Soso Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 eu cred ca e la fel bucsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 100 % e aceasi bucsa la PDS din 2001 pana in 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 cine stie daca se poate monta ventilator daca ai protectia de radiator ca asta? revin cu intrebarea de mai sus, chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 dap, se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 revin cu intrebarea de mai sus, chiar nu stie nimeni? Seamana cu protectia pe care am avut-o pe un exc 2001.Nu am montat electroventilatorul pt ca abia incapea presat intre rezervor si protectie iar traversa de sus obtura 40% din suprafata de racire din fata electroventilatorului. Asa ca am renuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Ai renuntat la ventilator da nu si la protectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion99 Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 eu cred ca e la fel bucsa Comandat ieri noapte bucsa pe net la motopoint unde scrie ca ar fi rulmenti amortizor si kit etansare(garnituri) fara sa specifice daca sunt de jos, sus sau amandoi(rulmenti e la plural deci ar fi trebuit sa fie macar doi) . Azi a ajuns si bineinteles era doar cel de sus care la mine era doar blocat si care cu putin 40wd e ca nou. trebuie sa ma apuc din nou sa caut si poate de data asta am mai mult noroc. 100 % e aceasi bucsa la PDS din 2001 pana in 2011 mersi mult, merg pe mana voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Comandat ieri noapte bucsa pe net la motopoint unde scrie ca ar fi rulmenti amortizor si kit etansare(garnituri) fara sa specifice daca sunt de jos, sus sau amandoi(rulmenti e la plural deci ar fi trebuit sa fie macar doi) . Azi a ajuns si bineinteles era doar cel de sus care la mine era doar blocat si care cu putin 40wd e ca nou. trebuie sa ma apuc din nou sa caut si poate de data asta am mai mult noroc. mersi mult, merg pe mana voastra Ai nevoie de bucsa asta : http://www.fmracing.ro/detalii/BUCSA-PDS-KTM-ALL-BALLS/974/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion99 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Ai nevoie de bucsa asta : http://www.fmracing....-ALL-BALLS/974/ luam si dasta! A venit, mersi mult. Ai nevoie de bucsa asta : http://www.fmracing....-ALL-BALLS/974/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 rog pe cineva care stie cum se scoate carburatorul de la un 250f din 2008 sa-mi spuna si mie cum si chiar si ordinea operatiilor sfaturi am mai primit dar nu a functionat niciunu as prefera sa-mi suna cineva care a mai facut-o eventual "ca la carte" sau cum sa umblu la cui si la jigler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Service manual, nu cred ca e mai mult de 100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 revin cu intrebarea de mai sus, chiar nu stie nimeni? din pacate raspunsul corect este: nu se poate! multumesc oricum de incurajari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 are cineva nevoie de maneta ambreiaj? e noua, pentru modelele dupa 2004. la mine nu a mers, eu am pompa brembo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 da, as vrea eu. e gratis ori pe bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 m-ar interesa mai mult un schimb (banii ma enerveaza ). daca ai ceva nimicuri de enduro sau ktm zi-mi pe PM. vineri trec prin buc si ti-o las. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 da, as vrea eu. e gratis ori pe bani? Soso, tu ce faci cu maneta magura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Nimic, doar ca eram la "pescuit" , colegul grex posteaza a 3 a oara maneta respectiva dupa ce am sters primele 2 posturi. @grex...bazarul are locuri dedicate, pauza de postare cateva zile pentru comerciale in afara bursei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 din pacate raspunsul corect este: nu se poate! multumesc oricum de incurajari ete nu se poate pah draq, scoti carcasa ventilatorului si il montezi ca la alea vechi pana in 2003, adica fara plastecul ala patrat.--- daca primesc un leu de la toti care cred ca nu se poate va zic si cum se prinde de radiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelro Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 ete nu se poate pah draq, scoti carcasa ventilatorului si il montezi ca la alea vechi pana in 2003, adica fara plastecul ala patrat.--- daca primesc un leu de la toti care cred ca nu se poate va zic si cum se prinde de radiator ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XR 250 R Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Salutare tuturor, Astazi, in ziua in care Boc si-a inaintat demisia (zi istorica...) am reintrat in randul lumii facandu-mi cadou un EXC 450/2005 . In trecut am avut un EXC 520/2000, dar dupa ce criza s-a facut simtita si prin Sibiu , din motive financiare a trebuit sa-l vand - si am facut-o. Poze nu am apucat sa fac deoarece abia l-am adus acasa, dar voi reveni. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Ce e asta? Poza pe negativ? Link-ul nu functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 (editat) http://advrider.com/forums/showpost.php?p=17592568&postcount=6895 Editat Februarie 21, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Are cineva ceva schite, masuri, etc, pentru scut si protectii radiator la un EXC 2T 2002? Am o bucata de tabla de aluminiu de 5, si as vrea sa-mi confectionez singur protectii. Nu conteaza ca nu vor iesi estetice. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) A folosit careva dintre posesorii de 4T radiatoare de ulei suplimentare? Eu pe net le-am gasit pe acestea de la HT Racing la aprox. 400 USD: Facea vorbire despre ele si le-a folosit Maciek Swinarski in a doua lui tura in Siberia : Zicea ca creste capacitatea uleiului din motor de la 0.6 la 1.1 L Oil cooler KTM (derulati putin in jos) Editat Martie 11, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate