Brugus Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Dragii mei, in curand o sa-mi asez poponeata pe un Gixer 1000. Mi-ar fi placut culoarea alb/argintie al modelului din 2008 dar o sa ma multumesc si cu modelul 2007. Am citit aproape tot despre miar din forumurile de afara si sunt impresionat. Nu mai am rabdare, urmeaza inmatriculare, rodaj - nu stiu cum o sa reusesc sa o calaresc fara sa urc in ture vreo 2000 de km parca am vazut. Stie cineva daca primewsti manual la cuparare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Dragii mei, in curand o sa-mi asez poponeata pe un Gixer 1000. Mi-ar fi placut culoarea alb/argintie al modelului din 2008 dar o sa ma multumesc si cu modelul 2007. Am citit aproape tot despre miar din forumurile de afara si sunt impresionat. Nu mai am rabdare, urmeaza inmatriculare, rodaj - nu stiu cum o sa reusesc sa o calaresc fara sa urc in ture vreo 2000 de km parca am vazut. Stie cineva daca primewsti manual la cuparare ? Rodaj 0 - 800 km sub 6500 rpm => 140 km/h - 150 km/h 801 - 1600 km sub 8200 rpm => max 180 km/h + la 1000 km schimbul de ulei Ti se da si manual, citeste-l cu atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Aha, buna treaba cu manualul. Sper sa nu ies din cuvant si sa ma pot calma cu acceleratia ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 americanu ne termina cu motoreta asta a lui (e frumoasa FOQ FOQ!!!!) sper sa te concurez @ toba , mi.am comandat MIVV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 Ti-a zis si katana o sa ai manualul,defapt sunt mai multe,dar in diferite limbi... Eu iti recomand cu caldura amortizor de ghidon ca asta de fabrica isi face trb,dar e loc de mai bine.In a doua blana si a 3-a vobleaza cam urat...De 1-a nu zic nimic ca se ridica pe o roata si nu are cum sa volbleze Comandante,ce mivv ti-ai luat,gogule?Poate ne plimbam,dar nu acu ca nu mai ies cu motoru ca trb sa ii schimb uleiul si mi-e sila sa vin la Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Mai intai sa fac rodajul si apoi ma dau la ea sa vad cum e si cu amortizorul de directie. Ma gandesc ca poate nu sunt chiar la fel. Am vazut niste evacuari care imi dau fiori: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Mai intai sa fac rodajul si apoi ma dau la ea sa vad cum e si cu amortizorul de directie. Ma gandesc ca poate nu sunt chiar la fel. Am vazut niste evacuari care imi dau fiori: Uite aici o evacuare misto http://www.bikepics.com/pictures/1124772/ http://www.bikepics.com/pictures/1124769/ Editat Martie 22, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Belea, insa imi plac tevile alea scurte nemascate de nimic, sunt mai brutale si sigur scot si flacari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 nu scot flacari fiindca ramane catalizatorul stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 (editat) Belea, insa imi plac tevile alea scurte nemascate de nimic, sunt mai brutale si sigur scot si flacari. Eu cred ca mai repede scoate asta flacari decat tevile alea uite aici cum arata si vezi ca ai si monstre de sunet cu tobe stock si cu asta sa auzi diferenta http://www.racetaylormade.com/tmpages/suzp...suz07-1000.html Acum mai ramane de vazut daca aduce cineva toba asta !!! Si singura chicita care nu-mi place este ca tre sa tai ceva de sub moto http://www.racetaylormade.com/tmpages/suzp...on_Guide_S7.pdf Editat Martie 24, 2008 de Rinno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Poza de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Aia nu e de sezon e de domeniul SF-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Deci cum e cu noul ambreiaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Pfff,merge brici...mai ales pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 E bine, pune bani deoparte de pe-acum pentru viitorul set si de asemenea IA-TI GUME NOI SI BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 Uite si topicul meu vechi,dar inca de actualitate... De cand n-am mai intrat pe aici.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cand te saturi de modificat șifoniere, poate mai mergem pana la Lehliu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 Nu mai am ma sifonier,cutie de chibrit...am evoluat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 O intrebare puerila destinata detinatorilor de gsx-uri: Bratul oglinzilor dispune cumva de un motoras electric? Intreb asta pt ca vad zilnic gsxr-uri parcate cu oglinzile pliate. Raspunsuri valabile: a. probabil cel mai putin plauzibil, are un motoras care atunci cand scoateti cheile din contact pliaza automat oglinzile, ca la anumite masini b. le pliati manual sa ocupe cat mai putin spatiu c. nu le vedeti utilitatea asa ca mergeti cu ele pliate d. un intreg fetish ce are la baza pliatul oglinzilor Intreb asta pt ca intreg procesul de reajustare a oglinzilor mi se pare anevoios, personal incerc sa le pliez cat mai rar posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KATANA Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) O intrebare puerila destinata detinatorilor de gsx-uri: Bratul oglinzilor dispune cumva de un motoras electric? Intreb asta pt ca vad zilnic gsxr-uri parcate cu oglinzile pliate. Raspunsuri valabile: a. probabil cel mai putin plauzibil, are un motoras care atunci cand scoateti cheile din contact pliaza automat oglinzile, ca la anumite masini b. le pliati manual sa ocupe cat mai putin spatiu c. nu le vedeti utilitatea asa ca mergeti cu ele pliate d. un intreg fetish ce are la baza pliatul oglinzilor Intreb asta pt ca intreg procesul de reajustare a oglinzilor mi se pare anevoios, personal incerc sa le pliez cat mai rar posibil. e. le pliez manual sa nu se agate "binevoitorii" de ele. Si procesul este unul foarte simplu si nu necesita reajustarea oglinzilor. Auzi, motoras electric pentru plierea oglinzilor Editat Septembrie 10, 2009 de KATANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrill Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 e. le pliez manual sa nu se agate "binevoitorii" de ele. Si procesul este unul foarte simplu si nu necesita reajustarea oglinzilor.Auzi, motoras electric pentru plierea oglinzilor Eh.. ma macina de ceva timp chestia asta si am zis sa intreb si eu mai in gluma, mai in serios Acum, pe mine nu m-ar deranja sa am asa ceva pe motor, poate peste cativa ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Eh.. ma macina de ceva timp chestia asta si am zis sa intreb si eu mai in gluma, mai in serios Acum, pe mine nu m-ar deranja sa am asa ceva pe motor, poate peste cativa ani... Vezi ca Kimco Grand Ding are oglinzi pliabile electric...si nu e nici scump Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 da americanu e racing frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate