mishu_canishu Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Este un MT 10 din 1984, absolut original, intr-o stare f buna. Il voi choper-iiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O sa vin si cu poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 fa si tu niste schite cu ce vrei sa modifici si cum prezintale aici pe forum sa le putem comenta:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Felicitari Mishule si ...sa fie intr-un ceas cu cuc ! Cu o singura precizare...e de preferat sa faci modificarile iarna ca in primavara sa o ai gata...nimic nu e mai naspa decat sa stai vara cu mobra bucati si sa te uiti la altii cum se dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 fa si tu niste schite cu ce vrei sa modifici si cum prezintale aici pe forum sa le putem comenta:))))))) Nu va customiza prea mult, ii voi da seaua mea de pe nipru si poate facem si ghidon mai larg. NU ete bani pentru customizari. Cu putin noroc poate-i aruncam si un rezervor de Ij si ajunge la stadiul de super custom romanesc, nu????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Canisule.. daca dai 1.500.000 facem schimb si de rezervoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Bafta cu motorul!!!! Sa pui ceva poze, si ideea, cu schita e buna. Ne vedem pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 succes mishu-le.....mai inainte treceti-l pe nume,pe urma sa faci modificarile,sa nu ai probleme la RAR. vezi sa-l faci pana la primavara,ca vin in Pitesti sa beu o bere cu chopperistii!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 Va multumesc la toti!!!!!!!!!!! Tie Klaus iti revine sarcina de a desena si conduce lucrarea de choper-ire, care se va face la mine la servici unde am de toate: sudura de toate felurile (argon, triodina, electric, autogen), strung, freza, raboteza si mesteri care mai de care (cine stie cunoaste: au construit in aproape in intregime cea mai moderna moara de grau din Romania, de la zero, adica de la structura metalica a halei, la zidarie, la pinioane, falturi, reductoare, si multe, multe alte piese, imbinari si angrenaje). Mana de munca nu ma costa nimic (numai sa fac cinste), imi cumpar materiale (de genul electrozi si altele) si sefu* ma va lasa sa-mi fac de cap in curte!!!!! Materialele nu ma costa nimic!!!!!!! Klaus stie de ce!!!!!!!!!!!!!!! Si ce var tare am!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 Apropo, merg pe Minsk pana termin modificarile!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 22, 2004 Autor Share Postat Decembrie 22, 2004 Klaus Posted on Dec 22 2004, 12:02 PM Canisule.. daca dai 1.500.000 facem schimb si de rezervoare Bahhh!!! La banii astia vreau si ghidonul tauuuuuuuuuuuuuu!!!!! robybiker Posted on Dec 21 2004, 11:11 PM fa si tu niste schite cu ce vrei sa modifici si cum prezintale aici pe forum sa le putem comenta:))))))) Nu am inca niste schite, dar stiu ce vreau: roata de masina spitata, frana pe disc in fata (deja o am) , eventual un cadru facut de la zero (Klaus stie!!! ), tobe confectionate din TITAN sau inox (am posibilitatea sa le fac moca, sau cel putin materialul), juguri late si f groase, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 PAI DAI BATAIE CE MAI ASTEPTI ASTEPTAM DETALII POZE DIN TIMPUL CONSTRUCTIEI..........CEAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Canine,parcă ziceai că vrei ceva japo,ce te-a făcut să te răzgândeşti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Bahhh!!! La banii astia vreau si ghidonul tauuuuuuuuuuuuuu!!!!!Nu am inca niste schite, dar stiu ce vreau: roata de masina spitata, frana pe disc in fata (deja o am) , eventual un cadru facut de la zero (Klaus stie!!! ), tobe confectionate din TITAN sau inox (am posibilitatea sa le fac moca, sau cel putin materialul), juguri late si f groase, etc. Ete ba s-a scrantit japonezarii. De cand vrei ma tu cadru facut de la 0. Oricum peste cateva saptamani te plictisesti si nu o vei mai modifica. Am deja vreo 4 proiecte de nipruri, unele mai psihopate, altele mai pentru Romania, vino sa-ti alegi. Oricum acum dedsenez la alt cadru (toate rigide), dar nu prea arata a veni din secolul asta. Ce-ti mai trebuie ghidonul meu daca tot vrei sa faci un chopper tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 vezi sa-l faci pana la primavara, ca vin in Pitesti sa beu o bere cu chopperistii!! Vi sa bei o bere cu chopperistii din Pitesti??? OAUUUU!! o sa ai o surpriza cand o sa vezi cat de multi suntem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Vi sa bei o bere cu chopperistii din Pitesti??? OAUUUU!! o sa ai o surpriza cand o sa vezi cat de multi suntem. câţi 3? hai poate 4 cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 23, 2004 Autor Share Postat Decembrie 23, 2004 lupalb Posted on Dec 23 2004, 05:00 PM QUOTE (Klaus @ Dec 23 2004, 10:27 AM) Vi sa bei o bere cu chopperistii din Pitesti??? OAUUUU!! o sa ai o surpriza cand o sa vezi cat de multi suntem. câţi 3? hai poate 4 cu mine Suntem multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Suntem multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chiar mă enervezi şi vrei să-i număr pe degete? Eu îi număram la o analiză geo-politică împreună cu Klaus în Dark şi nu prea ieşeau mulţi la număr,dasta eram cam ofticaţi hai să nu mai polemizăm pe tema asta că după aia cred băieţii că nu sunt chopperişti în Piteşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 misule imi trebuie si mie cineva sa-mi faca jugurile, se aranjeaza?dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 28, 2004 Autor Share Postat Decembrie 28, 2004 grex Posted on Dec 27 2004, 03:07 PM misule imi trebuie si mie cineva sa-mi faca jugurile, se aranjeaza?dau o bere Ti-am raspuns pe privat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate