AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 I-ati cerut voie lui Bota sa va dati pe autostrada lui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Filmuletele pt Mos Craciun Filmulet 1 Filmulet 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 A filmat batranu' de Handi zici ca filma gandaceii de pe marginea autostrazii, sau poate il lovise o vrabie in cap si era ametit. Mai bine te duci la nunti si botezuri Andi ca esti piesa de filmac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 in "filmulet 2" primul e coxanelu? cine e al doilea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Chiar daca erau pentru Mos Craciun m-am uitat si eu... In primul, mare lucru nu se-ntelege ...mai mult e reclama la autostrada si la Mercedes...al doilea insa, e marfa... Bravo, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 N-ai idee cat de fericit m-ai facut. E a suta oara cand ma uit ca boul la o strada goala cu niste lumini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 In filmuletul 2 este Mos Craciun pe ZX10 Albastru si al 2-lea NKZ cu CBR1000RR Pe Andi sa-l scuzati dar de la o varsta nu-ti mai poti controla anumite parti ale corpului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 Pe Andi sa-l scuzati dar de la o varsta nu-ti mai poti controla anumite parti ale corpului. te referi la penis sau la sfincter?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Nu va luati de Andi va rog frumos. Putin respect in fata celor mai in varsta si bolnavi care nu prea mai au ce sa astepte de la viata Andi imi pare rau nu m-am putut abtine. Oricum nu stiu cat de spectaculos este filmul 2 daca te uiti la el pentru prima oara. Insa mie imi trezeste senzatiile de atunci si asta ma satisface maxim. Sabin, inca o bere de la mine pentru binele pe care l-ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Nu mai da atata bere ca ma imbeti Sper sa mai avem parte de vreme buna si iarna sa treaca zilele astea si sa vina primavara sa mai facem filmulete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Mda,eram usor agitat! Nu prea ma pricep la filmat si nici nu ma asteptam sa ajungeti asa "rasfirati" .In plus ma asteptam sa opriti cind m-ati vazut. Una peste alta Mos Craciun are dreptate,sint batrin si bolnav. El sa fie sanatos dupa ce pun mina pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate