moto_2005 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 mie imi place ce data ai trecuta "2oo8" da cine e ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 MotoGP Stradal .Tirgu-Mures - Sighisoara - Padurea Bogatii . + bucurestenii 12.09.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 a fost superb si vremea a tinut cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 salutari lui victor, marius,nasi si celorlalti baieti din kpitala! a fost cel mai frumos wk de anul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIOCIO25 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 salut baietii din tg mures, prima oara cu voi, cu siguranta nu ultima RESPECT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 frumoasa iesirea Mesaj completat special thanks to Florin junior care a avut rabdare sa posteze pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 frumoasa iesirea Mesaj completat special thanks to Florin junior care a avut rabdare sa posteze pozele You're welcome little one ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milex Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 nasol ca am intarziat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 nasol ca am intarziat bine ca ai intarziat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 bine ca ai intarziat... Bai forjatorule de mures vezi ca ti-am lasat aia la "poseta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 frumos, vad ca ati avut si o motocicleta intre voi /index.php?...t&id=637716 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Inca un motiv sa nu ne cumparam motociclete sh din Romania. In general sunt forjate. Si aia afara le forjeaza dar macar au sosele mai in firea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Inca un motiv sa nu ne cumparam motociclete sh din Romania. In general sunt forjate. Si aia afara le forjeaza dar macar au sosele mai in firea lor. or fi forjate, dar cei care merg forjat de obicei au si grija de motoreta,eu schimb uleiul la 3000 km si nu pun ulei bunica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Inca un motiv sa nu ne cumparam motociclete sh din Romania. In general sunt forjate. Si aia afara le forjeaza dar macar au sosele mai in firea lor. prefer un motor forjat decat unul care nu mai are compresie ca a fost tinut in 4-5000 de ture si nu mai are compresie ca au ajuns cilindrii sa fie oglinda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_2005 Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 prefer un motor forjat decat unul care nu mai are compresie ca a fost tinut in 4-5000 de ture si nu mai are compresie ca au ajuns cilindrii sa fie oglinda... vad ca le ai cu motoarele........vad ca pe toate le stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) Mesaj completat frumos, vad ca ati avut si o motocicleta intre voi /index.php?...t&id=637716 Editat Septembrie 16, 2010 de micutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobiRob Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 salutari lui victor, marius,nasi si celorlalti baieti din kpitala! a fost cel mai frumos wk de anul asta! Frumoase poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 vad ca le ai cu motoarele........vad ca pe toate le stii. stiu ce spun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Editat Septembrie 17, 2010 de Floryn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shooty13cris Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 faine poze ai facut Florinele ! te-au ajutat si baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 prefer un motor forjat decat unul care nu mai are compresie ca a fost tinut in 4-5000 de ture si nu mai are compresie ca au ajuns cilindrii sa fie oglinda... offtopic:stresule, cand citesti asta da mi un pm ca m ai pierdut cum adica nu ai compresie ca fost tinut motorul in 5000 ture si ..oglinda?! din cate am vazut ai idee de motoare de asta te intreb amintrile mele din tinerte spuneau ca " oglinda " e buna, asta e scopul rodajului sa tra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 faine poze ai facut Florinele ! te-au ajutat si baietii Multumesc multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boomer Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 TE INSELI, NOI TINEM MOTOARELE IN TURE MICI....DEOARECE RULAM NUMAI IN TREAPTA -7-A... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate