pepsi Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 am un sv 650, mi s-a zis ca trebuie intins lantul, m-am uitat in manual, trebe sa aiba joc aprox 2 - 3 cm, am intins-o cam la 2cm, dar dupa ce ne-am pus 2 pe ea, parca era prea intinsa, asa ca am mai slabito 1 pic si acuma parca is vreo 3 - 4 (aproximativ). inschimb cand sunt 2 persoane pe ea lantul nu mai sta prea intins, are un juc de aprox 1 cm! cum e mai sanatos pt kitul de lant? ps: cum se curata si se unge lantul? la ce interval de timp? ms , asfalt uscat si cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 Eu zic sa il lasi asa mai ales daca mai obisnuiesti sa umbli cu pasager. Uzura e mai mare daca e foarte intins decat daca are un pic joc. De curatat si uns eu zic cam la fiecare 500km daca vrei sa te tina. Curatarea eu o fac cu o periuta de dinti si cu motorina, iar ungerea cu un spray de lant (daca nu il cureti la fiecare 500 macar sa il ungi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 nu cumva ai uzura inegala? asta vezi intinzand lantul conform teriei, si apoi rotesti de roata. daca se roteste cand usor cand greoi, ai uzura inegala, si se trateaza cu un kit de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 Scuze pt offtopic . dar un kit de lant cati km trebuie sa te tina ( macar aproximativ ) daca ai grija de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 15000-20000Km poate chiar mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate