Mr_ORL Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Oameni buni ..unde sunt restul de poze ? soon my friend, soon mai sunt si de la cracky multicele poze....el a facut o selectie la ora la care a ajuns acasa dupa party! sa speram ca mai "gasesc" eu vro doua... da au fost facute cu tel, si in majoritatea apare pantera mortii lor, nu pot pune poze, ca-s cu carantina asta am pus doua dintre esentiale....p'alea cu ravenshield le pun mai tz adica atunci cand vin de la munci ca acum tre sa plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 OFF TOPIC: Fato! Schimba poza de la avatar cu una de la chef ca esti frumoasa tare politista. Parerea mea. nu nu, sunt undercover tu in ce erai costumata ca sa te identific, asa nu-mi dau seama cine esti --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 10:40 ------------- soon my friend, soon mai sunt si de la cracky multicele poze....el a facut o selectie la ora la care a ajuns acasa dupa party! sa speram ca mai "gasesc" eu vro doua... da au fost facute cu tel, si in majoritatea apare pantera Alooo, dl. Orl, ai si niste poze cu mine, hai posteaza-le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 nu nu, sunt undercover tu in ce erai costumata ca sa te identific, asa nu-mi dau seama cine esti <small>--- Mesaj completat în 29 Oct 2007 10:40 -------------</small><br/> Alooo, dl. Orl, ai si niste poze cu mine, hai posteaza-le Eu nu fusei p-acolo din cauza de obligatii de scarbiciu...but still, am vz toate pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Lasati abureala si vrajeala..e topic de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piscotu' Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) Foarte tare petrecerea! Uite si de la mine cateva poze: Editat Octombrie 29, 2007 de Piscotu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 vreau si eu arest... la orice domiciliu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) ok, sa centralizam pozele: in afara de motoretism, mai exista 2 seturi: http://www.arc-software.ro/gallery/index.php?/category/33 http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules...wcat.php?cid=65 care mai aveti linkuri dati quote, sa fie usor de accesat unul langa celalalt. Editat Octombrie 29, 2007 de ZX-636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Mai sunt unele foarte misto si aici: http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...amp;#entry15716 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 uite asa se fac 900 ji ceva de postinguri... Puneti poze care aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 ok...my turn...... poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 fain costume...si gagici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Foarte misto petrecerea, am uitat noi scopul pe parcurs, dar acuma zau, nu se putea astepta de la noi sa o luam in serios. Cel mai misto costum la fete: Mystika cu okisorii ei albastri iar la baietii inca nu ma pot hotari intre Bebe si Stimpy Pentru cine nu ii stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Foarte misto petrecerea, am uitat noi scopul pe parcurs, dar acuma zau, nu se putea astepta de la noi sa o luam in serios. Cel mai misto costum la fete: Mystika cu okisorii ei albastri iar la baietii inca nu ma pot hotari intre Bebe si Stimpy Pentru cine nu ii stie Multumesc pt vot Irina , lentilele alea chiar sunt de efect Au fost multe costume frumoase, nu stiam unde sa ma uit mai intai , si la baieti si la fete; la baieti cel mai mult mi-a placut costumul lui Stimpy, cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Dom`soara politista... berea aia e fara alcol asai? Excelente poze... se vede ca v-ati distrat pe cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Ete pun si eu niste poze, cam tarziu dar e grele cu photoshopu si cere timp Doamna de Pica Elena lui Don Leoncio Gixx, Nicol & me Gabel Fratii Silveri (7 pistols ) Si Silveritele Cata MotoMAgia Ursu Stimpy (da' mai tarziu ) si Mirceone Survolaj Stimpy&Gabel Flori & Elena Oana*Ioana Doru&Mystyk si je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Ete pun si eu niste poze, cam tarziu dar e grele cu photoshopu si cere timp Mystyko, aratai intr-un stil mare.. Asa mi-e ciuda ca n-am putut sa ajung!! Si mai ciuda pentru seara asta, cu karaokele.. aici chiar eram in elementul meu, si daca beam ceva lemne (a se citi: Stejar), va faceam show.. de ras cu lacrimi, sau de admiratie, ramane sa vedeti cu prima ocazie.. Ufff.. vorba aia: viata e greu, da' trece.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate