sangre Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 eu nu pot decat sa-mi exprim admiratia pentru cei care au facut-o ...numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 Frumoasa bestie!!! Sper sa se mai faca cat mai multe de genul in tara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Totul e ok cu acest custom in afara de roata fatza care e prea mica ,mult prea mica si strica tot aspectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Totul e ok cu acest custom in afara de roata fatza care e prea mica ,mult prea mica si strica tot aspectul koffa ....tre sa fim de acord ca fiecare are gustul lui......ai pute sa te exprimi mai bine mult prea mica in ce sens? amindoua rotile sunt pe 15 ...si exista choppere cu rota pe 18 pe spate si 16 pe fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 24, 2005 Share Postat Martie 24, 2005 Nu vreau sa se supere builderu dar mie asa cu roata aceea imi seamana cumva cu cainele "Long Vehicle" si anume alungit fortat .Imagineazati roata fata mai mare si mai subtire iar atunci automat se ridica toata fata si se reduce din aspectul lung si plat pe care il are acum .Probabil din prea multa grija pentru detaliile de finisaj sa cam pierdut din vedere aspectul general sau poate doar asta au avut la indemana in ce priveste materialele .Nu spun ca nu arata bine ,doar ca nu arata perfect. Daca nu arata bine nici nu merita sa-mi dau cu parerea {nu spun asta ca parerea mea ar conta nu stiu ce} si sincer vorbind e cel mai lucrat si mai radical chopper vazut de mine pe forum si drept dovada ,daca propietarul doreste ,ma ofer sai pictez gratis rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Am tot respectul pt oamenii ca tine. 46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 cea ma secsi cheste pe care am vaz in ultima vreme plimbari placute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Martie 27, 2005 Share Postat Martie 27, 2005 super ok motorul am o guma de 200/90/15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 Multumim de aprecieri @GIM: Da un mail la adresa leontescu@yahoo.com, in legatura cu guma. Ti-am dat si private message,da'....nah...ca sa fim siguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 vezi ca s-ar putea sa gasesti ceva mai bun pe site la pneurom: http://www.pneurom.ro citez: METZELER ME 880 Marathon 240/50 R 16 TL 9,053,464 lei Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kudd Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 dragutza cu draci motoreta ! sa o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 Mersic mult, Sorine! Dar, din pacate, pentru janta de 15 n-au nimic...si am incercat mai multe variante...era de asteptat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Aprilie 17, 2005 Share Postat Aprilie 17, 2005 Ce pot sa zic decat...bale frate...bale peste tot...aveam demult poze cu motorul tau dar nu stiam de postu asta.Eu mi-am uitat parola si de abia acu am reusit sa mi-o recuperez, in fine.... Nice job! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Respect si admiratie ! Intr-adevar frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 stai bine pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 poza 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 poza 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 Mersic,GIM, da' asteptam pozele pe mail nu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 GIM salut ,daca ai dat o tura cu motorul as vrea sa stiu impresia ta cum merge..ce parere ai despre pozitie...si restul?????? salut BURN OUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Fratilor, spuneti si voi o idee...acum sincer, cat credeti ca ar fi corect sa cer pe ea, daca ar fi sa o vand? Stiu ca oricat ar fi, tot o sa se gaseasca unii sa zica "mai, e prea scump,nu face nici jumatate din suma aia, bla bla bla"...dar pe ei o sa ii ignoram de data asta,bine? Ma bate un gand sa o dau...si dupa aia.....surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 CAM IN JURUL LA 3000 EURO AR TREBUI INCEPUTA LICITATZIA! Un Nipru fara prea multe modificari,se vinde cam pe la 1000 euro, shi atunci nu trebuie decat sa vezi rotzile,ca sa realizezi la cat ar urca valoarea ei tzinand cont ca sunt custom,indiferent ca sunt facute noi in tzara sau second da pe afara. PACAT CA DUPA ATATA MUNCA VREI S-O DAI(poate ai motivele tale),DAR DACA ITZI SUSTZI OPTZIUNEA,ATUNCI: BAFTA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Fratilor, spuneti si voi o idee...acum sincer, cat credeti ca ar fi corect sa cer pe ea, daca ar fi sa o vand? Stiu ca oricat ar fi, tot o sa se gaseasca unii sa zica "mai, e prea scump,nu face nici jumatate din suma aia, bla bla bla"...dar pe ei o sa ii ignoram de data asta,bine? Ma bate un gand sa o dau...si dupa aia.....surpriza Orice estimare din partea noastra ar fi subiectiva .Numai tu stii cat ai investit in ea [bani ,munca ,timp ] asa ca un pret corect va fi doar cel pus de tine .Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 CAM IN JURUL LA 3000 EURO AR TREBUI INCEPUTA LICITATZIA! Un Nipru fara prea multe modificari,se vinde cam pe la 1000 euro, shi atunci nu trebuie decat sa vezi rotzile,ca sa realizezi la cat ar urca valoarea ei tzinand cont ca sunt custom,indiferent ca sunt facute noi in tzara sau second da pe afara. PACAT CA DUPA ATATA MUNCA VREI S-O DAI(poate ai motivele tale),DAR DACA ITZI SUSTZI OPTZIUNEA,ATUNCI: BAFTA ! @DLI, as vrea eu sa-l vad pe ala care da mai mult de 1500-2000 euro pe o Nepra la noi in tara....(sincer, CHIAR as vrea sa-l vad ) @Koffa: Despre costuri, e la fel ca si cum ai aprecia "Carul cu boi" al lui Grigorescu dupa pretul pe care l-a dat pe vopsele si pe panza Tocmai d'aia va intrebam si pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 @Koffa: Despre costuri, e la fel ca si cum ai aprecia "Carul cu boi" al lui Grigorescu dupa pretul pe care l-a dat pe vopsele si pe panza Comparatia mi se pare deplasata .Originalul valoreaza intradevar mai mult decat totalul investitiilor facute [materiale ,munca ,timp ] dar nu cred ca e cazul aici si sincer nu vreau sa fiu rautacios .Eu ,cu toata bunavointa ,nu vad mai mult decat o incercare [destul de reusita ,cei drept ] de a face o nepra sa semene cu un custom chopper standard ,ca sa zic asa ,fara insa a avea nici o particularitate ,o amprenta unica a celui care la realizat .Sunt convins ca sa muncit mult la ea insa [daca tot iti plac comparatiile ] si la blocurile gri a lui impuscatu sa muncit pe rupte insa fara a iesi niste opere arhitectonice .Cred ca trebuie luat ca o confirmare de genul "Da ,se poate face si la noi si acum ca stim cum hai sa realizam ceva cu adevarat unic ,ceva ce sa ne defineasca de acum incolo " .Cu apa rece nu te imbeti oricat ai bea ,eventual te ineci ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate