daniells Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 am avut o droaie de motorete pana in 125 si cel mai mult am facut vreo 10.000 de km pe un cagiva mito tunat tunat de 160 cmc si akum am trecut la kawasaki zx-6r ! o parere va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Limitarea se face din mansarda. Multi km in continuare cu noua jucarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 ce model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 Limitarea se face din mansarda. Multi km in continuare cu noua jucarie. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Ce an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 5, 2007 Autor Share Postat Octombrie 5, 2007 Ce an? 1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Octombrie 5, 2007 Share Postat Octombrie 5, 2007 Simpatica asta mica a ta si are bine, mai ales daca ne gandim la anu fabricatiei Sper sa stea cat ami mult numai pe cele 2 roti si pe cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 6, 2007 Autor Share Postat Octombrie 6, 2007 Simpatica asta mica a ta si are bine, mai ales daca ne gandim la anu fabricatiei Sper sa stea cat ami mult numai pe cele 2 roti si pe cric ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) Nu vreau sa par rautacios prin ceea ce urmeaza sa spun: Nu inteleg de ce unii judeca drept tampite threadurile de genul "cum sa oprim motocicleta" & etc, care ....pt unii incepatori poate au relevanta. Nu au relevanta poate pt. aia care se 'dau' pe-o roata si care uita ca si ei au fost la inceput si nu stiau multe. In schimb nimeni nu reactioneaza la threaduri de genul celui initiat aici. Nu inteleg logica. Ok frate, ai mers pe X motociclete, "TUNATE", etc. Si acu ti-ai luat ZX6R. Ma frapeaza felul cum ai formulat, iar la final,cireasa de pe tort: "o parere?" Ce parere? GG? Esti marfa, esti adevarat? Ce anume astepti? o confirmare? o apropbare pozitiva din cap? un gest? Sau daca ti se zice acu "vai esti inconstient", dai fuga si o vinzi,nu? In general intrebi INAINTE de a-ti lua ceva. Dupa ce o cumperi...in cel mai fericit caz pui intrebari 'tehnice' etc, nu arunci doar o replica de genu' "o parere?" Sau in fine, poate-s eu mai prost la ora asta... Editat Octombrie 6, 2007 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 nu vad rostul comentariului tau insider in rest jucaria e frumoasa , arata bine pt anul ei , daca si merge bine e perfect , sa o stapaneshti sanatos si invatza sa o cunoshti , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 nu vad rostul comentariului tau insider in rest jucaria e frumoasa , arata bine pt anul ei , daca si merge bine e perfect , sa o stapaneshti sanatos si invatza sa o cunoshti , asfalt uscat Eu sunt de acord cu el. Daca citesti mai atent, comentariul lui e mai plauzibil decat "sa o stapanesti sanatos, etc.".Daca ii spunem noi sa o stapaneasca sanatos, va fi mai sanatos cat timp va detine aceasta motoreta? Daca e mandru de mobra lui (si pe buna dreptate) ar trebui sa posteze la "Motocicleta mea" (parca asa se numeste topicul).Nici eu nu inteleg la ce fel de raspunsuri se asteapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 ms all inafara de insider ! insider tata am zis o parere ! adik sa imi zica cineva care stie si nu vb in plus k tine ceva despre mobra zx-6r ! si scz all nu am stiut de topicu ala motoreta mea ! bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 am un zx6r si daca o tii sub 4-5 mii de ture, e mielusel, dar sunt putini cei care pot sa se abtina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 daniells, 'men', n-am nimic cu tine. Nu fi copil. Iti doresc multa sanatate si cati mai multi km pe supersportu' tau..... Doar ca mi s-a parut cam stupid felul in care ai formulat postul.....no offense. E ca si cum vin si eu, la sectiunea incepatori si scriu: Sal, sunt X, am avut un 'scuter' iar acu mi-am luat ZX10R, CE PARERE AVETI? Ca sa fac o comparatie mai elocventa (ca cea de sus e cam degaba), ma duc si-mi iau un tricou de culoarea X si ies cu el pe strada si zic "ce parere aveti?, AH? merge?" I rest my case. Sa curga urarile de bine si stapanirile 'sanatoase' sau ce se ureaza in ziua de azi, cu jumatate de gura...ca falsitate e din belsug. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Omul cred ca a intrebat o parere despre motor...nu ca ce si-a luat. Din ce vad in pozna, discuri Braking, Furtune "racing" ( insertie de metal ), estetic arata bine...nu pot sa-mi dau cu parerea mai mult ca nu pot sa o aud. Atentie mare cu franele alea! Sa o calararesti sanatos fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Cum am spus si mai sus, in general intrebi si ras-intrebi INAINTE, nu dupa. Dupa....deja e cam irelevant...(parerea mea). Sau poate ma lasa pe mine logica? In fine...let it rest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 9, 2007 Autor Share Postat Octombrie 9, 2007 Omul cred ca a intrebat o parere despre motor...nu ca ce si-a luat. Din ce vad in pozna, discuri Braking, Furtune "racing" ( insertie de metal ), estetic arata bine...nu pot sa-mi dau cu parerea mai mult ca nu pot sa o aud. Atentie mare cu franele alea! Sa o calararesti sanatos fara incidente! ms ms franele sunt beton se poate face diferenta foarte tare intre unele stok si astea ! de sunat suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Frumoasa bijuterie ,s-o stapanesti sanatos !!! Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) Am observat: hugger de carbon pe spate -scarite cu apararatori de carbon - discuri dantelate si furtunase racing Mai are si alte modificari? Era sa uit de parbriz racing. Editat Octombrie 13, 2007 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 13, 2007 Autor Share Postat Octombrie 13, 2007 Am observat: hugger de carbon pe spate -scarite cu apararatori de carbon - discuri dantelate si furtunase racing Mai are si alte modificari? Era sa uit de parbriz racing. a fost adusa de pe circuit din italia .... nush ce modicari mai are dar merge in dracii am inteles k are si ambelajurile mai mici ! mai are manerele frana,ambreaj si filtru de aer sport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 frumos motorul, sa ai grija de el toti ne bucuram cand trecem la ceva mai bun, nu are rost sa ne certam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Octombrie 14, 2007 Autor Share Postat Octombrie 14, 2007 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate