demostene Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Sumar Editorial 4 âLa multi ani cu bucurie!â Test si tehnica 8 Drive-test: Yamaha MT-01. âMonstrul Bunei Speranteâ 12 Drive-test: KTM 990 Super Duke. âFiaraâ 16 Drive-test: Ducati Monster S2R. âMicul printâ 18 Drive-test: Honda CBR 1000 RR Ten Kate Edition Road. âUn pachet de muschiâ 22 Test comparativ in Insula Man: BMW K 1200 S, Honda CBR 1000 RR Fireblade, Kawasaki ZZR 1200, Suzuki Hayabusa 1300, Yamaha FJR 1300 A. âMagie si nebunieâ 32 Test comparativ motociclete V2: Buell Lightning XB 9 SX City X, Ducati Monster 1000 S, Moto Guzzi V11 Coppa Italia, Yamaha BT 1100 Bulldog. âCele patru elementeâ 36 Test de anduranta: KTM 950 Adventure. âMiezul lucrurilorâ 42 Lamborghini Gallardo versus MV Agusta F4 1000 S. âLupta aprigaâ 46 Drive-test: Honda Fourtrax TRX 4x4. âQuado Modoâ Service 48 Uzinarea lantului. âCompania de transmisiuniâ 50 Fabricarea gentilor moto. âArmasar cu samarâ Magazin 52 Interviu: Tiberiu Troia, importator de echipamente si accesorii moto. âUn arhitect la ghidonâ 54 Prototip: BMW V8. âRodeo!â 58 Eleganta cu siguranta. 60 Moto-net. Moto Racer 3. PC. âSuccese in serieâ 62 Consiliere second-hand: Kawasaki ZX-9R. âMereu verdeâ 66 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 68 Biketoberfest 21-24 octombrie. âO zi la Daytonaâ Sport 72 Drumul lui Rossi spre titlul mondial 2004. âCampionul Rossiâ 76 Dragstere. âViteza sunetuluiâ Pony Express 80 Posta redactiei. Benzi desenate 81 Motoreta & Co. âSF moto votâ 82 Din numarul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 14, 2004 Autor Share Postat Decembrie 14, 2004 Speram sa va placa, Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Cana apare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Asteptam cu interes. Eu unul sper sa nu mai faceti reviste in graba cum a fost nr 10 cand am avut deosebita placere sa nu gasesc ce trebuia in revista. Stiu eu... sa nu gasim niste pagini... Oricum - cuprinsul suna tare tare interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Harta de pe rezervor68 Biketoberfest 21-24 octombrie. âO zi la Daytonaâ Asta e articolu' cu mine (ce modest sunt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Asta e articolu' cu mine (ce modest sunt ) Probabil l-ai scris in germana si l-au tradus, caci altfel ma asteptam sa apara in MotoLife. Glumesc! Nu sariti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Probabil l-ai scris in germana si l-au tradus, caci altfel ma asteptam sa apara in MotoLife. Glumesc! Nu sariti! A aparut la Univers si nu la motolife doar pt ca ei mi-au propus primii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Asta e articolu' cu mine (ce modest sunt ) "Harta pe rezervor" Harta pe rezervoru' cui, mah ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Chiar asa, mai baiazide, ce cagula ai pus pe filtrul de aer ca sa treci de apa aia mare, atlantic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 15, 2004 Autor Share Postat Decembrie 15, 2004 Revista se gaseste deja la chisoscuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 nr pe decembrie a aparu pentru ca vad ca cel din ianuarie a aparut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 16, 2004 Autor Share Postat Decembrie 16, 2004 Nr. pe decembrie este nr. 10 si e deja de o luna pe piata Noroace. Un link pentru ca sa vezi sumarul: /index.php?showtopic=12744 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Multam fain Demostene. Aveam nr dar dat seama cind am vazut link-ul spre coperta. Acum mi-am cumparat si nr. ianuarie si sunt tare fericit pentru ca prezinta doua KTM-uri in ea. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 17, 2004 Autor Share Postat Decembrie 17, 2004 Azi l-am cumparat si pot sa zic ca e cel mai bun de pana acum. Vom incerca "si mai" daca se poate... Nu uitati sa trimiteti pe adresa redactiei anunturile de vanzare-cumparare! redactia.moto@motorpresse.ro sau la O.P. 18, C.P. 49 Preferabil cu poza daca se poate... Stiti ca o poza spune mai multe decat anuntul in sine... Iarasi, daca aveti ceva subiecte moto ce par interesante nu ezitati sa-mi dati un mail sau un mesaj privat, aici pe forum!! Toate cele bune, Sarbatori Fericite, La Multi Ani, sosea uscata si cati mai multi km calare. Si toate celelalte urari de bine care mai exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Azi l-am cumparat si pot sa zic ca e cel mai bun de pana acum. Mai ales articolul cu augusta vs. lamborghini care sunt marcile mele preferate in materie. V-ati revansat pt nr 10. bravo bravo bravo!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Decembrie 17, 2004 Share Postat Decembrie 17, 2004 Cel mai bun numar de pana acum Felicitari si tineti-o tot asa Cat despre Biketoberfest...... "doamna" busa e o bijuterie. Nici cele doua din dreapta sus nu o pot intrece... Apropo de cele doua, la ele v-ati referit cand ati spun harta pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 18, 2004 Autor Share Postat Decembrie 18, 2004 Apropo de cele doua, la ele v-ati referit cand ati spun harta pe rezervor? Asta va ramane un mister... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 Io cand le-am vazut ... de abia le-am convins sa stea la o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate