GoMeZ Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Din cate am vazut, macar pe strada s-au adunat ceva RS50. dintre ei cred ca sunt si omuleti mai mari de 16 ani care se pricep cat de cat la surubarit prin el (sper) daca au 16 ani si se pricep, bravo lor! Astept sa va laudati cu ce aveti, poze eventual... sa spuneti daca ati avut probleme, ce probleme, cum le-ati rezolvat... etc Eu am de vreo luna si ceva un RS50 din 2001, am schimbat cate ceva la el, mai am de schimbat ... per total sunt foarte multumit, sunt primele mele 2 roti o sa pun si ceva poze, mai mult m-an plimbat, nu prea am avut timp de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 Sa-l stapanesti sanatos si n-ai probleme cu el Acu te intreb eu pe tine...cat ai dat pe el, ne arati niste poze? Ca asa se face Ai facut alegerea corecta din start, e chiar tare motorul, impresii o sa fie numai de bine, doar e aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 25, 2007 Autor Share Postat Septembrie 25, 2007 saru'mana 1400 E, si ce am mai pus in consumabile placute frana, semnale, oglinzi, bujie, autocolant (lucrez in bransa ) ulei tansmisie, si mai am de schimbat kitul de lant poze nu sunt, doar una cu locul de parcare daca are nevoie cineva de manual de service, sa tipe. pe mine chiar m-a ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 frumoasa rau si ieftina. Te ocupi de autocolante? Spui si tu cam cat iei pe metru patrat si daca poti sa le trimiti prin posta? Ca sunt interesat de cateva autocolante pentru scuterul meu...vreo 10 bucati Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 nu e scuter Edit: nu am sups ca e motor de viteza. ai dreptate, nu se compara cu o motocicleta peste 125, dar din punctul de vedere al caracteristicilor e motocicleta. atata ca nu are la fel de multa putere si nu prinde 320 la ora ca motoarele "adevarate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 26, 2007 Autor Share Postat Septembrie 26, 2007 nu e scuter o fi motor... de viteza... e moped ... asta e... are 6 trepte de viteza... sa fim corecti, nu se compara cu o motocicleta.... @Rolly pai spune ce vrei, sa ma interesez la firma sa vad cat costa si iti spun am nevoie si de dimensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Asta e faza Nu am masurat inca...ma tot cacai de 2 saptamani ca masor ce vreau si nu am reusit. Sambata iti trimit un pm cu modelele si dimensiunile Asta e hilar e trecut moped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Poti sa mai pui niste poze?Am impresia ca, cadrul de bord este stramb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Poti sa mai pui niste poze?Am impresia ca, cadrul de bord este stramb. Ce ma daca tu lucrezi la United,trebe sa`i schimbi cadru de bord ??vrei sa faci bani? NENOROCITULE =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 27, 2007 Autor Share Postat Septembrie 27, 2007 lucrezi la united? deocamdata cei de la united m-au ajutat, nu am nimici de reprosat mai uite poze, eu sincer nu cred ca e stramb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 NU lucrez la UM , nu am nici o legatura cu service`ul.. intrebam asa ca mi s-a parut..dar nu e...Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 chiar.... stie careva daca baietii de la UM service sunt ok? vreau sa fac o revizie generala la un rs50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 ei par ok cel putin cat am avut eu treaba cu ei nu am fost la service cu albinutza doar cu pistonul si cilindrul sa se uite la ele, am cerut doar informatii, am facut eu acasa ce aveam de facut au fost foarte amabili din ce an rs'ul? o poza, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Era un rs 50,2003-2005 in curte la UM stie careva daca e de vanzare sau trebuie sa intreb pe acolo la reprezentanta? ps:motorul era plin de praf si sta pe acolo de vreo 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ei par ok cel putin cat am avut eu treaba cu ei nu am fost la service cu albinutza doar cu pistonul si cilindrul sa se uite la ele, am cerut doar informatii, am facut eu acasa ce aveam de facut au fost foarte amabili din ce an rs'ul? o poza, ceva? din 98 e cam babutza de unde iau si eu o oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 4, 2007 Autor Share Postat Octombrie 4, 2007 da, dar e a ta oglinda... eu am luat-o fara oglinzi semnale... am cumparat si eu ce mi s-a parut mai ok si le-am montat la oglinzi m avut ceva de furca, nu am gasit ceva sa se potriveasca si a trebuit sa iau 2 si sa le adaptez cu niste suporti si alte prostii si oricum, nu prea imi plac ca nu vad cum as vrea in ele, ma gandesc ca poate nu sunt eu obisnuit. ce am luat am luat din targ, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 da, dar e a ta oglinda... eu am luat-o fara oglinzi semnale... am cumparat si eu ce mi s-a parut mai ok si le-am montat la oglinzi m avut ceva de furca, nu am gasit ceva sa se potriveasca si a trebuit sa iau 2 si sa le adaptez cu niste suporti si alte prostii si oricum, nu prea imi plac ca nu vad cum as vrea in ele, ma gandesc ca poate nu sunt eu obisnuit. ce am luat am luat din targ, duminica gomez, te ocupi de autocolante? cand iesim la o bere poate ma rezolvi si pe mine ca e neagra toata si as vrea s-o "personalizez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 firma la care lucrez se ocupa eu ma ocup de IT daca vrei ceva imi dai desenul aprox. si vb a firma pt un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 e cineva care are acte de rs sau poate sa-mi faca???Yahoo id:stefan_nicu2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytzu Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Are careva Rs50 de vanzare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 poti cauta la sectiunea vanzari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Noiembrie 6, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2008 chiar asa de ocupati posesorii de RS50 ? ca tot am vazut in ultimul timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) eu am avut rs50 din 96 dar nevoile m-au facut sa-l vand...sper ca totusi cat de curand sa-mi iau altul mai nou sau macar sa imi iau altul:D @GoMeZ...frumos motorul...sa ai grija de el uite si o poza cu drujba pe roti: http://img507.imageshack.us/my.php?image=poza0090ak4.jpg Editat Noiembrie 8, 2008 de xxm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate