Don Leoncio Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Ne vedem diseara in Baza Militara? Ptr. cei ce nu stie, uite si o harta cu locatia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Prezent maestre! Io vin normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 28, 2005 Share Postat Ianuarie 28, 2005 Ne vedem diseara in Baza Militara? Ptr. cei ce nu stie, uite si o harta cu locatia: Iar pt. cei ce stie, ne vedem in The Jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Ianuarie 29, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2005 Domane, ce ma doare capul! Propun ca clubul Silver Pistons sa nu aiba drept de vizita decat ptr. un reprezentant fiindca eu nu pot sa beau cu toti o data! p.s. Salutari noilor prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Ne vedem diseara in Baza Militara? Iar pt. cei ce stie, ne vedem in The Jack Imi pare rau ca trebuie sa va anunt dar sunteti neseriosi. Amandoi. Vineri seara, 8.30, baza militara pustie, se asteptau 3 (trei) petreceri private, anomastici, nu-stiu-ce!. Leoncio, Silver Pistons, pauza. Sar in autobuz, dau fuga la Jack. Atmosfera misto, oameni de treaba, dar nici urma de "cei ce stie" - pretenii mei motoristii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Da recunoastem am ajuns in baza militara pe la 9 jumate, si cele trei petreceri private au fost defapt o acoperire pentru cheful monstruos pe care l-am facut numai noi motociclistii! Don Leoncio te plingi numai pentru atita? Lasa ca vezi tu la MotoRRock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 si mie nu-mi zice nimeni nimic? huuuuuuuooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 Vineri, 4 februarie, cred ca va incurc si eu la o bere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Ianuarie 31, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2005 Petreceri private? Cand am ajuns eu (in jur de ora 10) bikerii ocupasera barul de la un capat la altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 Ceva pe 04. Feb.? M-am eliberat shi eu, shi mi-e dor de o chermeza motociclista fara motoare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 Sal! Vin si eu si inca un prieten motorist. Faza e ca nu va cunosc personal pe niciunul, poate doar din vedere. Pe Axa il mai stiu din vedere, o sa fie p'acolo? Nu vreau sa picam "neinvitati". Ma rog sperand ca imi voi face noi prieteni o sa apar si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 3, 2005 Share Postat Februarie 3, 2005 Imi pare rau ca trebuie sa va anunt dar sunteti neseriosi. Amandoi. Vineri seara, 8.30, baza militara pustie, se asteptau 3 (trei) petreceri private, anomastici, nu-stiu-ce!. Leoncio, Silver Pistons, pauza. Sar in autobuz, dau fuga la Jack. Atmosfera misto, oameni de treaba, dar nici urma de "cei ce stie" - pretenii mei motoristii. Nu suntem neseriosi...ai venit mai devreme...in ambele cluburi.In Jack am ajuns in jur de ora 22:00...iar pe la ora 2 am trecut si prin baza sa dam norok cu baietii, unde am avut o surpriza placuta sa-i intalnim si pe ploiesteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 In cazul asta... recuperam deseara @Metalghost: daca deseara vezi prin baza pe unu' de 1.90 cu parul lung si un hanorac negru cu bleu - baga-te in seama cu el ca s-ar putea sa ma nimeresti pe mine S-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 asta-seara va fi o petrecere privata in alta parte...numai pe baza de invitatie ...asa ca s-ar putea ca unii sa nu apara in baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 transilvaniabaicarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Thanks Hannibal! Am fos in Baza dar pe la 9 m-am vaporizat ca era o petrecere privata. Ramane pe altadata, poate vinerea viitoare sau vedem noi. Oricum multumesc, acum macar stiu cu cine sa vb p'acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Adunarea generala? Vinerea asta? Treci la baza! Adika vineri 11 febr dupa 9 la Baza militara! Leoncio ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Din cate am auzit eu la radio o sa fie si vineri 11 febr nu -stiu-ce petrecere... seara Bob Marley sau ceva. Nu suna rau, dar cred ca voi sari peste! Succes, Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Silvere, iti place bre avatarul meu nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Skorpioane super avatar! Esti invitat vineri la baza militara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 hai ma chiar nu mai vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 EU VIN.. se pune? si lupu' cica se da voluntar .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 Hai ba ca daca nu are nimeni chef sa petreaca io vin ca pana acum nu am vizitat baza asta.Deci ramane stabilit pentru diseara pentru ora 21.00. ps:Dane sper ca nu trec pe acolo si nu gasesc pe niciunu din voi ca vin de urgent la ploiesti cu coasa peste voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Februarie 11, 2005 Share Postat Februarie 11, 2005 @ADMINI... ....LMA, BOGGY (INXS)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate