DragosKTM Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 pe la Breaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 14, 2004 Autor Share Postat Decembrie 14, 2004 Inca una: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 bravo am si io niste poze pe zapada ... le pun cand imi gasesc port infrarosu ca le am pe tel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 pe la Breaza. am fost weekendul trecut ! asta nu am reusit ! prin padurile din jurul buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Na, ca avem si noi cu noroi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 ...si gheata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 ALa cu geaca albastra care pare sa mearga pe un mini KTM e Matei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 (editat) Da E un 50 cmc 2T automatic, pentru copii Editat Decembrie 15, 2004 de DragosKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 dragos, cum ati tolerat frigul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 No problemo, cand incepi sa te misti nu mai simti nimic. Pai la schi nu e tot asa, ba chiar cateodata mult mai frig ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 ma, hainele cu care merg eu la ski sunt incomparabil mai groase decat cele de enduro.problema cea mai mare dp meu dv este inghetatul mainilor.cu aderenta cum a fost, pamantul era inghetat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 nici sa nu te gandesti sa iesi cu manusi de cross Am fost acu vreo 2 sapt si dupa 10 min nu mai imi simteam mainile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Am fost cu manusi de cross si a fost OK. Dar adevarul e ca nici nu a fost groaznic de frig. Pamantul inghetat, mai ales la umbra. Iarba inghetata aluneca ca dracu'. Portiuni care ar fi fost foarte usoare au devenit brusc grele. Dar una peste alta, a fost frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
web Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 ALa cu geaca albastra care pare sa mearga pe un mini KTM e Matei?? Da E un 50 cmc 2T automatic, pentru copii am eu impresia sau faceti un pic misto de minunata mea motocicleta ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 nu man, se poate? pe bune acu: ai inaltatoare de ghidon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 am eu impresia sau faceti un pic misto de minunata mea motocicleta ???? Nu, nu Nu de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 @matei....ca mai tai din nas audientei, pune o poza cu tine in varianta sm, sa vada acolo proportie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Sunt reusite pozele,va doresc din tot sufletul sa va dati pe teren tot anu'.!!!Si eu am reusit asta pe 25 decembrie,cu o singura exceptie(zapada) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Putine poze !! daca tot postati puneti mai multe nu ne amagiti doar sa ne polua-n gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 13ianuarie!Am incercat zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 nu vad cuie in cauciucuri.ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 alta poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 Alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 nu vad cuie in cauciucuri.ma insel? Inca fara cuie in cauciuc ca,daca nu e un strat macar de3-4cm de gheata sub zapada, nu prinde ca lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Februarie 5, 2005 Share Postat Februarie 5, 2005 No problemo, cand incepi sa te misti nu mai simti nimic. Pai la schi nu e tot asa, ba chiar cateodata mult mai frig ?!? pozele sunt de pe culmea ce duce intre breaza si comarnic, parca. Eu am facut traseul asta pana in drumul sinaia-targoviste dupa care am urcat pe drumul de vara catre babele. fain. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate