crysty_90 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 primadata nu leam putut pune toate pregatiri cu FURIA ROSIE pentru Campionatul Satesc de Luat Curba . ce aparatori de genunchi din piele ai ce firma is?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) recunoasteti interpretul??????????????? Editat Septembrie 13, 2008 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) recunoasteti interpretul??????????????? andy nebunelu ce ii da inca fara scaritza p stanga Editat Septembrie 13, 2008 de crysty_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) [/quote Editat Septembrie 20, 2008 de emypavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salutare la toata lumea sa mai pun si eu niste poze ca am lipsit cam mult de pe forum sunt poze cu noua achizitie era un fel de test-drive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina plaian Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Vin si eu cu niste poze cu Rossi:D Vin si eu cu niste poze cu Rossi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Salutare la toata lumeasa mai pun si eu niste poze ca am lipsit cam mult de pe forum sunt poze cu noua achizitie era un fel de test-drive Asta da.Frumos! Asa poze ar trebui sa posteze si baietii cu speedurile care se cred "mari forjatori" pe forum.Uneori cateva poze zic mai mult decat 1000 de cuvinte,dar nu,acuma e liniste probabil mor de invidie . Felicitari de achizitie ! Ma duc sa bag cateva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Asta da.Frumos! Asa poze ar trebui sa posteze si baietii cu speedurile care se cred "mari forjatori" pe forum.Uneori cateva poze zic mai mult decat 1000 de cuvinte,dar nu,acuma e liniste probabil mor de invidie . Felicitari de achizitie ! Ma duc sa bag cateva . merci a am uitat una!!!!!! Editat Septembrie 20, 2008 de 46DOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 MESERIAS! BRAVO ! Multi din care dau sfaturi pe forum sant rugati sa ia notite !!!! Ma retrag si eu la alimentare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 MESERIAS! BRAVO ! Multi din care dau sfaturi pe forum sant rugati sa ia notite !!!! Ma retrag si eu la alimentare ! eu alimentez de la amiaza....adi faine poze...fain progresu tehnic sa te tina oasele cat mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciupinadan1 Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 foarte frumos.cred ca trebuie si ceva scoala pentru asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 rossi e rossi, nu mai e nimic de adaugat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sfinx Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 io nuj cam multe despre moto dar invat incet incet de aia mai stau pe forum sa invat nu:) vreau sa intreb ceva care poate unora li se pare prosteaska dar cand steatea cu mainile pe rezervorul de benzina si facea un fel de superman cred nu? cum tinea ghidonul sa nu cada? out: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 io nuj cam multe despre moto dar invat incet incet de aia mai stau pe forum sa invat nu:) vreau sa intreb ceva care poate unora li se pare prosteaska dar cand steatea cu mainile pe rezervorul de benzina si facea un fel de superman cred nu? cum tinea ghidonul sa nu cada? out: :D pai era la viteza mica, la liber si o tinea in echilibru motoreta. mai bine sa ne spuna rossi,sau poate e secret de stat! Vin si eu cu niste poze cu Rossi:D da, e frumos la sighisoara, in special la concordia pe terasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_isty Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 cine stie, stie......tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina plaian Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 da, e frumos la sighisoara, in special la concordia pe terasa... De fiecare data cand veniti in Sighisoara...opriti la Concordia nu?Frumoasa locatie:p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 cine stie, stie......tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 pai era la viteza mica, la liber si o tinea in echilibru motoreta. mai bine sa ne spuna rossi,sau poate e secret de stat! nu e nici un secret! la faza aia am undeva intre 80-100 la ora in treapta 4-5 relantiv pt ca doar asa isi tine directia. La liber si viteza mica se dezechilibreaza si nu merge drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina plaian Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Eu cu Rossi prin august...La iesire din Mures..Korunka.. si niste poze de atunci:-d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 merci a am uitat una!!!!!! Taci si faci. Bravo ,,Dibole" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Taci si faci.Bravo ,,Dibole" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 nebunel asa mai merge hai ca pun si eu cateva scotch in actiune pe bestie emi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 nebunel asa mai merge asa imi place................................ se antreneaza baietii BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 hai dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate