red_snake Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 pret 150 lei negociabil tel 0730141541 sau pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 cum ai reusit sa alegi rosu ? ... mai bine incearca la pompieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 (editat) Nu vreau sa ma bag in afacerea ta dar eu am dat o din asta gratis ca sa zic asa ... posibil sa mai faco rost si de altele, pt inceput am avut 2, una am dat-o si alta am pastrat-o pt mine, dak o fi sa mai fac rost mai mult de 30-40 de roni nu ma gandec sa cer si u vii cu ... si o sa spui ca da mah dar a mea e facut, caitonata ... daca e facuta dupa gustul fiecaruia ... asa mai vb o dai cum e ea de armata si si-o face omu cum vrea , rosie, roz, cu briz-brizuri si toate cele Editat Septembrie 8, 2007 de ThunderByte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu vreau sa ma bag in afacerea ta dar eu am dat o din asta gratis ca sa zic asa ... posibil sa mai faco rost si de altele, pt inceput am avut 2, una am dat-o si alta am pastrat-o pt mine, dak o fi sa mai fac rost mai mult de 30-40 de roni nu ma gandec sa cer si u vii cu ... si o sa spui ca da mah dar a mea e facut, caitonata ... daca e facuta dupa gustul fiecaruia ... asa mai vb o dai cum e ea de armata si si-o face omu cum vrea , rosie, roz, cu briz-brizuri si toate cele Mvai daca faci rost de asemenea casca cumpar si eu una.Doar trebuie sa ma contactezi cumva fie messenger fie aicea prin PM.Platesc si taxe curier etc. Multzam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Nu vreau sa ma bag in afacerea ta dar eu am dat o din asta gratis ca sa zic asa ... posibil sa mai faco rost si de altele, pt inceput am avut 2, una am dat-o si alta am pastrat-o pt mine, dak o fi sa mai fac rost mai mult de 30-40 de roni nu ma gandec sa cer si u vii cu ... si o sa spui ca da mah dar a mea e facut, caitonata ... daca e facuta dupa gustul fiecaruia ... asa mai vb o dai cum e ea de armata si si-o face omu cum vrea , rosie, roz, cu briz-brizuri si toate cele La banii astia vreau si eu una, cum faci rost zici si platesc imediat si casca si taxele postale. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 miam gasit casca am si vopsito Urmeaza sa ii pun un tep in varf si poate inca cateva modificari minore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Eu nu inteleg o chestie, voi purtati castile astea cand mergeti cu motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Eu nu inteleg o chestie, voi purtati castile astea cand mergeti cu motorul? da! ca sa dea mai sanatos cu capul de asfalt! , acu' asta e! "unde nu-i cap, vai de bostan!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) Eu nu inteleg o chestie, voi purtati castile astea cand mergeti cu motorul? depinde, am mers si cu motorul cu casca aia doar o data si nu mi-a mai trebuit, nu ca s-ar fi intamplat ceva nasol dar mi-am dat seama de ce "protectie" ofere in caz de vre-o "bucurie", nu mai zis ca era sa imi zboare de vreo 4 ori din cap in parbrizul celui din spate ... acum merg numa cu full pe motor si pe asta o tin pt scuter sau eventualele parade pe viitor, pe scuter e foarte sexy Editat Octombrie 7, 2007 de ThunderByte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) De ce puenti intrebari cum ar fi "voi purtati castile astea cand mergeti cu motorul?"Inteleg k trotineta e la moda da totusi...este democratie fiecare are libera exprimare.No Comment Raspunsul la intrebarea "voi purtati castile astea cand mergeti cu motorul?" Da port si se poarta asa ceva cand merg/se merge cu motorul.Poate nu sunt asa (cuvant urat) sa ma arunc in cap cand vad o gaura de canal crezand k ii o tinta. Si eu am de gand sa port casca asta la parade evenimente sau cand ma taie capu.Stiu k nu imi confera protectie dar daca stam sa o luam asa. Editat Octombrie 7, 2007 de Black Wolf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Da port si se poarta asa ceva cand merg/se merge cu motorul. Nu inteleg altceva, cum porti tu casca asta cand mergi cu motorul daca nu ai permis? Poate ca pasager. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Nu inteleg altceva, cum porti tu casca asta cand mergi cu motorul daca nu ai permis? Poate ca pasager. simsoneta intra in categoria mopedelor, (are pana in 50cnc, viteza constructiva ce nu depaseste 45, ci caracteristici de bicicleta )... Are nevoie de o adeverinta de apsolvire a cursurilor de pregatire teoretica si gata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 simsoneta intra in categoria mopedelor, (are pana in 50cnc, viteza constructiva ce nu depaseste 45, ci caracteristici de bicicleta )... Are nevoie de o adeverinta de apsolvire a cursurilor de pregatire teoretica si gata! Corect, dar ... am vazut un nr. de inmatriculare... Numar = autovehicul = permis. Mopedele nu se inmatriculeaza! Oricum, in privinta protectiei la astfel de casti de armata: au fost facute sa protejeze de gloante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 simsoneta intra in categoria mopedelor, (are pana in 50cnc, viteza constructiva ce nu depaseste 45, ci caracteristici de bicicleta )... Are nevoie de o adeverinta de apsolvire a cursurilor de pregatire teoretica si gata! Asa este; CORECT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Asa este; CORECT!!! mdaaa... am uitat!.. trebuie inregistrat la consiliul local! ASF uscat!!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 mdaaa... am uitat!.. trebuie inregistrat la consiliul local! ASF uscat!!!!... Dar nu iti da nr. de autovehicul (AR 90 BCW)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 ..o dai si cu motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Dar nu iti da nr. de autovehicul (AR 90 BCW)! probabil e imatriculata in categoria motociclu! ... atunci... mda are numere, necesita permis de conducere (eventual A1).. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Fratilor numarul AR-90-BCW il am dinainte sa apara numerele galbene. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Fratilor numarul AR-90-BCW il am dinainte sa apara numerele galbene. clar......iti trebuie permis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 clar......iti trebuie permis Oda...imi trebuie...stiu dar ce sa fac,timpul le va rezolva pe toate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Nu decizi tu cand cazi ca sa sti daca dai sau nu cu scafarlia de asfalt, nu-ti doresc asa ceva Doamne Fereste, dar fi mai constient si realist , daca cazi si dai cu capul de asfalt si la 20 km/h (scuter, nu mai zic ca un scuter atinge cel putin 45km/h) esti pa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) Iti zic eu ca nu esti pa daca era pa atunci si eu eram gata cand am cazut cu piaggio aveam 50km/h si o casca de razboi numai ca era din fibra nu mai vreau sa imi aduc aminte ca eu eram contra castilor dar m-am cumintit dupa ce am cazut m-am lovit la maxilar. asfalt uscat Editat Octombrie 8, 2007 de Denis MBR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 bai baiatule, ia alearga cat poti (15-20km/h)si dai cu capul de un zid sa vedem ce patesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Ba nenea eu nu m-am luat casca ca sa fac atletism si sa dau cu capul de zid.Eu am zis ca am cazut la (50km/h) si n-am nimic pentru ca e buna de fibra si cat de cat te protejaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate