crysty_90 Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 ma-m avut timp sa ies dar copii au iesit..........am vazut pe mult. da am iesit la o tura lejera de balauseri drumu uscat inafara de zonele unde era umbra tot timpu de exemplu in paduricea de la lira in rest praf pe marginea drumului dar a fost destul de buna iesirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 da am iesit la o tura lejera de balauseri drumu uscat inafara de zonele unde era umbra tot timpu de exemplu in paduricea de la lira in rest praf pe marginea drumului dar a fost destul de buna iesirea bravo voua............urmeaza meseriasii azi maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogo Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) Ervin the SUPERMEN Editat Ianuarie 21, 2009 de pogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 de cand sunt pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
methodcris Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cred ca din iarna scrie mare pe ele..07.08.2008/style_images/1/folder_post_icons/icon6.gif cred ca din iarna scrie mare pe ele..07.08.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 de cand sunt pozele? Se pare ca sunt de pe sfarsitul verii cand s-a lovit de o masina asta pe centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 "Vor fii instalate radare fixe cu camere aparținand utilizatorului S.C. CODEC SPAT S.R.L., amplasate în județul MureÂş pe drumuri nationale si europene, (conf. avizelor eliberate de furnizorii de utilitati ) : 1. Hădăreni (E60-DN 15 com. Chețani) 2. CristeÂşti (DN 15A com. CristeÂşti) 3. Fântânele (DN13A com.Fântânele) 4. Sângeorgiu de Pădure (DN13A oras Sâng.de Pădure, str. Gh.Doja) 5. Ăigmandru (E60, com NadeÂş) 6. Vânători (E60 com Vânători) 7. Chendu (E60 com. BălăuÂşeri)" O sa fie baietii cu ochii pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ervin the SUPERMEN cel mai tare motociclist al anului 2008<cica ervin>........aoleu am uitat mai era unu<george> alt impiedecat,au spart top viteza pe tg-mures............dar au apucat sa se dea 2000 km si gata cu motociclismu...acu fac trotuaru.vezi ce inseamna sa ai figuri si nu stii sa te controlezii......asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 uitati aici toate harta cu toate radarele http://www.pdiromania.ro/harta-radare-fixe-romania.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 "Vor fii instalate radare fixe cu camere aparținand utilizatorului S.C. CODEC SPAT S.R.L., amplasate în județul MureÂş pe drumuri nationale si europene, (conf. avizelor eliberate de furnizorii de utilitati ) :1. Hădăreni (E60-DN 15 com. Chețani) 2. CristeÂşti (DN 15A com. CristeÂşti) 3. Fântânele (DN13A com.Fântânele) 4. Sângeorgiu de Pădure (DN13A oras Sâng.de Pădure, str. Gh.Doja) 5. Ăigmandru (E60, com NadeÂş) 6. Vânători (E60 com Vânători) 7. Chendu (E60 com. BălăuÂşeri)" O sa fie baietii cu ochii pe noi nu zice si de cand o s fie instalate? prima iesire pe 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu zice si de cand o s fie instalate? prima iesire pe 2009 poate sa puna 100 de radare ca eu imi iau nr. jos ..........sa fie sanatosi,si inca le fac si cu mana,stil rossi pe la spate.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 poate sa puna 100 de radare ca eu imi iau nr. jos ..........sa fie sanatosi,si inca le fac si cu mana,stil rossi pe la spate.......... Uite ce pti sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Uite ce pti sa faci. cam naspa sa stai asa pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 cam naspa sa stai asa pe mobra decat sa iti salteze carnetu stai ca na-i ce face......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 il rabatezi si mai bine decat sa stai cu picioru asa sau il dai jos cum ai zis tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Deja dau ture pe aici baietii. II naspa sa stai in showroom si sa-i vezi pe altii cum baga ! Creste tensiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Deja dau ture pe aici baietii. II naspa sa stai in showroom si sa-i vezi pe altii cum baga ! Creste tensiunea dai bataie si tu........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 29 ianuarie prima tura de sighisoara pe anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Foarte frumos, am savurat toate imaginile si am redescoperit locuri dragi, pe unde m-a plimbat motorul, ba mai mult am fost in acelasi timp la SMAEB, intrunirea de la Turda si expozitia moto din orasul vostru unde am avut si meci. Antenorul din Tg Mures mi-a povestit despre voi da nu v-am vazut niciodata prin oras. Mi-a placut deasemeni ca sunte-ti uniti ca impatiti si bune si rele, ca va iubiti motoarele si ca nici un anotimp nu va tine in casa, ca aveti femei frumoase si o zona foaret bine amplasata pentru toate tipurile de motoare. Nu imi ramane dacat sa va uraz asfalt uscat, un sezon de exceptie si muuuuuuuulta sanatate. Sa ne vede cu bine pe drumurile tarii si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Foarte frumos, am savurat toate imaginile si am redescoperit locuri dragi, pe unde m-a plimbat motorul, ba mai mult am fost in acelasi timp la SMAEB, intrunirea de la Turda si expozitia moto din orasul vostru unde am avut si meci. Antenorul din Tg Mures mi-a povestit despre voi da nu v-am vazut niciodata prin oras. Mi-a placut deasemeni ca sunte-ti uniti ca impatiti si bune si rele, ca va iubiti motoarele si ca nici un anotimp nu va tine in casa, ca aveti femei frumoase si o zona foaret bine amplasata pentru toate tipurile de motoare. Nu imi ramane dacat sa va uraz asfalt uscat, un sezon de exceptie si muuuuuuuulta sanatate. Sa ne vede cu bine pe drumurile tarii si nu numai. frumoase amintiri ai in filmulet eliza si nu prea stau baieti cu vitezanele in oras ca e foarte naspa sa te dai in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 azi fiind vreme faina , m-am plimbat si eu un pic prin zona . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 cateva poze de weekendu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 ceva asa de distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ma da cati ati fost la forje!!!!!!!!!.........dar sa aruncat baiatul ala cu suzuki prea tare.......inca nu e de forja.........deja anu asta 2 motoare sparte complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate