Pannoniachopper Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Da, frumos, frumos... dar totusi: cam asta ar trebui sa fie linia, nu? : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 Sau asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 26, 2005 Share Postat Ianuarie 26, 2005 sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 29, 2005 Share Postat Ianuarie 29, 2005 PANNONIAN mergem pe acceiasi idee....old style chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 ghidoanele T-bar sau drag-bar nu-mi plac nicicum....parca ar fi ghidon de mountainbike.....mie-mi plac cele largi si curbate( buterfly) sau apehanger-ul... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 ghidoanele T-bar sau drag-bar nu-mi plac nicicum....parca ar fi ghidon de mountainbike.....mie-mi plac cele largi si curbate( buterfly) sau apehanger-ul... B. nu spune prostii ca si pe motorul din easyrider ...harleyul cel cu flacari..are ghidon drept...este o mare diferenta intre drag bar cu prinderi joase si dragbar cu prinderi inalte ..... cu prinderi inalte arata bine.......parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 nu spune prostii ca si pe motorul din easyrider ...harleyul cel cu flacari..are ghidon drept...este o mare diferenta intre drag bar cu prinderi joase si dragbar cu prinderi inalte ..... cu prinderi inalte arata bine.......parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 asta estre suta la suta preferatul meu si este pe cit se poate de simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 cam asta ar fi ceea ce vreau eu..... B. walter_FLH4.jpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Chopperele nu prea ma atrag pe mine..nu ma caracterizeaza..insa ultimele doua imagini postate chiar imi plac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 cam asta ar fi ceea ce vreau eu..... B. frumos shovelheadul asta numai ca in oras nu prea vei trece cu ghidonul ala printre masini.......cu al meu trec peste oglinzi fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 da mah Roby,de parca ma intereseaza daca pot trece...oricum,cu nepra cum crezi ca era??? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Cam asta si asa mi o imaginam , omu' a facut tb. buna , se vede pasiunea. Revin cu rugamintea daca stie cineva o Supermagna ...sa dea de stire..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 si asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 si uite cine are parte...www.hondasupermagna.com/magnamysuper.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Mai Marius,am o veste buna:e una chiar in Bucuresti!Albastra sau mov,nu mai stiu exact.Acu' citiva ani aveam si telefonul proprietarului,pe vremea aia avea Ij...A!Mai e una neagra,modelul din '85,arata altfel,seamana cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 The one and only The Hellcat performs like the finest of thoroughbred European road burners, yet retains the aggressiveness and attitude of a custom American V-twin chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 deci sa stii ca este un topic aici ce lam postat eu si sunt o gramada de poze cu hellcatul..din revista bikerzone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Honda VT 600 C Shadow(pt mine e un vis mai realist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate