Sebastian.R Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 El, Radu - facut invitatie la baut, mancat plimbat la Valenii de Munte. Noi, ceilalti - acceptat. Si....uite ce-a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 adik.... eu raducu ba gay-lor care face-tzi poze cu dacia...... si???? doar atatea poze hai si restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 pai daca alea din dacie au facut poze cu motoarele noastre , am facut si noi cu dacia sebii .. mai baga poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Mai chemati-va si tovarasii bhaaa de acu (valabil pt radu & robert) --- Mesaj completat în 03 Oct 2007 19:59 -------------Mai chemati-va si tovarasii bhaaa de acu (valabil pt radu & robert) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Nooorrooooooooooooooo --- Mesaj completat în 03 Oct 2007 20:21 ------------- Mai chemati-va si tovarasii bhaaa de acu (valabil pt radu & robert) <small>--- Mesaj completat în 03 Oct 2007 19:59 -------------</small><br/>Mai chemati-va si tovarasii bhaaa de acu (valabil pt radu & robert) noi te chemam da u vi ? niciodata nu treci de benzinaria din baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 V-am spus ca va urasc? Uratilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 V-am spus ca va urasc? Uratilor! si noi te iubim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Bah H3llriderr tu esti Garjabu' frate . . . Hmmm de prin liceu te stiu ... erai prieten cu Roxana parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) vai ce bataie meritati ca ati pus pozele aici intradevar a fost fun... @NOROOOOOOOOOOOO sa nu te prind in calea mea cand sunt cu motorul @Sebi- merci de plimbare...ce sa mai, m-am indragostit de honda shadow... @Radu- sper ca nu se termina aici plimbarile maine iau motorul din service, va astept in Bikers La ursu vineri seara sa vedem ce poze nu s-au pus aici...ca la cate am facut...nu stau sa le pun pe toate plus cateva prelucrate de mine: http://www.raven30hell.deviantart.com/gallery/ Editat Octombrie 3, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Bah H3llriderr tu esti Garjabu' frate . . . Hmmm de prin liceu te stiu ... erai prieten cu Roxana parca. dap io sunt da u cine eshti k in poza ai casca pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 bhaaaaaaaaaa.... acum am gasit si yo topicu asta tare rau...PARANGHELIE!!!! si in weekend iar....pe valea oltului cine vrea detalaii ca sa participe vb aici: andreigogiu (messenger) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 data viitoare o sa vin si eu p=acolo ~ ! dezule.. erau ma yete pe acolo ? pana una alta.... NOROOOOOOOO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 mai hombre, nu ai fost aseara la snagov. pe unde ai bantuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 ce caterinca! bravos bre radu si felicitari! pana data viitoare ma antrenez si eu sa dau 120 si vin cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 unde se merge in acest weekend? ce traseu ... --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 10:29 -------------app, care vine sa ma sustina diseara in primii kilometrii pe moto meu? vreau s aies pe la 23 .. intalnirea la mec electoaparataj. 0723.139.791 astept cat mai multi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 se pleaca .... nu conteaza unde dar se pleca....ca.......urat rau vere aici la bucale asa ca..... cine e apt de distractzie si paranghelie sa nu se mai uite la poze ....... sa vina s gata ca in fond si la urma urmei ce ma draq stam acasa si sforaim si ne trezim la 100 ani uratzi basinosi si puturosi si ne intrebam ce am facut ce amintiri avem si cu ce ne laudam la nepotzi.....iar cand acestia ne intreaba ce am facut si cum ne-am distrat .....macar sa avem cu ce sa ne laudam nu ca.... am vazut poze si am belit ochii toata viatza in cate un monitor sau ne-au putrezit oasele prin birouri. stiu tre sa mai si papam, dar...... oare nu putem sa le combinam pe toate????? DACA AVETZI UN RASPUNS LA TOATE CHESTIIILE DE MAI SUS HAI IN W.E. ASTA CU NOI SI POATE REUSIM SA COMBATEM ASA... FRUMOS SI ELEGANT FARA FITZE SI FIGURI CA E PACAT... In mare parte suntetzi cu totzii tineri si cred ca va va prinde super bine o distractzie asa DE ZILE MARI... ASA CA... HAIDETZI CAT MAI MULTZI ca rau nu are cum sa iasa iar id-ul meu de mess este: balteanu_radu --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 11:29 -------------scuze de cacofonie dar ...... va prindetzi voi ca a fost intentzionata --- Mesaj completat în 04 Oct 2007 11:33 -------------iar tu deea sa stii ca ai fost invitata intre primii asa ca nu ne mai ura atat ca doar stii asa cum a zis si carja..... noi chiar te iubim ...... ai vazut doar cum e cu noi la svistov si doar tu ai refuzat cu ardoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 (editat) iar tu deea sa stii ca ai fost invitata intre primii asa ca nu ne mai ura atat ca doar stii asa cum a zis si carja..... noi chiar te iubim ...... ai vazut doar cum e cu noi la svistov si doar tu ai refuzat cu ardoare Dar tu tot urat, esti! Sfat pentru cei care vor sa iasa cu oameni astia: Intotdeauna sa aveti haine groase si ce va mai trebuie la voi ca nu se stie niciodata unde ajungeti. Plecati la o bere la Ursu si ajungeti la munte. Editat Octombrie 4, 2007 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Sfat pentru cei care vor sa iasa cu oameni astia: Intotdeauna sa aveti haine groase si ce va mai trebuie la voi ca nu se stie unde ajungeti. Plecati la o bere la Ursu si ajungeti la munte. eu am patit-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 pana sambata dimineata va spun daca vin si eu, cu motorul sau pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 bah dupa cum am mai spus io lucrez in wikend , dar daca statzi pana luni poate ajung si eu in ultima seara sa fac gratura ca voi nu suntetzi in stare 2 oameni indispensabili ... sebi cu mujdeiul lui minunat si io cu grataru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 corect ba carja dar cred ca gratar mai suntem in stare dar mujdey tre sa mai luam lectzii da???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 restu de poze? de la iuliana? eu le-am impartit deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 porci dezaxati ce sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 da ma o sa va bag eu pozele de la iuliana...cand ajung akas si imi dau astia drumu la net...pana atunci... noroooooooooooooooooooooo --- Mesaj completat în 08 Oct 2007 20:52 -------------gata si restu de pozee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 (editat) daca nu aveam ochii rosii era no fun! tre sa recunosc, painea aceea cu cascaval era de nota 10 Editat Octombrie 8, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate