Dlori Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 alo...romania ai uitat... Ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ce? SUbtitrarea Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 SUbtitrarea Noroc .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 .... te faci ca nu intelegi?.....da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 te faci ca nu intelegi?.....da da normal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 normal... pai normal....te-ai scos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 http://www.youtube.com/crysty2690 videoteca mea pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 super tare stii sa mergi eu as fii fericit sa merg macar 20 30 m trebuie sa imi areti odata la darina cum mergi si sa vad daca poti merge cu aeroxul sau eu incerc in zadar sa ma ridic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kymco250 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 super tare stii sa mergi eu as fii fericit sa merg macar 20 30 m trebuie sa imi areti odata la darina cum mergi si sa vad daca poti merge cu aeroxul sau eu incerc in zadar sa ma ridic ..la el sant mai multe chestii..prima data dai si tu depitul la benzina sa consume 8-9litri si dupa aceia incearca sa te ridici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 ..la el sant mai multe chestii..prima data dai si tu depitul la benzina sa consume 8-9litri si dupa aceia incearca sa te ridici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 http://tooshocking.com/view-4939-Guy-Fails...rnout-Miserably Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 super tare stii sa mergi eu as fii fericit sa merg macar 20 30 m trebuie sa imi areti odata la darina cum mergi si sa vad daca poti merge cu aeroxul sau eu incerc in zadar sa ma ridic apai cand mai treci pe la darina mai si stai nu numa in trecere ca am vazut ca tot incerci sa ridici intro roata ..la el sant mai multe chestii..prima data dai si tu depitul la benzina sa consume 8-9litri si dupa aceia incearca sa te ridici... nu trebe sa dai debitu l benzina mai tare =))) atata consuma din fabrica =))) http://tooshocking.com/view-4939-Guy-Fails...rnout-Miserably apai numa dinastea cu cazaturi ? ai ajuns bine acasa? nu te-a prins ploaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 eu merg maine la darina daca treci pe acolo si vezi aeroxul meu opreste si eu ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) eu merg maine la darina daca treci pe acolo si vezi aeroxul meu opreste si eu ies noi deobicei mergem acolo la piscina Editat Iunie 25, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 de ce nu incercati pe yahoo messenger? e mai rapid si nu umpleti paginile cu discutiile si trompetele voastre http://tooshocking.com/view-4939-Guy-Fails...rnout-Miserably aaahahahaha..ce bostan:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 de ce nu incercati pe yahoo messenger?e mai rapid si nu umpleti paginile cu discutiile si trompetele voastre aaahahahaha..ce bostan:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 http://tooshocking.com/view-4939-Guy-Fails...rnout-Miserably figurile se platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 de ce nu incercati pe yahoo messenger?e mai rapid si nu umpleti paginile cu discutiile si trompetele voastre aaahahahaha..ce bostan:)) dc nu te bagi in seama la alti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 dc nu te bagi in seama la alti? nu ma bag in seama deloc, doar imi exprimam o parere destul de ironica(virgula) care in conceptia ta de copil rasfatat si dependent de internet,haifaiv si alte cele nu exista, acum fac pariu ca stai si te gandesti de ce am pus virgula acolo in paranteza dar stai linistit ca imi imaginez ca te gandesti degeaba, ia mai bine o carte si mai citeste decat sa pierzi vremea aiurea pe net cum fac eu acum, numai ca eu am citit cand eram mai mic asa ca te las sa te gandesti la ce am vrut sa-ti explic si merg sa ma plimb cu motoreta ca e vreme buna daca tot nu te prinzi spune-mi si imi fac putin timp liber sa-ti fac o schema,adica un desen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Sunteti un adevarat "Pruteanu " al acestui forum.Sa-mi veific inca o data ce am scris deoarece daca intru in colimatoriul dumneavoastra nu mai scap. Pe unde umbli mo ca nu te-am mai vazut de un car de ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) nu ma bag in seama deloc, doar imi exprimam o parere destul de ironica(virgula) care in conceptia ta de copil rasfatat si dependent de internet,haifaiv si alte cele nu exista, acum fac pariu ca stai si te gandesti de ce am pus virgula acolo in paranteza dar stai linistit ca imi imaginez ca te gandesti degeaba, ia mai bine o carte si mai citeste decat sa pierzi vremea aiurea pe net cum fac eu acum, numai ca eu am citit cand eram mai mic asa ca te las sa te gandesti la ce am vrut sa-ti explic si merg sa ma plimb cu motoreta ca e vreme bunadaca tot nu te prinzi spune-mi si imi fac putin timp liber sa-ti fac o schema,adica un desen ti-am spus hai acasa si spune-mi in fata ce ai de zis nu pe net ca aici cred si eu ca esti mare smecher si a zis seful scooteristilor (intreabai pe baieti cine ii ala,pt ca nu is eu ala ) sa il sugi cu povesti dinastea si nu ii creste la nimeni tensiunea pentru papagali dinastia ca tine . am zis ca nu mai vorbesc cu papagali obositi pe forum ca numa stric topicurile altora Editat Iunie 27, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 ti-am spus hai acasa si spune-mi in fata ce ai de zis nu pe net ca aici cred si eu ca esti mare smecher si a zis seful scooteristilor (intreabai pe baieti cine ii ala,pt ca nu is eu ala ) sa il sugi cu povesti dinastea si nu ii creste la nimeni tensiunea pentru papagali dinastia ca tine . am zis ca nu mai vorbesc cu papagali obositi pe forum ca numa stric topicurile altora buna ziua....domnilor smekeri....sefi ...papagali este un topik de poze..nu de facut sexu gros faceti un topik pt cei cu organe inflamate....si dati bataie acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ti-am spus hai acasa si spune-mi in fata ce ai de zis nu pe net ca aici cred si eu ca esti mare smecher si a zis seful scooteristilor (intreabai pe baieti cine ii ala,pt ca nu is eu ala ) sa il sugi cu povesti dinastea si nu ii creste la nimeni tensiunea pentru papagali dinastia ca tine . am zis ca nu mai vorbesc cu papagali obositi pe forum ca numa stric topicurile altora mai crysty mai usor ca poate imi creste mie tensiunea,fii cuminte ca esti mic mai ai de beut laptic,daca crezi ca te ridici intro roata cu scooteru esti deja smecher si iti permiti multe sa vb.la adresa altora cred ca ar fii bine sa stai in banca ta......daca nu vrei sa imi spui ca am eu o joarda pt.tine.deci mai usor cu mobila sa nu zgarii parchetu........hai pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate