mdvd Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) La locul de intalnire e acum o ...piatza !Cat despre excursie, nu-mi vine sa cred ca exact weekend-ul asta va plimbati Super tare ! Inseamna ca la anul imbinam utilul cu placutul si putem face si piata joia, la intalnire.. Duci acasa o rosie, un cartof, o ceapa .. etc (Sper ca de genul asta de piata ziceai mai sus ) Cat despre excursie: Plecam duminica, pentru ca e mai cald: Accuweather zice asa: Bucuresti: Sambata : 14 grade C Duminica: 17 grade C Brasov: Sambata : 12 grade C Duminica: 14 grade C Traseul o sa fie asa (click pe link) : HARTA TRASEU (ignorati rutele diferit de pe la Ploiesti -- pe-acolo ruteaza google maps..] Ne vedem la arc, duminica, la ora 09:00, cu plinul facut si gata de drum. Editat Octombrie 22, 2010 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Super tare ! Inseamna ca la anul imbinam utilul cu placutul si putem face si piata joia, la intalnire..Duci acasa o rosie, un cartof, o ceapa .. etc (Sper ca de genul asta de piata ziceai mai sus ) Facem piatza, dar cu ce le transportam acasa...eu unu am topcase , voi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 noi mergem pe motorete! Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Defineste "cei mai incepatori dintre incepatori" Acum depinde si de fiecare om in parte. Eu anul trecut nu am mers in septembrie cu voi ca tot asa eram in fazele incipiente si nu m-am abtinut ca sa ma duc pe 21 noiembrie pe Cheia!Recunosc ca am strans ceva din cyr .Nu e un traseu usor pt incepatori ,nu il recomand ,dar cum am zis si mai sus ,sunt oameni si oameni. Deja e o traditie ,trebuie sa ajung si anul asta in perioada asta. Merita intru-totul peisajul. Eu prefer sa merg sambata ca atunci pot. Ma anuntati si asupra planului vostru maine. Asfalt fara nisip pe cheia ca TIR-uri sigur gasim . mai facem o cheia de inceput de iarna ca anul trecut? dar sa nu lipseasca din peisaj visinata [stim noi a cui],slanina si beciul buclucas !desi ma indoiesc ca va fi vreme decenta de mers cu motoreta la sfarsitul lui noiembrie,ca anul trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Mai facem o plimbare la Cheia dar visinata nu mai am ca anul asta nu am fost pe faza si a trecut sezonul . Dar o sa compensez cu o sticla sau doua de JB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Stiu ca e un drum destul de dificil pentru experienta mea. Te iau pasagera?? Mesaj completat Mai facem o plimbare la Cheia dar visinata nu mai am ca anul asta nu am fost pe faza si a trecut sezonul . Dar o sa compensez cu o sticla sau doua de JB. J&B sau nu vad eu bine........cred ca ma risc si eu cu voi duminica. Paote mai scap si de tusea magareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Te iau pasagera??Mesaj completat J&B sau nu vad eu bine........cred ca ma risc si eu cu voi duminica. Paote mai scap si de tusea magareasca Nu uita sa-ti incarci bateriile de la lanterna.. Sau ti-ai reparat deja daunele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Nu uita sa-ti incarci bateriile de la lanterna.. Sau ti-ai reparat deja daunele ? Este mai noua decat cand a fost noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelys Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Te iau pasagera?? Ok Ca asa nu risc sa fac cascadorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Una mica de oras astazi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Ce rau esti Florine ,dar ca sa nu recunosc ca am gresit imi fac marca proprie JB . Va fi facuta din mere si va avea 50 de grade .O sa ai placerea sa o savurezi cu prima ocazie cind ne vedem fara motoare. Te iau pasagera??Mesaj completat J&B sau nu vad eu bine........cred ca ma risc si eu cu voi duminica. Paote mai scap si de tusea magareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 imi fac marca proprie JB . Va fi facuta din mere si va avea 50 de grade . Pai pana acum ce Doamne iarta-ma ai asteptat??? Mesaj completat Buey nene........daca vreti munte adica cheia este prea devreme plecarea. Trebuie un minim ora 12 sa incepi sa urci pe serpentine.facam plecarea la 10,30 , ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Buey nene........daca vreti munte adica cheia este prea devreme plecarea. Trebuie un minim ora 12 sa incepi sa urci pe serpentine.facam plecarea la 10,30 , ce ziceti? Prea tarziu acum sa mai schimbam datele problemei.. O sa fie mai frig dimineata dar na, asta e.. ori suntem motociclisti, ori nu mai suntem .. vorba aia Ramane pentru noi ora 09:00, la arc, gata de drum. Ne vedem pe drum poate, ca tu mergi mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Prea tarziu acum sa mai schimbam datele problemei..O sa fie mai frig dimineata dar na, asta e.. ori suntem motociclisti, ori nu mai suntem .. vorba aia Ramane pentru noi ora 09:00, la arc, gata de drum. Ne vedem pe drum poate, ca tu mergi mai tare... ok, drum bun sa aveti. Sa prind umezeala si gheata la ora 11 pe cheia nu ma bag. Soarele tocmai la pranz reuseste sa "bata' in sosea. Eu cred ca o sa plec pe la 10,30. Sper sa va prind din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Ai dreptate cu umezeala nu e buna deloc pe curbe . Ne vedem la 10,30 . Vine si Ina si Florin Cioata (Politaiul) poate si alti depinde de cheful din seara asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Ai dreptate cu umezeala nu e buna deloc pe curbe . Ne vedem la 10,30 . Vine si Ina si Florin Cioata (Politaiul) poate si alti depinde de cheful din seara asta . Salutare la toata lumea ,....vreau sa rezerv si eu un loc la asa mare drumetie , ...poate mai strangem din trupa de altadata,....voi pe unde va intalniti?,...eu pe la 10.30 o sa fiu la mec la Otopeni (la o cafea),.....o sa mai vina si Catalin cu FZ-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Salut Dane . Ne vedem maine . Te recuperam de pe drum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Salutare la toata lumea ,......eu pe la 10.30 o sa fiu la mec la Otopeni (la o cafea),..... si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 noi am ajuns acasa. nu ne-ati prins.... sau nu ati completat tura cu siriu? revenim cu imagini de la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 fara siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 revenim cu imagini de la fata locului Vreme foarte faina, frunze galbene, asfalt 'd-ala bun' si uscat .. Frumos rau de tot: Mesaj completat DSC_5010 by mdvd, on Flickr DSC_5012 by mdvd, on Flickr DSC_5018 by mdvd, on Flickr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Frumoase poze baieti ! Felicitari ! Peisaj de National Geographic , asfalt in cea mai buna forma , trafic redus in zona... Eu am plecat cu al doilea grup .Noi am facut Cheia-Cheia . Au fost facute si cateva poze , sa vedem cand au timpul si bunavointa sa le puna pozarii nostrii. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Mesaj completat GS-ul care scapa turma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Editat Octombrie 25, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Sa pun si eu cateva poze dar sa nu dea dracu sa radeti de aparatul meu , ca de, eu nu am "sculi" ca ale voastre care vor mai multe sa intre aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate