mihai_prd Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 (editat) PREDATOR aş mai umbla puţin la ghidonul ăla,e puţin cam ciudat! Editat Decembrie 17, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 (editat) Pozele sunt găsite cu ajutorul unui vechi răscolitor de net-roby! Editat Decembrie 17, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 haha chestia este ca nu lam gasit pe net ci lam luat din revista BIKER ZONE:)))))) si vorbind asa hai sa dau un reply pe un TOPIC MAI VECHI_____ PREDATOR______ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 Au!Lupule.....de ce rasucesti cutitu-n rana? Asa ceva as vrea,sau Shine-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 20, 2005 Share Postat Ianuarie 20, 2005 dorinta omului de a avea mai mult,mai bun,mai frumos....duce la progres( si la egoism materialist)..hehehehheeh B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 motor ideal...hmm klaus ..ideal inseamna sa imbine tot ....adica s fie superb shi sa poti merge ...un harley davidson fl ( cadru roti tot) este flatul de 1200 ...cu motor de shovel shi cutie de pan ....date jos aripile shi lasata grda la maxim .... ce simplu e nu ? daca nu ar fi acea bariera de vreo 7000-8000 de eeuro .... basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 am uitat ...varianbta cu roti pe 16 cauciucuri anii 80 cum puneau pe hotroduri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector Postat Ianuarie 21, 2005 Share Postat Ianuarie 21, 2005 motoru' lu' mikey rourke din harley davidson si marlboroman; nu e exagerata dar e exact cum trebuie pt mine bafta si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 visul meu e un harley, dar nu oricare ci un V-ROD aparut in 2003 la aniversarea a 100 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 am vazut ca exista si in Romania cateva exemplare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 elegant si mi se potriveste de minune , dar momentan keep dreaming Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 tu consideri chopper Vrodul ? in nici un caz nu e chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 pai d c nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 Sa o luam asa: chopperul are o forma anume, respectiv furca fata mai alungita, roata fata e subtire, motorul sa fie V2 Harley in primul rind, in nici un caz Porsche, cit mai putine briz-briz-uri, cadru rigid sau soft-tail etc. Dar uite si tu pozele de dinainte si vezi ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 Asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 Sau asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 23, 2005 Share Postat Ianuarie 23, 2005 ce vrea "stoeanp" este un cruiser nu chopper.... basty,dupa ce-mi vand vulkanul,urmeaza pan-shovel.....heheheheh B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 (editat) inca una imi place la nebunie furca intoarsa Editat Ianuarie 25, 2005 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 (editat) alta Editat Ianuarie 25, 2005 de BeRelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 si motoru(asta e ultima) Singura chestie care as schimba la el cred ca ar fi ghidonul(as alege unul in forma de "pi")dar sa o am nu mi-ar fi rusine nici cu asta bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 si motoru(asta e ultima) Singura chestie care as schimba la el cred ca ar fi ghidonul(as alege unul in forma de "pi")dar sa o am nu mi-ar fi rusine nici cu asta bafta T-bar sau drag-bar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2005 Share Postat Ianuarie 25, 2005 si motoru(asta e ultima) Singura chestie care as schimba la el cred ca ar fi ghidonul(as alege unul in forma de "pi")dar sa o am nu mi-ar fi rusine nici cu asta bafta daca ai pune alt ghidon la el nu ai ajunge la ghidon....ghidonul este facut asa pt a fii mai usor de condus si de ajuns la ghidon......cit despre furca nu este intoarsa....adica cum vrei tu sa spui upside down ....are doar niste camasi de sus mai groase peste telescoape.......oricum iti soun ca linia motorului este frumoasa....lam mai vazut mai de mult si mia placut.........salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate