yayo_crunk Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Venind acasa de la Bezid am surprins cateva motociclete superbe cu numere de HU dar nu numai bineinteles cu baieti la "panda" la Balauseri si am prins si 2 accidente una in curba la Balauseri cu o poza nu prea reusita si una Acatari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 bufa cand mai intri pe net dami un telefon ca sa imi trimiti pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceBox Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 si uitati ieri ce "noroc" am avut sa imi sara jos lantul pe la vreo 150-160................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 si uitati ieri ce "noroc" am avut sa imi sara jos lantul pe la vreo 150-160................... Nasol.Sper ca nu ai patit nimic. Dar din ce cauza a sarit lantul? Mai reglezi si tu lantul ala? Sau te dai numai cu motorul? Oricum trebe avut grija la chestiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 bine ca nu a blocat roata spate sa te arunce in cap mare atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceBox Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 pai asta e problema , incepator fiind , am cam neglijat lantzul........in fine bine ca nu m-am trantit , orcum cresc atentia fatza de lantz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) haideti cu poze domnilor... nu mai posteaza nimeni ? , Editat Iulie 28, 2009 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 salutari din Creta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 salutari din Creta Grasu e cu tine?sau l-ati pozat si pe el doar asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 salutari din Creta Bravo, Toni, vad ca te-ai si lipit de 2 roti deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 haideti cu poze domnilor... nu mai posteaza nimeni ? , de la tine asteptam cu Honda aia noua a ta ,si oricum tu esti cu benzinaria in curte si cu salariul de zeci de milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) de la tine asteptam cu Honda aia noua a ta ,si oricum tu esti cu benzinaria in curte si cu salariul de zeci de milioane Double . Putina distractie in drum spre casa. Editat Iulie 30, 2009 de Dlori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Double . Putina distractie in drum spre casa. Lasa-l si pe el ca n-are bani de benzina si se da pe forum, deasupra monitorului are un ventilator care ii bate in fata si tipa vrum vruuuuum, in curbe pune genunchiu pe covor Editat Iulie 30, 2009 de Kowalski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 nai tu treaba blaga,,, stai lejer ca nu transpir. Mesaj completat ia vezi o pozo yoyo" restul urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) nai tu treaba blaga,,, stai lejer ca nu transpir.Mesaj completat ia vezi o pozo yoyo" restul urmeaza... Da nu ma refeream la tine Mai bine da niste detalii ca vad ca ti-a trecut marea iubire pentru Suzuki Editat Iulie 31, 2009 de Kowalski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) scuze , am crezut ca de mine vb. poi da am trecut acuma la un HONDA VTR 1000 SP din 2001 , e diferenta cam mare intre honda si suzu ce am avut inainte. capra merge bine are un cuplu extrem de mare , acuma ramine sa ma obisnuiesc cu el .. si sa ii dam span pe SIGHISOARA_RING Editat Iulie 31, 2009 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracula#25 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 kawa ruls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 vezi de ce am trecut la kawa???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Da nu ma refeream la tine Mai bine da niste detalii ca vad ca ti-a trecut marea iubire pentru Suzuki astai ma,ca nici eu nu ma refeream la tine,da tu te bagi,e musai na sa fie niste bagatori de seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 (editat) OTTO tu asa de tare ai mers ca nu te-am prins in prim plan lasa ca cu tine o sa fac o sesiune foto separata doar ptr.tine Editat August 1, 2009 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boomer Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 foarte repede te misti domnu fotograf.... ai pus pozele mai repede decat am ajuns noi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 pai eu de la acatari normal ca am ajuns mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 (editat) ii sta bine la boomer r1le asta nou multi km inpreuna si fara incidente boomer! ne mai vedem pe la petrom sau lira ca la mine se cam termina cu turele lungi de acuma imi caut un loc izolat sa ma pot da in liniste Editat August 1, 2009 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate