Gogu_Spartanu' Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Decembrie 28, 2004 Share Postat Decembrie 28, 2004 nu vreau sa-mi imaginez cum suna tare motoru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 nu vreau sa-mi imaginez cum suna tare motoru ! Daca-l rogi frumos, iti pune si sunetul aici ! E super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 (editat) Pai suna cam asha. . . http://photos.imageevent.com/aquakeeper/audio77/DSCN0178.rm Dar am modificat toba originala. . am pus o toba Borla XSPro inauntru plus un tip cu amortizor . . cica. . amortizeaza pe draq. . ca imi tiuie urechile dupa o forja mai prelungita. . Pozele de mai sus arata unul din cele mai misto Warrior customizate vreodata. Dar look-ul e "clean". Uitati-va ce a putut face un korean dintr-un Warrior. . . . . Editat Decembrie 30, 2004 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 Si Warriorul meu cu noua priza de aer . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 (editat) Editat Decembrie 30, 2004 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Super l-ai facut! Pune si tu o lista cu ce modificari ai la el. Sa-l folosesti sanatos si sa ne vedem cit mai curind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kelu Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Saluti Raptorica, I-ai facut in sfarsit priza aia de aer ... arata misto, numai sa nu "agati" pe cineva cu alea ca sunt cam ascutite Mai face figuri cu relatiul dupa ce ii dai o forja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Autor Share Postat Decembrie 30, 2004 renegade, pai priza asta de aer si toba (cum am descris pe pagina 4). Si mi-am comandat filtru K&N. kelule, se mai taia motorul si inainte de mod. toba, dar numai daca imediat dupa o "forja" o lasam la "ralanti" si ii mai deschideam odata gazul, abrupt. Dar cred ca e normal, computerul nu avea timp sa regleze injectia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 E criminala. Da-i gaz si pentru pofticiosi ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Pai suna cam asha. . . http://photos.imageevent.com/aquakeeper/audio77/DSCN0178.rm Dar am modificat toba originala. . am pus o toba Borla XSPro inauntru plus un tip cu amortizor . . cica. . amortizeaza pe draq. . ca imi tiuie urechile dupa o forja mai prelungita. . Pozele de mai sus arata unul din cele mai misto Warrior customizate vreodata. Dar look-ul e "clean". Uitati-va ce a putut face un korean dintr-un Warrior. . . . . Da cu ce sa deschid fisierul sa aud si eu bestia vorbind By the way, e superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate