robychopper Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 aici is de acord cu tine....motor cu curea e super ok intretinere zero , cel putin la sporsterul meu....il am de 3 ani si am vreo 15 mii km nu am facut nimic la curea nici dat cu spray , nimic...doar cind spal motorul spal cureaua si asta cam de doua ori pe an....cureaua nu face zgomot nimic... e super .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Da si preturile la motoarele cu curea sunt un pic mai UP, decat la celelalte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 treaba de gust! dar daca n-ai chef sa te murdaresti din cand in cand, baga curea sau lantz. mie imi face placere sa inspectez motocicleta drept urmare inspectez si lantul si il ung daca e necesar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 chiar daca am chopper,imi place ca motorul sa aiba si putere cat mai mare,asa ca lantzul e nr 1 pt mine! k: sa-ntelegem ca ai locomotiva? O ardeti aiurea cu pareri despre curea. . eu am 22 mii de km pe curea, mers ca pe supersport, si I love it!! Si inca nu am schimbat-o!! confirmarea ta + commentul lui roby nu fac decat sa scoata in evidenta calitatile curelei. nici harley nu o foloseau de atat timp degeaba nu ? *folosea pardon ca tot vorbim de subiectu asta am gasit o poza postata de disney in Oct 8 2007, 01:01 PM. aici isi are locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 confirmarea ta + commentul lui roby nu fac decat sa scoata in evidenta calitatile curelei. nici harley nu o foloseau de atat timp degeaba nu ? *folosea pardon ca tot vorbim de subiectu asta am gasit o poza postata de disney in Oct 8 2007, 01:01 PM. aici isi are locul Deci in concluzie: 1. Cardan e preferat ca e rezistent si SILENT! 2. Lantul e preferat pentru LOOK si PUTERE! 3. Cureaua ALL in ONE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 IceLord ( Nov 22 2008, 09:47 PM) : Deci in concluzie: 1. Cardan e preferat ca e rezistent si SILENT! 2. Lantul e preferat pentru LOOK si PUTERE! 3. Cureaua ALL in ONE! Asa se pare ma dear IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 IceLord ( Nov 22 2008, 09:47 PM) :Deci in concluzie: 1. Cardan e preferat ca e rezistent si SILENT! 2. Lantul e preferat pentru LOOK si PUTERE! 3. Cureaua ALL in ONE! Asa se pare ma dear IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 IceLord ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 cureaua este smekera, vulcanu meu are curea shi nu am nici o obiectie deocamdata. Insa ... stateam io frumos la un stop vine un scuterica langa mine ; salut salut, uau ce motocicleta misto ai, e pe lantz? nu e pe curea. zic io pe bune, si scuteru meu tot pe curea e... fu umpic ciudat sa aud asta dar mi-a trecut cand s-a facut verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 cureaua este smekera, vulcanu meu are curea shi nu am nici o obiectie deocamdata. Insa ... stateam io frumos la un stop vine un scuterica langa mine ; salut salut, uau ce motocicleta misto ai, e pe lantz? nu e pe curea. zic io pe bune, si scuteru meu tot pe curea e... fu umpic ciudat sa aud asta dar mi-a trecut cand s-a facut verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Mai trebuia continuat asa: "Scuterica, tu ai doua roti? Si eu am". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 acuma am vazut ce-am putut sa scriu, bine ca voi inca n-ati observat. ma corectez si spun ca "dar daca n-ai chef sa te murdaresti din cand in cand, baga curea sau lantz." devine: doar daca n-ai chef sa te murdaresti din cand cel mai bine e sa folosesti cureaua sau cardanul, care nu necesita intretinere. - oi fi fost baut cand am scris? nu-mi amintesc, atunci e clar ca asa eram Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 26, 2008 Share Postat Noiembrie 26, 2008 Mai trebuia continuat asa: "Scuterica, tu ai doua roti? Si eu am". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate