mihai_prd Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 comenzile din poză sunt date jos de pe Ijul meu şi nu mai am nevoie de ele, aşa că aştept un semn din partea voastră şi vi le dau.. sunt bune(funcţionau o.k. când le-am dat jos), dar trebuie kurăţate ( scrieţi cuvântul cu c şi vă apare o dobitocenie "poponeaţăând" ) Numai bine! lupalb@k.ro , p.m. sau reply aici p.s.: să nu dea dracu să mutaţi postul de aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Sal! Nu vad poza dar daca sunt comenzi avansate de la un Ij as fi interesat de ele. Da-mi un semn la b46rat@k.ro sau zi-mi un nr de tel si te sun eu dupa ora 17 oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 pt. comenzi avansate pt. comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Da, acum am vazut poza. Thanks pt link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 Ma intereseaza Platesc eu posta... trimite ramburs Scrie un mail la dad_river@yahoo.com si iti dau adresa Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 omule, văd că ai Nipru şi comenzile sunt date jos de pe un Ij, dar dacă îs bune pt. tine, no problem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 omule, văd că ai Nipru şi comenzile sunt date jos de pe un Ij, dar dacă îs bune pt. tine, no problem! lupule comenzile alea care le ai tu se pot adapta la orce motor numai sa stii cum:)))) si inca o data te felicit pt gestul tau:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 tare tipul asta!da totul gratis!merita o bere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 omule, văd că ai Nipru şi comenzile sunt date jos de pe un Ij, dar dacă îs bune pt. tine, no problem! Da, am Nipru, dar comenzile le vreau pentru un prieten care are Ij. Daca ma poti ajuta, trimite un mesaj la dad_river@yahoo.com si iti trimit adresa mea. Trimite piesele ramburs. Tu nu platesti nimic.... eu platesc transportul. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 am trimis mail! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 23, 2005 Autor Share Postat Februarie 23, 2005 aştept în continuare mailu cu adresa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 buna LUPALB daca nu le vrea nimeni, le vrea eu, daca le mai ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 25, 2005 Autor Share Postat Martie 25, 2005 (editat) Salut Stefan..îţi răsp aici că nu-mi merge mailu.. Dacă prietenul tău mai are nevoie de ceva îmi dai mail sau P.M.! Numai bine! Editat Martie 25, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Da Vulcanu nu'l dai pa gratis????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 ba da mă, da nu de tot..doar cu împumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Bai varza iar m-ai ratat , cum dai tu pe langa mine mereu nu stiu, ia sa intru si eu pe link sa vad cum arata comenzile alea avansate ca sa ma oftic bine macar la ce-am pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 erau bune pe jegul meu de nipru nu -s ele prea stralucite da mergeu, d-acu in colo o sa te sun in wekend sa vad daca ai vreo donatie de facut ca vad ca lunea dai de pomana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Daca ai grija de Niprul pe care il ai,n-o sa mai spui ka este jeg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Daca consideri ka e jeg,de ce draku te mai sui pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladexp Postat Martie 30, 2005 Share Postat Martie 30, 2005 mai e valabil anuntul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Daca consideri ka e jeg,de ce draku te mai sui pe ea? Asa stie Klaus sa-si alinte motorul dar credema tine la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate