Sari la conținut

Numai Poze

soso-bum
 Share

Postări Recomandate

nu imi permit nimic cu persoanele care au respect ,nu ca altii , din cate stiu ,nimeni inafara de sa sa nu zic ceva urat , nare nici o treaba si chiar ma/si ne sustin nu ca alti care vin cu gura mare ca nam ce cauta aici =)) din cate stiu e forum public pentru pasionatii de motoare si alte chestii pe 2 roti

si nu ma dau numai cu scooteru :P

te-am mai vazut si cu o bicicleta roz

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D

ma bucur ca mai face cineva poze cu ekipaju

bafta si km cat mai multi

acu am comandat si eu aprilia pegaso 650.....astept sa vina

:kiss:

Link spre comentariu

ma bucur ca mai face cineva poze cu ekipaju

bafta si km cat mai multi

acu am comandat si eu aprilia pegaso 650.....astept sa vina

:kiss:

ce echipaj mai......au mai ramas 5 din 3o....dar vazi sorine ca nu poti sa te mai bagi in joc ca astia merg tare,cica.... :D

Link spre comentariu

ce echipaj mai......au mai ramas 5 din 3o....dar vazi sorine ca nu poti sa te mai bagi in joc ca astia merg tare,cica.... :kiss:

una e sa mergi tare...........si alta .....tare bine......si mai trebuie sa ai si noroc

Link spre comentariu

Am auzit ca ai dat o tranta...apropo tu ce nu ai avut?

noroc sau experienta? :burnout:

da mai am dat.....dar tu cand ai dat trante azi-primavara ai tacut ca ca.atu in iarba ,te-ai ascuns si ti-ai sudat piesele pe ascuns....numai ca e diferenta ca eu le cumpar noi nu ca tine le carpesc.

Link spre comentariu

Am auzit ca vrei sa iti iei motocicleta de la reprezentanta ROSI...gnol... www.rosignol.com

Am auzit ca mere bine cu costumu... de ski :burnout:

invicebike.jpg

Editat de DanLudus
Link spre comentariu

pai aia e inclinare pe curba?stai ca peste o saptamana ies eu la forje puternice ca acum ma echipez corespunzator..lectii de inclinare pe curbe costa 100 lei la pachet..

asteptam sa revii :angryfire:

Link spre comentariu

mai bagi un bot la mij si uite asa revii naucit de cap din concediu si poate te duci pe varasie pe curbe :(

ai vrea tu dar baiatu le are....pai nu mai fiti invidiosi ca muriti repede,aaaaaa sunt bazat....daca vrei ceva forje sa ma anunti cu o zi inainte ca sa ma pregatesc.............ANUNT: care vrea forje si liniute pe euro sa ma contacteze ca ma bag cu mare placere......astept oferte.

Link spre comentariu

ai vrea tu dar baiatu le are....pai nu mai fiti invidiosi ca muriti repede,aaaaaa sunt bazat....daca vrei ceva forje sa ma anunti cu o zi inainte ca sa ma pregatesc.............ANUNT: care vrea forje si liniute pe euro sa ma contacteze ca ma bag cu mare placere......astept oferte.

te anunt cu o luna inainte ca vreau o forja........o sa cersesc o viitezana de la careva :(

Link spre comentariu