warlock Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 frumosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 frumosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Am trecut si eu ieri pe acolo, era in jur de 7,45. Din pacate eram cu tico si mai din pacate eram cu o fata pe care o duceam la spital. Accident moto, venea la mine sa-i repar ceva si m-a sunat ca a cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Am trecut si eu ieri pe acolo, era in jur de 7,45. Din pacate eram cu tico ... Ai dat gixxu pe Tico? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 frumosilor! bre da o poza mai mare nu faceai si tu ... ? Mesaj completat Am trecut si eu ieri pe acolo, era in jur de 7,45. Din pacate eram cu tico si mai din pacate eram cu o fata pe care o duceam la spital. Accident moto, venea la mine sa-i repar ceva si m-a sunat ca a cazut. nasol, imi pare rau pentru ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 asa, vino tu cu poze detaliate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 hello. in primul rand, 2b3 trebuia sa faci poze bordului tau electronic, nu alora de stau pe banca si isi spun ofurile care dintre voi a avut limitare pe GS si a renuntat la ea? stiti daca trebuiesc schimbate cuiele,jicloaerle?[in manual needle jet, jet needle, main jet, pilot jet].aveam 2 capacele mai mici sub capacele de la carburatoare..si cei din serviceul unde am fost sa imi curete si sincronizele carburatoarele m-au incurajat sa le scot, ei sustinand ca nu mai trebuie sa schimb si altceva...aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 opaaa, mihaie, ai bord electronic si n-am vazut nicio vorba/poza? in cele puse de tine abia se vede... da, da, stiu ca n-am ajuns ...maine cred ca ajung. sa mai vb si altele ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Mi-e dor de voi ! Din pacate in ultima vreme am avut persmisul la politie.,il iau pe 20 . Sper ca nu m-ati uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Mi-e dor de voi ! Din pacate in ultima vreme am avut persmisul la politie.,il iau pe 20 . Sper ca nu m-ati uitat vin joi sa te iau pasager sa te duc pana la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Din pacate in ultima vreme am avut persmisul la politie.,il iau pe 20 . Da' cu ce-ai gresit ? Diseara ? Ceva activitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Da' cu ce-ai gresit ? Eee,o trecere de pietoni ,ceva de kko oricum..culmea cu conserva,da merci pentru intrebare,multi se gandesc din start la viteza calare. Vin si eu joia viitoare.!Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 deci maine e joi ... vine cineva sau vin iar degeaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Chiar degeaba nu vii ca dau eu o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Chiar degeaba nu vii ca dau eu o bere ! ehe .... fz-ristii disparuti de muuuuuuuult .... mai apare asa cate unu din cand in cand, dar niciodata nu se intalnesc macar 2 si de fiecare data vine altu ... ) v-ati propus sa veniti din 2 in 3 saptamani si atunci de fiecare data alt personaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Am vandut FZ-ul si am un GS500F negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Am vandut FZ-ul si am un GS500F negru. pana nu te vad cu el nu te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Am vandut FZ-ul si am un GS500F negru. Tradatorule . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 deci ... care mai vi azi pe la Academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Pe bicicleta ma primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Vin si eu cu trosnita mea. sa vedti cum arata un gsxr dupa ce a facut contact cu o portiera de megan da de asta ce ziceti? diseara va duc aici. /index.php?showtopic=583898 Editat Septembrie 23, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Pe bicicleta ma primiti? cum sa nu....asa am venit si eu la prima intalnire daca te uiti cateva zeci de pagini mai in urma Mesaj completat Vin si eu cu trosnita mea. sa vedti cum arata un gsxr dupa ce a facut contact cu o portiera de megan da ce se intampla....e sezonul accidentelor....o pui langa a lu marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 venim venim, asteptati-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 da de asta ce ziceti? diseara va duc aici. /index.php?showtopic=583898 pai mergem ... garantezi tu dansatoarele pe masa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) cum sa nu....asa am venit si eu la prima intalnire daca te uiti cateva zeci de pagini mai in urmaMesaj completat da ce se intampla....e sezonul accidentelor....o pui langa a lu marius plm..mi-a deschis una usa exact la 1 m de ea..........si anul asta l-am imitat pe Superman. Animatoare am vineri si sambata, pana atunci care cum apuca Editat Septembrie 23, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate