bogdy21 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 am si io o carte Atelierul Micului Automobilist ce te invatza sa construiesti kart cu motor de mobra dar nu spune decat cateva chestii de reparatzii si ce mai exact te invata al construirea unui kart??? iti zice si despre cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 si ce mai exact te invata al construirea unui kart??? iti zice si despre cadru? Uite coperta si cuprinsul se cunoaste ce am avut in ea dupa urmele de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Uite coperta si cuprinsul se cunoaste ce am avut in ea dupa urmele de ulei ai cumva toata cartea scanata ca m-ar interesa daca nu cer prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 ai cumva toata cartea scanata ca m-ar interesa daca nu cer prea mult am sa o scanez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 am sa o scanez pai iti trebe cartea bogdy?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 pai iti trebe cartea bogdy?????? da imi trebuie ca dupa cuprins imi este foarte utila ms mult ionescu_george_bz raman dator numa bine si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 Pai atunci ce mai astepteapta domnu' George Numai bine asfalt uscat Ps:Bogdy tu ai hoinar??? Salutari cu faru' daca merge sau daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 Am scanat cartea astea is primele 50 pag pun imediat si restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 Am scanat cartea astea is primele 50 pag pun imediat si restul Ms pt tot George si in numele tuturor zic merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 (editat) Asta e restul (astea is in ordine ) <small>--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 20:36 -------------</small><br/>Uite si un mic bonus pentru mobristi Scuzati pagina 107 ca am uitat sa o pun orizontal din oboseala Editat Octombrie 2, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 2, 2007 Autor Share Postat Octombrie 2, 2007 Asta e restul (astea is in ordine ) <small>--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 20:36 -------------</small><br/>Uite si un mic bonus pentru mobristi Scuzati pagina 107 ca am uitat sa o pun orizontal din oboseala Multumim=Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy21 Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Asta e restul (astea is in ordine ) <small>--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 20:36 -------------</small><br/>Uite si un mic bonus pentru mobristi Scuzati pagina 107 ca am uitat sa o pun orizontal din oboseala merci mult George raman dator numa bine si salutari cu faru --- Mesaj completat în 03 Oct 2007 16:44 ------------- Pai atunci ce mai astepteapta domnu' George Numai bine asfalt uscat Ps:Bogdy tu ai hoinar??? Salutari cu faru' daca merge sau daca ai eu am hoinar si mobra dar numa motoru (la karturi) si mobra lu pleata-in-vant de care ma ocup eu si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 3, 2007 Autor Share Postat Octombrie 3, 2007 Pai mie imi trebe piese de hoinar comenzile ca is pe shnel(sau cum se scrie) gas si deaia zis deci le ai ???Cu cat le dai ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Super faine mobrele.Si eu vreau sami iau una mai la sfarsitu anului inceputul anului viitor.Dupa voi...cam cati bani sa imi pun deoparte pt o mobra buna si cu acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 Pai cam vro 5 milioane.Eu imi dau mobra daca vrei sa vorbim intra pe messenger id este la profil,ca am mai multe de zis numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Pai cam vro 5 milioane.Eu imi dau mobra daca vrei sa vorbim intra pe messenger id este la profil,ca am mai multe de zis numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 o mobra foarte frumoasa dupa parerea mea, apartine unui tip din bistrita.Cu asa ceva m-as da si eu ... numai respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) o mobra foarte frumoasa dupa parerea mea, apartine unui tip din bistrita.Cu asa ceva m-as da si eu ... numai respect mamaaaaaaaa...rar mi-a fost dat sa vad asa mobra un sg cuvant, scurt si la obiect am de zis...BEETOON felicitari celui ce a facut-o... s-a ingrijit de detalii, si a iesit ceva ce daca vezi pe strada chiar nu arata a mobra PS: foarte util cadrul modificat in fata motorului, pt ca, mobra avea din pacate, motorul expus...asa, e mult mai protejat Editat Octombrie 8, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 8, 2007 Autor Share Postat Octombrie 8, 2007 da e super faina facut dar nu are sa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsgrigore Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 hehe c0zmin mi-a luat-o inainte:P cu pozele...tot respectul fratelui meu el sa ocupat in cea mai mare parte de cadru, taiat,cu sudatul taicamio el ne-a ajutat....eu mai mult la vopsit ...mai jos cateva poze din decursul modificarii mobrei asfalt uscat...si numai bine:D;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 hehe c0zmin mi-a luat-o inainte:P cu pozele...tot respectul fratelui meu el sa ocupat in cea mai mare parte de cadru, taiat,cu sudatul taicamio el ne-a ajutat....eu mai mult la vopsit ...mai jos cateva poze din decursul modificarii mobrei asfalt uscat...si numai bine:D;) E frumoasa cat ai lucrat la ea ? Imi place cadru' e fain facut dar nu imi plac comenzile Numai bine.Salutari cu faru' daca ai sau daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rsgrigore Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 (editat) E frumoasa cat ai lucrat la ea ? Imi place cadru' e fain facut dar nu imi plac comenzile Numai bine.Salutari cu faru' daca ai sau daca merge Am cam lucrat cam 6 luni...din cauza ca am stat prost cu sudatul....ne ajuta taicamio cand era pe acasa... a durat mai mult e drept..putea fi gata mult mai rpd...dar am finalizat ce am inceput astai cel mai important are si sa dar in poze nu era gata...o sa mai pun o poza in care e si cu sa salutari cu farul....chiar merge ff bine Editat Octombrie 9, 2007 de rsgrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 Am cam lucrat cam 6 luni...din cauza ca am stat prost cu sudatul....ne ajuta taicamio cand era pe acasa... a durat mai mult e drept..putea fi gata mult mai rpd...dar am finalizat ce am inceput astai cel mai important are si sa dar in poze nu era gata...o sa mai pun o poza in care e si cu sa salutari cu farul....chiar merge ff bine Fain bravo chiar ca ai lucrat(tu cel mai mult) ca doar e motoreta ta,Bafta......Numai bine.Salutari cu faru' daca ai sau daca merge.Uita-te si eu ce am facut cum mobriska mea uite link /index.php?showtopic=125653 Povestea Mobrei Mele (mbr) - Comunitatea Motociclistilor din Romania --- Mesaj completat în 10 Oct 2007 13:28 -------------catzi ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 (editat) Felicitari tururor pentru mobre. am si eu 2 bucati pe acasa, demontate.. Vreau sa restaurez o Mobra S50 dar din pacate momentan am alte prioritati.... Editat Octombrie 10, 2007 de Zoster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 10, 2007 Autor Share Postat Octombrie 10, 2007 fain zoster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate