Sari la conținut

O Baza, diseara?

Don Leoncio
 Share

Postări Recomandate

Don Leoncio a spus:
Ne vedem diseara in Baza Militara?
  Citat
Iar pt. cei ce stie, ne vedem in The Jack

Imi pare rau ca trebuie sa va anunt dar sunteti neseriosi. Amandoi. :wave:

Vineri seara, 8.30, baza militara pustie, se asteptau 3 (trei) petreceri private, anomastici, nu-stiu-ce!. Leoncio, Silver Pistons, pauza. Sar in autobuz, dau fuga la Jack. Atmosfera misto, oameni de treaba, dar nici urma de "cei ce stie" - pretenii mei motoristii. :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da recunoastem am ajuns in baza militara pe la 9 jumate, si cele trei petreceri private au fost defapt o acoperire pentru cheful monstruos pe care l-am facut numai noi motociclistii! :wave: Don Leoncio te plingi numai pentru atita? Lasa ca vezi tu la MotoRRock! :huh:

Link spre comentariu

Sal! Vin si eu si inca un prieten motorist. Faza e ca nu va cunosc personal pe niciunul, poate doar din vedere. Pe Axa il mai stiu din vedere, o sa fie p'acolo? Nu vreau sa picam "neinvitati". Ma rog sperand ca imi voi face noi prieteni o sa apar si eu...

Link spre comentariu

Hannibal a spus:

Imi pare rau ca trebuie sa va anunt dar sunteti neseriosi. Amandoi.  :moron:

Vineri seara, 8.30, baza militara pustie, se asteptau 3 (trei) petreceri private, anomastici, nu-stiu-ce!. Leoncio, Silver Pistons, pauza. Sar in autobuz, dau fuga la Jack. Atmosfera misto, oameni de treaba, dar nici urma de "cei ce stie" - pretenii mei motoristii.  :ph34r:

Nu suntem neseriosi...ai venit mai devreme...in ambele cluburi.In Jack am ajuns in jur de ora 22:00...iar pe la ora 2 am trecut si prin baza sa dam norok cu baietii, unde am avut o surpriza placuta sa-i intalnim si pe ploiesteni :huh: :wave:

Link spre comentariu

In cazul asta... recuperam deseara :moron:

@Metalghost:

daca deseara vezi prin baza pe unu' de 1.90 cu parul lung si un hanorac negru cu bleu - baga-te in seama cu el :ph34r: ca s-ar putea sa ma nimeresti pe mine :wave:

S-auzim de bine :huh:

Link spre comentariu

Hai ba ca daca nu are nimeni chef sa petreaca io vin ca pana acum nu am vizitat baza asta.Deci ramane stabilit pentru diseara pentru ora 21.00.

ps:Dane sper ca nu trec pe acolo si nu gasesc pe niciunu din voi ca vin de urgent la ploiesti cu coasa peste voi :cheers: :banana:

Link spre comentariu