Pentarus Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 care mergeti la o plimbarica azi ..dupa ce se mai usuca..dupa-amiaza.?nu stiu unde ,la ca ora ,dar pana acum in carti sunt eu si mihai. eu incepator ..el terminator!! din pacate, ploua in continuare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 din pacate, ploua in continuare.... am luat eu toti stropii de ploaie azi,si pt voi. o sa imi usuc manusile in cuptor...e rece rau ploaia asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 joi ne vedem ca de obicei la Academie ... dar in we ce faceti ? dau o tura pe la munte ... cat mai e frumos afara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 joi ne vedem ca de obicei la Academie ... dar in we ce faceti ? dau o tura pe la munte ... cat mai e frumos afara ... La munte, dar unde ? Eu as mai merge odata pe Cheia->Brasov->Siriu->Buzau Si mai zi, Mihai, ca este vorba de o zi numai: Duminica. Speram sa tina vremea cu noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 joi ne vedem ca de obicei la Academie ... dar in we ce faceti ? dau o tura pe la munte ... cat mai e frumos afara ... Mi`aie, eu sambata plec spre casa. Daca vrei te las sa ma insotesti pana la Campina, dar cu conditia sa nu spui la nimeni ca ne cunoastem. Si pentru tine voi merge doar cu a2a si a3a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La munte, dar unde ? Eu as mai merge odata pe Cheia->Brasov->Siriu->Buzau Si mai zi, Mihai, ca este vorba de o zi numai: Duminica. Speram sa tina vremea cu noi ! merg si eu in principiu o sa fie o provocare caci e prima oara pe acolo pt mine ..ne auzim joi la acadmeie si stabilim mai in detaliu ce si cum.. @mdvd - multam pt casca de pasager..dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 poate reusesc si eu sa ma alatur in wknd. joi nu pot veni, dar voi fi la "curent" cu ce se decide; chiar ma gandisem, la trasfagarasan pana sus la Balea (acu sper ca sunt mai putini manelisti pe drum) + cu masina alte pers. e toamna, frunzele ruginesc.. numai placut de pozare natura, clatit ochii si sufletu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La munte, dar unde ? Eu as mai merge odata pe Cheia->Brasov->Siriu->Buzau Si mai zi, Mihai, ca este vorba de o zi numai: Duminica. Speram sa tina vremea cu noi ! ma bag si eu la asta daca i vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 se pare ca o punem de un salam in natura mai multi pana la urma..sa speram ca ne pastram randurile pana atunci .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 mergem la un suc fara alcool la biker's dupa intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) mergem la un suc fara alcool la biker's dupa intalnire? care intalnire ... a 'ondistilor ? vezi ca aia se tine la Casa Popoului ...sa nu te ratacesti pe la Academie Mesaj completat Deci duminica dimineatza se pleaca din bucuresti spre bucuresti via ploiesti - valeni - cheia - brasov - siriu - buzau ... doritori ? Editat Octombrie 8, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 eu, dar pe la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cine se scoala de dimineata departe ajunge Noi plecam mai devreme, pe la 09:00. Daca mai sunt doritori sa se anunte, sa stabilim un punct de intalnire. Pana acum suntem 3 exemplare: eu, mihai_2b3 si posibil goul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Cine se scoala de dimineata departe ajunge ... sau doarme pe drum... Cred ca o sa-mi fac "curaj" sa vin si eu. Am bujii noi si carburatoare curate si nu trebuie sa le las uscate. (tocmai am venit de la Florin ); Florin poa' sa vina mai tarziu, el o o sa faca tura de 2 ori la cat de repede o sa merg eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Pozibil sa apara si initiatorul topicului cu "autobuzul" (BMW) lui ... Mesaj completat m-am tot uitat pe diferite site-uri meteo si nu arata nici unul ploaie prin localitatile prin care trecem...da nici soare. poate avem noroc sa nu ne udam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Si eu as vrea sa ies la o tura maine, dar parca nu m-as baga la un traseu asa lung, chestii de buget Nu cred ca pot finanta o plimbare ce necesita mai mult de un plin de benzina. E criza.... Probabil ca o sa ardem gazul pe aici prin campie pe la noi... Oltenita, Giurgiu, Calarasi. Editat Octombrie 10, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 10, 2009 Autor Share Postat Octombrie 10, 2009 bineinteles ca vin si eu cu "autobuzul" ) Mesaj completat pana la urma la ce ora ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 09:00, la arc, cu rezervorul plin ? Mesaj completat Confirmati ca-i ok asa Prima oprire e dupa Otopeni, sa-l "ridicam" pe mihai_2b3.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 09:00, la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 10, 2009 Autor Share Postat Octombrie 10, 2009 pana la urma cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) pai: Eu, Mihai, Warlock Adya76, goul (?), + un tip cu intruder galben (la fel, cu semnul intrebarii) deci: pana la 6 bucati, minim 4 P.S.: Daca aveti vreun aparat foto, nu ezitati sa-l puneti in rucsac Pe-al meu nu pot sa-l iau, e.. imprumutat Editat Octombrie 10, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Octombrie 10, 2009 Autor Share Postat Octombrie 10, 2009 aduc eu un aparat foto , dar baza cred ca va fi camera de pe casca lui mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) minim 4 din spate sau din fata guys! Editat Octombrie 11, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Frumos, frumos Si pe langa o zi frumoasa m-am ales si cu o poza noua de avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Frumos, frumos Si pe langa o zi frumoasa m-am ales si cu o poza noua de avatar felicitari pozarilor din aceasta tura. se stiu ei. unii ar zice: "doar atat se inclina scooteru'?" Editat Octombrie 12, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate