bach Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 are cineva idee ce grosime are un ghidon de ij "in carne",nu diametrul tevii din care e facut ci grosimea ei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 are cineva idee ce grosime are un ghidon de ij "in carne",nu diametrul tevii din care e facut ci grosimea ei??? 3 mm Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 ms.crezi ca e riscant sau periculos dak pun o teava de 2mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 ms.crezi ca e riscant sau periculos dak pun o teava de 2mm? depinde de teava, ma refer la aliajul ei ... daca crezi ca rezista dc nu ai pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zoster Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Salut, hai ca am inceput sa ma dau si eu cu parerea... Cred ca daca nu ar fi fost riscant, s-ar fi folosit de la inceput pentru productia ghidonului tzeava cu grosimea materialului de 2mm(in primul rand costurile de productie ar fi fost mai mici) .. Eu unu iti recomand sa nu experimentezi pentru ca Doamne fereste... nu are rost sa te risti... Succes in gasirea tevii de 3, chiar si 4 mm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Salut, hai ca am inceput sa ma dau si eu cu parerea... Cred ca daca nu ar fi fost riscant, s-ar fi folosit de la inceput pentru productia ghidonului tzeava cu grosimea materialului de 2mm(in primul rand costurile de productie ar fi fost mai mici) .. Eu unu iti recomand sa nu experimentezi pentru ca Doamne fereste... nu are rost sa te risti... Succes in gasirea tevii de 3, chiar si 4 mm... ghidonul de ij a fost gandit pt a conduce cu atas, unde tragi de el mult mai vartos. nici eu nu as pune mai subtire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 1, 2007 Autor Share Postat Octombrie 1, 2007 ms de pareri, ideea nu era ca vreu eu numaidecat mai subtire,ala il aveam la dispozitie,intretimp am gasit unul original la 40 roni ,vi se pare scump? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 ghidonul de ij a fost gandit pt a conduce cu atas, unde tragi de el mult mai vartos. nici eu nu as pune mai subtire.... si pt a face muschi la brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate