grex Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 - de care vrei? ala mic lacrima sau ala mare , rotund si cilindric? vreau de ala mic lacrima.sorry ca nu am specificat.care are? dati pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) - am eu unul mic dar nu mai am sticla originala ... gasim o modalitate sa-l primesti daca-l vrei .. si sticla poate o iei de la Mikulaish ... vreau de ala mic lacrima.sorry ca nu am specificat.care are? dati pm. Editat Octombrie 17, 2008 de darth vader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 Gasite pe http://www.ddrmoped.de/forum/index.php?showtopic=2766 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 - frumoasa colectie de poze retro!!! confirma parerea mea, in anii aceia MZ-ul ES era un fel de Goldwing .. una din primele motociclete orientate spre turism - comoda, stabila, coburi laterale, suspensii moi si reglabile, pozitie comoda si pt. pilot si pt. pasager ... multumim frumos! buson rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 buson rezervor uite si pe al meu (mai vechiut un pic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 O mica nota la sfirsit: Firma MZ din Zschopau -Hohndorf inchide portile fabricii. S-a terminat cu marca MZ. O sa se mai faca numai piese de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Cred ca multi dintre noi stiau asta deja. In general lucrurile bune dispar, lasand loc involutiei. Editat Octombrie 20, 2008 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 caut un stop spate de mz, ma poate ajuta cineva? as vrea sa fie din acela mic in forma de lacrima, platesc bineinteles nimeni nu are asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 vreau de ala mic lacrima.sorry ca nu am specificat.care are? dati pm. Salut. Daca ai nevoie de far pt es 175 sau250 iti pot face rost la 65lei nou originala si cauciucuri noi mai pot face rost la 80 lei nu cum e la Vulturu unde e aproape dublu. tel meu e 0744835877. la net sunt mai rar pt alte detali dar pe tel ma gasesti tot timpu. si eu am 2 MZ es 175 si250 din 61 in diferite stari de reconditionare pe care vreau sa le vand pt ca nu mai am loc unde sa le pun dar cel mai rau ma doare ca toti pe care iam solicitat sa ma ajute la reconditionat sunt neseriosi si plini de fite. evident ca nu pe gratis imi trebuiau facute serviciile ci cat au cerut atat primeau. asta e caut alti meserias. Eu sunt din Cluj si inafara de Oto si Eci grau mai e cineva care face motoare de MZ? La piesa aceasta lucrez acum. CE ZICETI? PE UNDE SE POATE CROMA? pentru ca pt sablat am gasit cine si unde sa fac acest lucru Salutare. Caut si eu un motor de Es de 250. Sau macar un ambielaj bun. Am avut probleme cu ambreiajul, dar i-am facut canal si i-am pus un bolt. Acum nu mai patineaza. Aaa...si as mai avea nevoie si de un rotor bun, ca al meu ii cam frecat. Merci mult. Vroiam sa-l vand, dar mi s-a facut dor sa-i aud glasul. A fost prima mare dragoste totusi... salut a trecut ceva vreme de cand ai pus mesajul,dar mai e posibil sa mai gasesti aripa fata-spate pt es din 61. daca da tel meu e0744835877 da-mi un semn sa putem vorbi la concret. si imi mai trebuie ceas chilometraj cu tot cu cablu stop spate oglinda laterala buson rezervor carburator si cheia +contactul de pe far. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 25, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Sa va bag putin in boala - ia luati de priviti si voi cate piese au doi "nebuni" din Targoviste. Astea nu sunt toate, n-am mai avut baterii la aparat. Mai are cateva motociclete gata asamblate sau asamblate partial. Toate sunt MZ ES 175/250. Pentru cine vrea sa vada o Mobra cu furca pe bascula (Earless) Editat Noiembrie 25, 2008 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 sa mutat zschopau la voi cumva? o avere acolo! reconditionatile ma fratilor! fain! bravo! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Astia da nebuni.Bravo lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ce pare atat de nemaipomenit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 daca nu esti pasionat de ES vezi decat niste simple fiare vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 omu' am ES 250,si am piese ptr el la greu.....read please the status! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 3, 2008 Autor Share Postat Decembrie 3, 2008 Bujii echivalente pentru MZ ES. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 si mai este si FLASH POINT NPY14,de asta am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 daca nu esti pasionat de ES vezi decat niste simple fiare vechi Salut. Am si eu 2 ES si am nevoie de 2 robineturi ,tuburi prin care trece lantul 2 perechi, stop pe spate 1buc,de pe far contactul si cheia aferenta 2buc,aripa pe fata 1buc, tobe de esapament 2buc, sistemul de comutare la faza scurta-lunga si clason de pe ghidon 2buc, tot mecanismul de soc de pe ghidon 1buc, maneta de acceleratie cu tot mecanismul 2buc , buson benzina rezervor 2 buc.... Si poate mai sunt si altele dar acum nu imi aduc aminte daca imi mai lipsesc si alte piese DACA AI CEVA DIN CE-MI LIPSESTE MIE SI VREI SA IMI VINZI 0744835877 ACESTA E NR MEU DE TEL ,DA-MI UN TEL SI VORBIM MAI MULTE TOATE CELE BUNE LA TOATA LUMEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 "tuburile prin care trece lantul" se potrivesc de la IJ Planeta, asta daca nu tii sa fie originala. Contact: se potriveste cel de ETZ 250 de la Zoltan Okany din Targu Mures. Robinet de benzina: poti cauta in targ la tine unul de Trabant. E mai mare si te va incomoda putin dar mi se pare a fi ceva mai bun decat cel original. Nuamai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate