The_One_Forever Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Deci pana la urma unde ne intalnim??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorem Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 ceva poze? cum a fost excursia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 A burnitat astfel ca am ajuns numai pana la Fetesti. Media 130, max 200. Doru a incercat noua masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 (editat) ce motoare frumoase aveti sa le stapaniti sanatosi. Editat Octombrie 31, 2007 de bladebiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zamonkh Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 plimbarik a fost frumusik,iesea si mai bine dc nu ploua. dar nu a fost lipsita de peripetii chiar in drum spre intalnire unu cu o dacie era sa intre in mine, nu avea nimic in fata el mergea pe banda 1 eu pe 2 si dintr-o data a tras de volan catre mine noroc k nu eram in dreptul lui (eram la 3-4 metri in spatele lui,tocmai ma pregateam sa trec pe langa el), noroc k nu am patit nimic altfel nu mai mergeam nicaieri. si nu stiu de ce mi-a consumat atat de multa benzina incat am ramas fara benzina pe autostrada. bine k am rezerva.nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa ramai pe A2 fara benzina. apropo de poze mai am si eu cateva dar inca nu le-am tras in calc. o sa le pun zilele astea. salutare tuturor, asfalt uscat si la mai multe.............si dc se poate fara peripetii........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 @ Doru Opaaaa, ce e aia? Daca era masina nu paralizau pana la Fetesti.Asta este, iarna nu-i ca vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Pai...este noua masinuta a lui Doru! Cica ar fi cea mai lata motoreta de serie! Cica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate