sorinm Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Honda CBR F3 sau F4 din 1998 sau 1999, Suzuki GSX-F 1998, 1999, sau un kawasaki ninja cam tot din aceeasi perioada ? Nu stiu ce sa aleg, doresc sa fie fiabila, de calitate si in ultimul rand mai usor manevrabila Toate motoarele au 600 cc Astept parerile voastre..multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 F3 sau F4, doar parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Honda F3 sau F4 sunt foarte manevrabile si iertatoare pana in 7000 de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Honda!! Fara nici o indoiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Daca ar fi sa aleg cred k as alege Honda...mi se par fiabile.Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 mah eu am DNEPR, dar amicii mei sunt cu japoneze... cea mai fiabila marca de motor japonez este HONDA(NUMARUL 1 PE PLAN MONDIAL...) Si SUZUKI este... de ce sa vb aiurea... DAR KAWASAKI... e motor de circuit (de obicei) si cel putin ZX-9R din 1997 se conduce greu tare... o fi din cauza amortizorului de ghidon?! un lucru e clar: honda e cea mai fiabila/manevrabila, suzuki e acceptabila , kawasaki =motor de pista off-topic: IA-TI BRE HONDA VFR-750F SAU VFR-800Fi , CA LE ARE APROAPE PE TOATE-MOTOCICLETA PERFECTA ( AM INCERCAT-O , SI "M-A UNS" LA SUFLETEL , SA NU MAI ZIC DE CONSUMUL DE BENZINA... DACA MERGI PANA IN 150 KM/H ... TE-AI SCOS CU 5,5 l LA SUTA DE KM ) nu cred ca se aplica si la cbr, gsx-f, sau ...sa nu mai zic de kawasaki... cu toate ca nu ai specificat CE KAWASAKI de 600... ca daca e supersport.... ...las-o dreaqu de consum CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 Bicicleta GSXF-ului nu mi-a placut si nu o sa-mi placa niciodata. E un fel de porc lenes pe curbe. In rest e destul de confortabila si placuta la condus. Overall din cele trei modele- Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 hondita zic si eu... este si cea mai ieftina dintre cele ce le-ai amintit... este si mai cuminte decat celelalte. GSX-F este un tourer mai greut dect F3/4 care este mai sportiva putin. Ninjalaul este o sportiva pura. Deci dintre un tourer, un tourer sport si un supersport asi alege mijlocul. Nu stiu cat de mult merge inainte legenda asta cu fiabilitatea honda, dar eu chiar sunt multumit de hondita mea. Orice ai alege faci o alegere buna daca motorul a fost intretinut. Cu pozitia pe sportiva te vei obisnui, cu greutatea tourerului te vei obisnui de asemeni. Acum alege ce crezi tu ca ti se potriveste cel mai bine. Eu? Eu asi alge CBR 600 F 3/4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 Ok , Honda are tot (fiabiliate, manevrabilitate.... etc. etc.) dar eu am 1.89 si 98 kg..... concluzia nu pot ca merg pe cbr *"neam" fie el 600 sau 900 (singurele pe care am incercat) e adevarat nu m-am urcat niciodata pe un cbr f ..dar rezervorul ala parca imi sta in gat ... no offence Honda fans .....! *expresie folosita in cartierele Bucurestene (harlem) , a se citi deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 eu am 1.75 si 85 Kg, cred ca e perfecta pentru mine , multumesc tuturor pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 lasa f3'ul ca este urata ca drac .. spune mai degraba cati bani ai de gand sa cheltui. considera si varianta kawa zx6r anii 98-in sus, sunt motoare care merg foarte bine si nu au multe pb de fiabilitate, iar ca design mult in fata hondei f3-f4 (parere personala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Septembrie 30, 2007 Autor Share Postat Septembrie 30, 2007 3200 euro din germania, pleaca un prieten in 2 saptamani, disponibili numai pentru motor raman 2900 - 3000 minim, presupun ca gasesc ceva bun de banii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 f3-f4. nu zic asta pentru ca e "honda" pentru ca eu is de parere ca e bullshit. dar intre modelele enumerate de tine eu asta as alege-o.in primul rand pentru ca zx-urile si gsx-f-urile din perioada aceea sun foarte urate. manevrabilitate si alte detalii eu zic ca sunt foarte apropiate. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate