mihai_2b3 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Pai cine a spus ca vine??? pai a zis cineva ca nu-i interesat ? ... vin toti. Mesaj completat deci azi e joi si sta sa ploua ... eu vreau, nu vreau, tot tre sa trec pe acolo pe la 18:00 in drum spre casa. Deci care mai vi? sa stiu daca sa astept pe cineva sau sa merg mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Astazi n-o sa pot veni dar in weekend se anunta vreme frumoasa, deci ar "merge" o plimbare. Mergem spre sud ? Oltenita, Calarasi, Giurgiu ? Sau in alta parte, de ce nu ... Cine se inscrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Eu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Si eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Astazi n-o sa pot veni dar in weekend se anunta vreme frumoasa, deci ar "merge" o plimbare.Mergem spre sud ? Oltenita, Calarasi, Giurgiu ? Sau in alta parte, de ce nu ... Cine se inscrie ? Sambata ploua. Daca nu ploua si duminica, mergem. Stabilim ruta in functie de vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Sambata ploua. Daca nu ploua si duminica, mergem. Stabilim ruta in functie de vreme! Desi eu nu cred ca o sa ploua maine (meteorologii au dat cu stangu'n dreptu' toata saptamana), Duminica pare sa fie mai cald (20 grade fata de 16 pe AccuWheather). Deci, mergem duminica, da ?? Bucuresti -> Giurgiu -> Oltenitza -> Calarasi -> si inapoi pe A2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) Deci, mergem duminica, da ??Bucuresti -> Giurgiu -> Oltenitza -> Calarasi -> si inapoi pe A2 ? Sambata dimineata ploua... Ok pentru duminica. OMV Giurgiului@10:00AM? Editat Aprilie 16, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 10, sa fie, la OMV giurgiului. (adica acili shea, pe harta: http://www.wikimapia.org/71849/Benzinarie-OMV ). Ne vedem acolo. Asteptam cat mai multi GS-isti, Fazeristi, motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) Da, da! Iar mergem doar noi doi... PS:Ai grija, cand ajungem la intersectia aia inainte de Calarasi, facem STANGA?! NU INAINTE! ok?! Editat Aprilie 17, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Da, da! Iar mergem doar noi doi... PS:Ai grija, cand ajungem la intersectia aia inainte de Calarasi, facem STANGA?! NU INAINTE! ok?! Pai Florin-V si brow ziceau Joi ca vin si ei.. Poate totusi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Pai e bine daca vin si ei. Parca si brow doarme prin Taberei. Poate ne grupam cumva, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salutare, nu vreau sa va stric plimbarea, dar nu va tenteaza mai mult o ieseala pana la Cheile Dobrogei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brow Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Scuze, eu ii raspunsesem lui nea mihai pt intalnirea de joi As fi venit totusi insa nu pot sa tin pasul cu voi si nici sa va tarati dupa mine nu vreau. Poate intr-o luna ies si din oras Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Salutare,nu vreau sa va stric plimbarea, dar nu va tenteaza mai mult o ieseala pana la Cheile Dobrogei? Care ar fi traseul? Care va fi viteza? Cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Care ar fi traseul?Care va fi viteza? Cine mai vine? -pai in ceea ce priveste traseul, ar fi doua posibilitati: - A2( desi eu nu prea vreau autostrada) sau drumul vechi spre mare pana la Medgidia, pe urma Medgidia - Mihail Kogalniceanu- Targusor- Cheia........si retur. -viteza cat se poate de legala ( 50-60 in localitati, iar in afara localitatilor depinde de comfiguratia drumului, oricum nu se alearga la curse) -cam astia care am scris pe aici,....eventual poate inca un GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Suna interesant! Poate in viitorul apropiat! Totusi maine ramane ruta stabilita de mdvd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Pe Oltenita - Buc ne-am intors noi azi. E PPPRRRAAAFFF drumul! Au scobit asfaltul. Au sapat multe patrate si dreptunghiuri adanci in asfalt (probabil urmeaza sa le plombeze, dar oare cand). E fix fix ca in joculetul ala cu patratele: http://www.funny-city.com/games/squares.shtml Recomand Dobrogea! Mesaj completat Suna interesant! Poate in viitorul apropiat! Totusi maine ramane ruta stabilita de mdvd. Pe bune.... Oltenita e BIG MISTAKE!!!! Mesaj completat Am gresit joculetul. Asta e mai elocvent: http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Stiu! Dar noi nu vom avea tangenta cu acel drum. Traseul e altul! Merci oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Si de ce postezi in topicul FZ-ristilor ?? Topicul nostru e e pagina a 2-a si tu... Pai intai la ei si dupa aia la noi ... sa ramana pagina noastra deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Pai intai la ei si dupa aia la noi ... sa ramana pagina noastra deasupra Am inteles. Buna idee !! Vin si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pai hai ca poate reusim si noi sa ne strangem mai multi azi ... eu vin pe la 6 ... si o sa stau sa va astept pana pe la 7 ... deci care mai vi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 si eu pai tu ce sa cauti acolo ma 'ondistule du-te cu 'ondistii tai ... ... la 6 da ?! Mesaj completat deci ramane sa ne vedem aici http://www.norc.ro/embed.aspx?id=2da3ab7bc...98-af2f9f97d030 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 zicem "Prezent"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 da d-ne ... furam cativa ieri ... parca incepe lumea sa se mai dezmorteasca ... ne vedem si joia viitoare. Mesaj completat joi 29.04.2010 - zic si eu pas ... poate vin cei care n-au apucat sa ajunga pana acum. Daca va strangeti cativa ... mai multi asa. As propune ca subiect de discutie mutarea la "ora de vara" adica ora 19:00 incepand cu luna Mai ... tocmai bine daca tot sunteti acolo vedeti si cum e traficul pe la 19:00 si daca mai e destula lumina. Astept pareri si decizia luata (sa stiu peste o saptamana la ce ora sa vin) Mesaj completat daca tot vom muta intalnirea la ora 19:00 poate ajung si ce-i pentru care 18:00 era prea devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate