faci off-topic? trebuia sa pui asta la discutii intre noi :crack: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 fratilor Gileristi, am si eu 2 probleme cu Typhoon-ul meu... unde gasesc eu burete pt filtrul de aer, si unde gasesc un "robinet" din ala actionat de vacuumul din carburator? Al meu cred ca e blocat , ca (spatiu) curge Sau se poate oare repara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 Burete... ai putea gasi.. pe http://www.easyparts.nl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Burete... ai putea gasi.. pe http://www.easyparts.nl Usor de dat din gura gilerik....dar daca tu cauti scarite si iti gasesc pe un site in afganistan cum le cumperi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 fratilor Gileristi, am si eu 2 probleme cu Typhoon-ul meu... unde gasesc eu burete pt filtrul de aer, si unde gasesc un "robinet" din ala actionat de vacuumul din carburator? Al meu cred ca e blocat , ca (spatiu) curge Sau se poate oare repara? In Bucuresti la Paneuro au Piaggio si gillera.Incearca la ei. Paneuro P-ța Mihai Viteazul, nr. 11-13, 400151 Cluj-Napoca http://www.minimap.ro/harta/cluj-napoca/ma...ro/#listDetails Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 @ Brick : Cu un card.. bancar.. d-ala cu care poti face comenzi pe internet.. se poate daca imi gasesti.. in afganistan.. daca se poate cu cardul.. merge;) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibipop Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 astia de la easyparts.nl nu-mi accepta VISA. Deci prin card nu pot lua de la ei. Eventual prin transfer bancar. Oare cat o fi comisionul? Am gasit la astia burete de filtru cu 3,75 eur + transport. Cam 10 eur in total. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) astia de la easyparts.nl nu-mi accepta VISA. Deci prin card nu pot lua de la ei. Eventual prin transfer bancar. Oare cat o fi comisionul? Am gasit la astia burete de filtru cu 3,75 eur + transport. Cam 10 eur in total. Trebuia sa citesti mai mult...se ia Pret produs,tva,si 22 de euro transport spre romania.Asa m-am bucurat si eu imi facusem o lista...wow...cu 2 milioane imi luam o gramada de lucruri,si cand am predat comanda,a facut omu calculul,mi-a bagat acolo niste adaugari in stil romanesc...ex:taxa pe respirat,pe clipit...etc... si am ajuns pe la 4 milioane...nu stiu in ce fel.... Chiar crezi ca se merita sa faci comanda pentru un amarat de burete ? daca vrei dupa ce se mai termina cu sarbatorile astea,in ianuarie incolo,ma duc eu prin autovit si iti caut si iti trimit prin posta buretele ala Editat Decembrie 30, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate