mdvd Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 prezent intalnire, prezent plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 aha cand nu pot sa vin eu atunci va strangeti la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Pentru amatorii de iesiri in week-end: Sambata, 08.08.2009, ora 10:30 se va pleca pe traseul Bucuresti-Alexandria-Oltenita-Bucuresti(aproximativ 250 Km). Deocamdata suntem doi, Nk155 si cu mine.Noi ne intalnim in fata Primariei Bragadiru. Vremea se anunta OK. Va asteptam sa ne insotiti in numar cat mai mare. sambata fac traseul pana la Alexandria, dar din pacate cu conserva (o duc la ITP) oricum, poate ne vedem pe drum Atentie la traseul Alexandria - Giurgiu, daca mergeti prin Smardioasa - e plin de sate, tarani care confunda carosabilul cu alee de plimbare si VACI CARE APAR DE PE ULITE CAND NU TE ASTEPTI! Iar in apropiere de Giurgiu sunt denivelari care te salta bine din sa. (asta e raportul pe care il stiu eu de vreo 5 luni cand am fost ultima oara, poate s-a mai schimbat intre timp, dar nu cred). Oricum, varianta cu intoarcere spre Bucuresti si dreapta la Ghimpati spre Giurgiu e mai linistita. Va doresc asfalt ca'n palma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 aha cand nu pot sa vin eu atunci va strangeti la plimbare Pai de ce nu poti veni ma...ia si tu exemplul meu...ia bicicleta din dotare si dai drumu...sa ai timp sa ajungi Deci pana la urma cati suntem? Care veniti? Hai ca dupa aia avem si plimbare in afara Bucurestiului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) .. Alexandria.. la ITP itp-ul se poate face oriunde... cat despre intalnire poate. plimbare cel mai probabil nu.. Editat August 13, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 sambata fac traseul pana la Alexandria, dar din pacate cu conserva (o duc la ITP) oricum, poate ne vedem pe drum Atentie la traseul Alexandria - Giurgiu, daca mergeti prin Smardioasa - e plin de sate, tarani care confunda carosabilul cu alee de plimbare si VACI CARE APAR DE PE ULITE CAND NU TE ASTEPTI! Iar in apropiere de Giurgiu sunt denivelari care te salta bine din sa. (asta e raportul pe care il stiu eu de vreo 5 luni cand am fost ultima oara, poate s-a mai schimbat intre timp, dar nu cred). Oricum, varianta cu intoarcere spre Bucuresti si dreapta la Ghimpati spre Giurgiu e mai linistita. Va doresc asfalt ca'n palma! Dancri, Din pacate nu o sa ne vedem pe drum sambata asta. Cel putin nu spre Alexandria. Poate doar daca mergi spre Giurgiu... Anuntul facut de mine pe 07.08.2009 a fost valabil pentru sambata 08.08.2009. Impreuna cu Catalin am facut traseul Bucuresti-Alexandria-Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Bucuresti.Am evitat Smardioasa, ocolind prin Zimnicea.Zona Alexandria-Zimnicea-Giurgiu e de-a dreptul infecta:fara gropi, insa e plina de denivelari.Te rupe de sale.... Poate azi sau maine iti faci ITP-ul la masina in Bucuresti(asa cum zicea cineva mai sus, ITP-ul poate fi facut oriunde) si sambata facem impreuna traseul Bucuresti-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Lehliu Gara-Fundulea-Bucuresti. Bucata Giurgiu-Oltenita-Calarasi este tot ce iti poti dori. Oricine doreste sa se alature e binevenit. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Dancri, Din pacate nu o sa ne vedem pe drum sambata asta. Cel putin nu spre Alexandria. Poate doar daca mergi spre Giurgiu... Anuntul facut de mine pe 07.08.2009 a fost valabil pentru sambata 08.08.2009. Impreuna cu Catalin am facut traseul Bucuresti-Alexandria-Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Bucuresti.Am evitat Smardioasa, ocolind prin Zimnicea.Zona Alexandria-Zimnicea-Giurgiu e de-a dreptul infecta:fara gropi, insa e plina de denivelari.Te rupe de sale.... Poate azi sau maine iti faci ITP-ul la masina in Bucuresti(asa cum zicea cineva mai sus, ITP-ul poate fi facut oriunde) si sambata facem impreuna traseul Bucuresti-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Lehliu Gara-Fundulea-Bucuresti. Bucata Giurgiu-Oltenita-Calarasi este tot ce iti poti dori. Oricine doreste sa se alature e binevenit. Succes! Frate, stiu ca ITP-ul se poate face oriunde, nu asta e problema..cunosc pe cineva acolo si merge repede si ieftin Daca ati fi plecat duminica la plimbare, puteam veni,, Ramane pe altadata. Bafta si asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Daca ati fi plecat duminica la plimbare, puteam veniRamane pe altadata. Bafta si asfalt curat! In functie de numarul amatorilor, se stabileste in care zi din cele doua se va iesi, astfel incat sa fie mai multi.Desi pana acum am fost 3 in cel mai bun caz...Deh! Sambata s-ar putea sa ploua.Ramane sa stabilim vineri seara ce si cum(zi, ora, punct de intalnire). Traseul se stie deja! Bafta cu ITP-ul! Apropos, daca nu e o cazatura de masina, poti face ITP-ul fara prea mare stres si destul de ieftin(daca intelegi ce vreau sa zic) si pe Prelungirea Ghencea _|_ Raul Doamnei(vezi harta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Plimbare in weekend .. Plecam Duminica, 16 August 2009, ora 10:00, de aici (benzinarie OMV, Calea Giurgului) spre Giurgiu - Oltenita - Calarasi - Lehliu Gara-Fundulea si inapoi in Bucuresti. Deocamdata 3 inscrisi: Io, kassu, dancri (?).. Speram sa atingem si sa depasim pragul critic de 3 motociclete asa ca.. va asteptam. * Excursia este dedicata tuturor celor care au permisul de conducere suspendat. Editat August 14, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) ... * Excursia este dedicata tuturor celor care au permisul de conducere suspendat. ... sau pe cale de a fi suspendat... UPPP! On-Topic:Ceva interesati pe aici pentru o campanie scurta in Bulgaria in we viitor? Editat August 14, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Io, kassu, dancri (?).. si dancri... ne vedem duminica PS Mersi kassule pentru informatie, am facut ITP si a fost ok Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 si dancri... ne vedem duminica PS Mersi kassule pentru informatie, am facut ITP si a fost ok Bafta! Sa fii sanatos! Deci 3 deocamdata! Alti amatori pentru duminica 16.08, ora 10:00 AM la OMV Giurgiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Sa fii sanatos! Deci 3 deocamdata! Alti amatori pentru duminica 16.08, ora 10:00 AM la OMV Giurgiului? s-ar putea sa apar si eu. Prefer insa mersul "legal", fara vitejii. Va spun sambata seara daca ajung. Cati km sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 s-ar putea sa apar si eu. Prefer insa mersul "legal", fara vitejii. Va spun sambata seara daca ajung. Cati km sunt? Oho.. nice .. 4 ! .. Asta-i record absolut Si noi mergem legal, fara depasiri aiurea & stuff. Plimbarea e plimbare dar trebuie sa ne intoarcem si acasa, pe picioarele (rotile) noastre. Km cred ca-s aproape 300, dar o sa facem si pauze (probabil si una pentru masa..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Asa cum bine zicea amicul mdvd, se va merge respectand regulile de circulatie si regulile de mers in grup. Cine nu le respecta, nu mai pupa plimbari in grup. E simplu! Cat despre lungimea traseului, conform site-ului asta , sa tot fie : 50+64+56+45+33+50=298 Km.(vezi poza). Se va alimenta cu benzina din Bucuresti si de la Petrom Oltenita. Pauzele pentru pictoriale se vor face acolo unde considera pozarii grupului. De mancat, vom vedea pe parcurs, cel mai probabil in zona Calarasi. Daca cunoaste cineva vreo carciuma mai de Doamne ajuta pe traseu o poate aduce in discutie. Se va stabili de comun acord de catre toti din grup. Mesaj completat Vremea se pare ca va tine cu noi pe toata durata zilei de duminica: Bucuresti, Giurgiu, Oltenita, Calarasi, Fundulea. Editat August 14, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Ma bag la somn, sunt rupt Ne vedem duminica.. maine cred ca dau o fuga pana la Breaza party, am vazut ca pleaca un grup pe la 09.00 de la Arc.. e pacat sa irosesc ziua.. vara e scurta..daca mai are chef cineva maine de o plimbare dus-intors, ne vedem la Arc Seara excelenta! Editat August 14, 2009 de dancri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 ... maine cred ca dau o fuga pana la Breaza party, am vazut ca pleaca un grup pe la 09.00 de la Arc.. e pacat sa irosesc ziua.. vara e scurta..daca mai are chef cineva maine de o plimbare dus-intors, ne vedem la Arc As fi venit si eu, insa am niste treburi urgente de rezolvat! Vezi ca s-ar putea sa ploua maine seara...ia-ti umbrela! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 As fi venit si eu, insa am niste treburi urgente de rezolvat! Vezi ca s-ar putea sa ploua maine seara...ia-ti umbrela! ok, vin si eu pana la urma. Ati mai fost pe drumul asta? Cum e? Curbe multe sau linii drepte? asflat bun sau plin de gropi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 ok, vin si eu pana la urma. Ati mai fost pe drumul asta? Cum e? Curbe multe sau linii drepte? asflat bun sau plin de gropi? E bine ca vii si tu. Vom fi 4 deci cu totii. Daca mai sunt amatori, ii asteptam pana la 10:15 maxim la OMV Giurgiului. Da, am mai fost pe portiunea Bucuresti-Giurgiu-Oltenita-Calarasi si pe Fundulea-Bucuresti. Nu stiu cum este bucata Calarasi-Fundulea, dar vedem noi ce si cum la fata locului.Daca se impute treaba, facem cale intoarsa pana in Calarasi si de acolo spre Fetesti, care iar e un drum de vis cu revenire pe arhicunoscutul drum vechi de mare. Pana la Giurgiu sunt ceva portiuni pe care se lucreaza si e mai incomoda deplasarea, dar dupa ce faci stanga spre Oltenita, inainte de Daia, si pana la Calarasi, drumul este fain. Te imbie sa mergi... Ai sa vezi maine despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 bafta baietim si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 (editat) bafta baietim si asfalt uscat Bai sa stii ca asfaltul a fost uscat, pe alocuri presarat cu cacao de patrupede nesimtite, insa neasteptat de bun....mai putin portiunea in care ne-am abatut de la drumul stabilit. Din cauza GPSului care a dat kix si ne-a indus in eroare, bineinteles! Se stie el care... In rest friptura grasa si apa minerala scumpa, mult mai scumpa ca benzina! Off-T: Cat e AMR-ul, Cataline? Ca sa stiu cand programez o Bulgarie... @pentauru :scuze, cred ca te-am pierdut prin Pantelimon pe undeva... Sper ca ai ajuns acasa cu bine! Editat August 16, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 amr 25.... hai liberare incepand cu weekendul 12-13 sept putem sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 amr 25.... hai liberare incepand cu weekendul 12-13 sept putem sa mergem Bine, las' ca ma dau eu nitel week-endu' care vine prin Ruse si prin vecinatati, sa vad cum e... Mesaj completat Cineva p'aci dispus sa gustam o zacusca la ea acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Foarte frumos drumul de duminica, asfalt uscat si fara gropi (exceptand portiunea aia de pe "scurtatura"), vreme frumoasa, curbe, drum neaglomerat, iarba verde, dunarea albastra .. Mai jos sunt pozele pe care le-am facut ieri: Le puteti descarca la rezolutie mai mare de aici [Link-ul e valabil doar o saptamana] Frumos si la mai mare.. in saptamanile viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Foarte frumos drumul de duminica, asfalt uscat si fara gropi (exceptand portiunea aia de pe "scurtatura"), vreme frumoasa, curbe, drum neaglomerat, iarba verde, dunarea albastra .. Frumos si la mai mare.. in saptamanile viitoare Dunarea albastra? De ce induci forumul in eroare? Faine pozele! Sa ne traiesti multi ani de acum incolo si sa tot facem poze d'astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate