iboboc Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Nu stiu sincer cum se anunta vremea pentru acest weekend, dar sunt mari sanse sa fie la fel de frumos ca ultimele. Va invit in judetul Vrancea, la Lepsa, cu multe zone de vizitat. In principal e vorba de caldarile zabalei, cascada putnei, focul viu andreiasu, lacul negru, pastravaria lepsa, valea milcovului, mausoleul marasti, mausoleul marasesti, Cheile Tisitei, Râpa Rosie, Cheile Narujei, Caldarile Zabalei, Dalhauti, soveja, vrancioaia. Nu vreau sa ajung la toate, dar astept "vulturii" din Focasani sa ne indrume si sa faca pe gazdele pentru sambata care vine. Voi cei care sunteti pe aproape, de la Bucuresti la Iasi si de la Brasov la Galati...daca sunteti liberi in weekend...simtiti-va liberi. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 atentie la drumul Lepsa-Soveja 17 km plini de drum prost, cu vreo 4 locuri unde soseaua e surpata si se trece prin albia riului (pietre, apa, alge, pietricele) /index.php?...t&id=222439 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 atentie la drumul Lepsa-Soveja 17 km plini de drum prost, cu vreo 4 locuri unde soseaua e surpata si se trece prin albia riului (pietre, apa, alge, pietricele) /index.php?...t&id=222439 SUPER TARE POZA.... da, noroc cu prietenii din Focsani, in speta "parintele" Ilarie din RoadEagles ca mi-a facut un debrief. Pentru tot ce vrei tu să vizitezi ... 1. Focsani - Tulnici - Lepsa - Drumul este in construcite de la BoloteÂşti spre LepÂşa, asfalt prost .. multe gropi si denivelari. Pe drumul ăsta găseÂşti: Cascada Putnei si Pastravaria. si cheile Tisitei 2. Focsani - Odobesti - Andreiasu - asfalt bun ... presarat pe alaturi cu portiuni ce au fost distruse de inundatiile din 2005. Aici gasesti Rezervatia Focul Viu. Ce a mai ramas din el .. Drumul e pe Valea Milcovului si e bun pana la Mera ... apoi cu ceva noroc si un enduro ajungi si la Andreiasu. 3. Focsani - Tisita - Panciu - Soveja .... Drum foarte bun .. merită făcut ... asfalt de cea mai bună calitate presărat cu pietre pe alocuri. De la Tisita poti sa o iei spre Mausoleu ... sunt câteva sute de metri pănă într-un kilometru Âşi să te întorci spre Panciu apoi mai ai un ocol de ceva kilometri spre MărăÂşti, tot din drumul ăsta. dar e drumul prost ... piatră de rău. 4. Pentru Dălhăuți trebuie sa mergi în GoleÂşti Âşi apoi să faci dreapta imediat după pod ... Âşi îi dai înainte dârz Âşi hotărât vreo 15 km. Un traseu bun ar fi fost .. Focsani - Tisita - Panciu - Soveja - Lepsa - Tulnici - BoloteÂşti - Focsani dar s-a rupt drumul peste CoaÂşa ... între Soveja Âşi LepÂşa. In consecinta cel mai probabil, as prefera Soveja ca destinatie, pe drumul Focsani - Tisita - Panciu - Soveja si retur. Sa astept sambata pe careva la Focsani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 (editat) Daca nu ploua eu m-as baga la o plimbare. Care ar fi detaliile? pe la ce ora se face jonctiunea in focsani? @ iboboc - tu pleci din galati? la cat? Editat Septembrie 25, 2007 de kama3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comieu2005 Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Voi cei care sunteti pe aproape, de la Bucuresti la Iasi si de la Brasov la Galati...daca sunteti liberi in weekend...simtiti-va liberi. Liber in weekend .... pot sa imi fac. De plecat .... se rezolva. Dar unde, cum, cand si de unde ? ..... ca trebuie sa iau in calcul si distanta de la Iasi pana la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Pentru cineva care vine din Bucuresti traseul asta necesita si ramanere peste noapte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 distantele sunt acceptabile.. bucuresti - focsani 180km brasov - focsani 175km iasi - focsani 210km nu se sta peste noapte decat daca se doreste expres. distantele sunt acceptabile. daca se pleaca de la casele noastre dimineta incepand cu ora 7-8 in functie de distanta, asta inseamna ca ne putem intalni in focsani la ora 10.00. timp lejer sa ajunga fiecare. de vreme nu stiu...s-ar putea sa fie sanse de ploaie..am sa ma interesez mai exact si revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 daca viu as prefera sa raman peste noapte ca sa pot face mai multe obiective din zona. Sunt sanse? daca vremea e najpa nu ma bag... cine mai vine din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 vremea se anunta buna pentru sambata: partial insorit si placut Minim: 8 °C Maxim: 23 °C dar duminica sam nasol...innorat si chiar ploaie. vineri vom sti cel mai sigur care va fi prognoza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Nu stiu sincer cum se anunta vremea pentru acest weekend, dar sunt mari sanse sa fie la fel de frumos ca ultimele. Va invit in judetul Vrancea, la Lepsa, cu multe zone de vizitat. In principal e vorba de caldarile zabalei, cascada putnei, focul viu andreiasu, lacul negru, pastravaria lepsa, valea milcovului, mausoleul marasti, mausoleul marasesti, Cheile Tisitei, Râpa Rosie, Cheile Narujei, Caldarile Zabalei, Dalhauti, soveja, vrancioaia. Nu vreau sa ajung la toate, dar astept "vulturii" din Focasani sa ne indrume si sa faca pe gazdele pentru sambata care vine. Voi cei care sunteti pe aproape, de la Bucuresti la Iasi si de la Brasov la Galati...daca sunteti liberi in weekend...simtiti-va liberi. Doritori? ..m-as baga si eu...cu ce moto se preteaza excursia?...ca eu as veni cu al meu maxiscooter x9 500;face fata cam la orice mai putin enduro ...si eu doresc sa raman peste noapte..ce optiuni avem? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 exista si trasee de enduro (ca au fost probleme cu inundatiile si sunt multe drumuri rupte) dar cel la care ma gandesc eu este chiar foarte bun...Ex. Focsani-Tisita-Panciu-Soveja, facut proaspat (anul acesta). pentru cazare sunt foarte multe optiuni, pentru ca e o zona turistica bine dezvoltata...pentru recomandari pot sa contactez pe Ilarie din clubul RoadEagles din Focsani. Dar in principiu se gasesc pensiuni/vile cam peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capdeguma Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 foarte frumoasa zona si drumul e super...am fost de anul nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 exista si trasee de enduro (ca au fost probleme cu inundatiile si sunt multe drumuri rupte) dar cel la care ma gandesc eu este chiar foarte bun...Ex. Focsani-Tisita-Panciu-Soveja, facut proaspat (anul acesta). pentru cazare sunt foarte multe optiuni, pentru ca e o zona turistica bine dezvoltata...pentru recomandari pot sa contactez pe Ilarie din clubul RoadEagles din Focsani. Dar in principiu se gasesc pensiuni/vile cam peste tot. pai atunci m-as cam baga... ...vb vineri seara ..daca nu intri pe forum posteaza te rog un nr de tel. ..apropo...care e viteza de grup pe buc-focsani?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 eu merg 70-80 in sate si 110 120 afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 (editat) eu merg 70-80 in sate si 110 120 afara Si cate puncte ai strans? Hai ca ne bagam si din Onesti vreo 4 motorete. Ne vedem la destinatie,adica Soveja.... Editat Septembrie 26, 2007 de SSSnake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 eu merg 70-80 in sate si 110 120 afara perfect...cred ca vin...nu ma uitati cu un contact vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 e posibil sa viu si eu de fapt mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 m-as baga si eu...dar unde e locul de intalnire in Focsani? si de preferat sa se ramana peste noapte .....viteza maxima 100...120km/h ...s-auzim de bine! vin din Bucale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 dupa cate stiu eu viteza max e de 90 cam asa merg baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 de unde se pleaca si la ce ora? Nu stiu sincer cum se anunta vremea pentru acest weekend, dar sunt mari sanse sa fie la fel de frumos ca ultimele. Va invit in judetul Vrancea, la Lepsa, cu multe zone de vizitat. In principal e vorba de caldarile zabalei, cascada putnei, focul viu andreiasu, lacul negru, pastravaria lepsa, valea milcovului, mausoleul marasti, mausoleul marasesti, Cheile Tisitei, Râpa Rosie, Cheile Narujei, Caldarile Zabalei, Dalhauti, soveja, vrancioaia. Nu vreau sa ajung la toate, dar astept "vulturii" din Focasani sa ne indrume si sa faca pe gazdele pentru sambata care vine. Voi cei care sunteti pe aproape, de la Bucuresti la Iasi si de la Brasov la Galati...daca sunteti liberi in weekend...simtiti-va liberi. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 in galati, ne intalnim la papadie, sambata la ora 8.00...si in plus,optional, vineri la ora 18.00 pentru o intalnire/discutie etc. nr meu de telefon 0741082076 pentru restul...intalnire in Focsani la ora 10.00 pana la ora 10.30. locul ar fi undeva la iesirea din focsani spre faurei/marasesti. o sa contactez roadeagles sa ne recomande un loc exact si eventual sa ne si astepte. o sa mergem la mausoleu la marasesti pentru treaba in grup (adica poza) si apoi panciu soveja. o sa revin cu info si nr de telefon. cei care vin din alte zone sa lase nr de telefon. --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 12:41 -------------o veste buna, esa ne asteapta: La intrarea in focsani , stanga la sensul giratoriu semaforizat, spre bucuresti - Petrom V, 1 km pe dreapta. Va asteptam acolo. Ar fi indicat, cand sunteti pe la Hanu Conachi, sa dati un telefon de confirmare . 0744-698653 (Catalin). Va asteptam la Petrom V si punem tara la cale Ride safe!!! --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 12:50 -------------pentru cei care vor sa ramana peste noapte, nici o problema...ii avem pe baietii din focsani care ne pot recomanda foarte multe variante...posibilitati sunt multe. le discutam la o cafea la petromv la ora 10.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V2+cardan Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 de unde se pleaca si la ce ora? cei din galati pleaca la 8 dimineata de la papadie --- Mesaj completat în 28 Sep 2007 07:59 -------------pentru cei din galati: noi ne intalnim in fiecare vineri la 6 la terasa piano, la potcoava, pentru a stabili daca si ce se face sambata si pentru alte discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Septembrie 28, 2007 Autor Share Postat Septembrie 28, 2007 (editat) concluzii: POTENTIALE TEORETICE moto prezente sambata in focsani: Dnepr MT11 Suzuki DL650 Vstrom Suzuki Intruder C800 Honda Transalp XL650V Piaggio X9 500 Ducati ST2 Kawasaki EL250B Honda VFR800 Honda NTV650 Kawasaki GPZ550 Suzuki Intruder VL250 Suzuki GSX600F Suzuki GSF500 plus baietii din Focsani Suzuki VL 1500 LC HONDA CBR 600 F2 Kawassaki Vulcan 750 PRACTIC s-ar putea sa fim doar 3. Editat Septembrie 28, 2007 de iboboc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 PRACTIC a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 deci cand se pleaca din buc si de unde? e important ca sa stiu daca ma bag au nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate