Dlori Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 buna ziua....domnilor smekeri....sefi ...papagalieste un topik de poze..nu de facut sexu gros faceti un topik pt cei cu organe inflamate....si dati bataie acolo Vai de bazinul si bilele lui.Uite cum arata rezervorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 mai crysty mai usor ca poate imi creste mie tensiunea,fii cuminte ca esti mic mai ai de beut laptic,daca crezi ca te ridici intro roata cu scooteru esti deja smecher si iti permiti multe sa vb.la adresa altora cred ca ar fii bine sa stai in banca ta......daca nu vrei sa imi spui ca am eu o joarda pt.tine.deci mai usor cu mobila sa nu zgarii parchetu........hai pa. nu imi permit nimic cu persoanele care au respect ,nu ca altii , din cate stiu ,nimeni inafara de sa sa nu zic ceva urat , nare nici o treaba si chiar ma/si ne sustin nu ca alti care vin cu gura mare ca nam ce cauta aici =)) din cate stiu e forum public pentru pasionatii de motoare si alte chestii pe 2 roti si nu ma dau numai cu scooteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 nu imi permit nimic cu persoanele care au respect ,nu ca altii , din cate stiu ,nimeni inafara de sa sa nu zic ceva urat , nare nici o treaba si chiar ma/si ne sustin nu ca alti care vin cu gura mare ca nam ce cauta aici =)) din cate stiu e forum public pentru pasionatii de motoare si alte chestii pe 2 roti si nu ma dau numai cu scooteru te-am mai vazut si cu o bicicleta roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 te-am mai vazut si cu o bicicleta roz Lasa-l Claule ca e baiat bun.Sunt altii care merita intr-adevar o cruciada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 te-am mai vazut si cu o bicicleta roz dada mai gandestete odata =)) ca nu la aia ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 dada mai gandestete odata =)) ca nu la aia ma refeream ai vopsit-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ai vopsit-o? nu,nici nu o mai am de vreo 9 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 nu,nici nu o mai am de vreo 9 luni asa le are pe o roata pe multii din smecherii ii face....bravo da-le peste nas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 ma bucur ca mai face cineva poze cu ekipaju bafta si km cat mai multi acu am comandat si eu aprilia pegaso 650.....astept sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 ma bucur ca mai face cineva poze cu ekipajubafta si km cat mai multi acu am comandat si eu aprilia pegaso 650.....astept sa vina ce echipaj mai......au mai ramas 5 din 3o....dar vazi sorine ca nu poti sa te mai bagi in joc ca astia merg tare,cica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 ce echipaj mai......au mai ramas 5 din 3o....dar vazi sorine ca nu poti sa te mai bagi in joc ca astia merg tare,cica.... una e sa mergi tare...........si alta .....tare bine......si mai trebuie sa ai si noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 una e sa mergi tare...........si alta .....tare bine......si mai trebuie sa ai si noroc eu zic ca noroc nu iti trebuie ci experienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 eu zic ca noroc nu iti trebuie ci experienta... Am auzit ca ai dat o tranta...apropo tu ce nu ai avut? noroc sau experienta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am auzit ca ai dat o tranta...apropo tu ce nu ai avut? noroc sau experienta? Costumu de ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Am auzit ca ai dat o tranta...apropo tu ce nu ai avut? noroc sau experienta? da mai am dat.....dar tu cand ai dat trante azi-primavara ai tacut ca ca.atu in iarba ,te-ai ascuns si ti-ai sudat piesele pe ascuns....numai ca e diferenta ca eu le cumpar noi nu ca tine le carpesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Costumu de ski o patit ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Costumu de ski o patit ceva ? Incepe furtuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Incepe furtuna. care dintre ele ca doua am,dar mia fii rusine sa ma duc cu ce costum ai tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Am auzit ca vrei sa iti iei motocicleta de la reprezentanta ROSI...gnol... www.rosignol.com Am auzit ca mere bine cu costumu... de ski Editat Iulie 8, 2008 de DanLudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai aia e inclinare pe curba?stai ca peste o saptamana ies eu la forje puternice ca acum ma echipez corespunzator..lectii de inclinare pe curbe costa 100 lei la pachet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai aia e inclinare pe curba?stai ca peste o saptamana ies eu la forje puternice ca acum ma echipez corespunzator..lectii de inclinare pe curbe costa 100 lei la pachet.. asteptam sa revii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 asteptam sa revii pe cand vin din concediu sunt pregatit de atac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 mai bagi un bot la mij si uite asa revii naucit de cap din concediu si poate te duci pe varasie pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate