Sari la conținut

Phoebus

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Phoebus

  1. Phoebus

    SHARK - Discutii Generale

    eu am un s800 care a venit cu 2 viziere suprapuse, una neagra peste una clara. mi-au sarit amandoua la 140/h cand le tineam deschise, si s-a rupt si o prindere. Am cumparat o viziera (2 milioane), si acum se tine in prinderile reparate. priza de aer de sus nu se inchide din prima. Casca nu vajaie rau, fiindca are barbie. e destul de aerodinamica. e o casca medie dupa parerea mea, nu e nici proasta dar nici buna. am avut si s500 si e praf fatza de s800, si am avut nolan n62 care era mai buna ca amandoua. am avut si laser vertigo crae era foarte buna, toate sunt cam la acelasi pret, 100-150 eur.
  2. si nu-i vezi fara sa vorbeasca la telefon acoperindu-si mecla cu laba. generatiile care si-au luat permisele pe spaga, ne baga in spitale, daca mai ajungem pana la spitale vii. morala nu e "echipament full", ci e "mergeti preventiv", ca daca te dai raketa poti sa fii si robocop tot te rupi in doua. ai verde in intersectie? nu accelerezi, ci reduci viteza si belesti ochii sa nu treaca vreunul pe rosu. Ai drum cu prioritate? reduci viteza. Ai stradute laterale sau treceri de pietoni mascate de masini parcate? mergi cu atata cu cat poti frana din scurt. Mie mi-a tasnit ieri de dupa o masina o pustoaica pe trecerea de pietoni alrergand pe role. e de nedescris sentimentul, aveam 60/h si abia am putut frana, asa de repede s-a intamplat. Daca o loveam vedeati in ziar: "motociclist a omorat o tanara pe trecerea de pietoni", nu vedeati "o proasta i-a stricat motorul unui motociclist fiindca se dadea cu rolele pe trecerea de pietoni, acum familia vitei ii cumpara motor omului"
  3. Pentru aia care se cacao pe ei si carora nu le convine organizarea, ii invit sa stea acasa data viitoare, insa daca carcotesti doar de dragul de a te vedea pe forum, inseamna ca esti unn cacao de om. Sa comenteze ala care a facut o intrunire mai buna, sau macar o intrunire cum o fi ea. Nu fitzosi de mall. Eu merg cam la toate intrunirile posibile, si pot sa spun ca aceasta a fost impresionant de bine organizata. Motoarele noastre au fost pazite zi si noapte, nu s-au permis cocalarii la ore nepotrivite, nu au fost scandaluri, nu s-au manifestat "jmecherii". Daca vreti sa va faceti macar idee de costuri, ducetiva-n plm in bricostore sa vedeti cat e un metru de gard, si apoi masurati cat au avut de imprejmuit sa nu va treziti cu ursi in cort. Sau intrebati cat costa o firma de curatenie sa va culeaga mizeriile dintre corturi, sau cat a costat apa calda si toata organizarea dusurilor, pe care nu le-ati mai facut in alte parti in conditii cat de cat ok. Intrunirea a stat bine fix la capitolul organizare. Si pentru carnatii care zic de unul sau de altul ca ii pupa in c.ur pe trusti, ar trebui ei sa ii pupe acolo, fiindca in timp ce unii beau, altii va pazeau motoarele, si va puneau proptele sub cricuri carnatilor, sa nu va cada mobrele din cauza pamantului umed. asa ca mucles. Manu. Pentru cei care vor sa ma injure, si care se simt vizati de ce am scris mai sus, id de mess esimionescu, tel 0721112661, si daca vreti sa ma convingeti face to face ca gresesc, ne si vedem.
  4. sunt niste case la curte in spatele metroului, pe acolo. Dar cred ca isi va lua alt motor dupa faza asta. Din poze, eu inteleg ca papucarul a oprit sa faca stanga sa dea prioritate celor de pe contrasens, si ca baiatul nu a mai putut sa franeze, o fi oprit ala din scurt. Chiar ma uitam la motor ce frumos era, seara cand treceam pe strada lui. din prima am zis: pacat ca avea toba stock, ca nu il aude lumea in trafic, si de uitat in oglinzi sa semnalizeze din timp sau ceva oricum nu se uita nimeni la noi.
  5. Il stiu pe baiat din vedere ca are motor ca al meu, stiu motorul, sta pe la Aparatorii Patriei, am inteles ca el nu a patit mare lucru, cand aflu mai multe detalii postez.
  6. poti sa ai si jeep, NU ESTI MAJOR, mai stai un an sa iti dea si tie puful, asa cum am stat toti, ai sa vezi ca media de varsta e cu mult peste 20 de ani. be patient, young padawan, and beer shall you get, when 18 you will turn p.s. 2 ani, ca acum vad ca ai 16 ani 10 euro de persoana sau de motor? scuze am rasfoit inapoi insa nu am gasit. Scuze daca s-a mentionat deja. gata am gasit pe pagina evenimentului, e 10 euro de persoana
  7. asa, sa nu se mai duca lumea pana la prima pagina ptr detalii Venim!!!
  8. I-am zis lui Alex, acum s-a linistit, daca poti ia-l pe Sosi la bar si cand venim sa il luam il spalam in bere
  9. Daca a gasit cineva pe SOSI, e un mutzunache al lui Alex (shosho), rugam contactati.
  10. Cand am sa mai merg la bulgari am sa iau o sticla, sa o pastrez de suflet. Si am sa iau si o sticla de Menta, si aia e f buna.
  11. Da, deci pentru cine a ratat petrecerea, am sa incerc sa descriu cat de gravis a fost. deja anul asta nu cred ca o va egala alta petrecere, decat daca o repetam . Am mers fara far, escortat de Sosi (Alex) cu un Peugeot 206, in spate Dana cu Dragstar Classic, si la inchidere Lucian, cu Triumph, fara de care o mierleam sigur. La iesirea de pe autostrada Dana imi lumina calea, mergand foarte aproape de mine, si fara de care probabil ca as fi luat fiecare limitator de vitezasi fiecare groapa posibila. Niciodata nu mi-a fost atat de dor de farul de zx6, care invaluie soseaua ca o lacrima, si la care se pot face poze fara blitz daca pun faza lunga. Odata ajunsi, am montat corturile si am inceput sa bem.... Si de aici nu mai tin minte nimic pe prima seara. Sambata dimineata pe la 14.00 am plecat la scaldat, la rau acolo ne-am chinuit 3 oameni sa il inecam pe Balteanu, fara succese remarcaabile. Probabil daca l-am fi bagat la fund ar fi baut toata apa din rau, ca are caderea mare. ne-am prajit la soare de n-am mai avut nevoie de sac de dormit la culcare, ardea carnea pe noi. Am baut un fel de Absynth/Uzo/ ceva de genul, scria in rusa pe sticla, dupa un gat din bautura aia ti se schimba vocea definitiv. Foc de tabara, muzica, gratare de nu mai puteam respira cata mancare a fost (asta vineri, ca sambata eram la cort cat s-a mancat, si cand am, ajuns mai erau cateva felii de paine ) Nu stiu cine in afara de mine a mai facut dus la furtun, insa in ciuda racelii cu care m-am ales ori de la dus ori de la scufundarile prin rau ori de la alte 10 surse posibile, a meritat. Multi prieteni n-au venit fiindca nu stiau cum sa ajunga. Eu de sambata nu mai aveam baterie la tel, asa ca imi cer scuze celor 10 care mi-au trimis mesaje si apeluri, bine ca mai aveau numere de telefon de la ceilalti. Corturile au fost montate sub copaci, asa ca am evitat cu succes trezitul in chinuri in efect de sera pe care il experimentam in vama dimineata. Toaleta foarte frumoasa, romanica era iluminata cu candele seara, ti-era mai mare dragul sa petreci timp acolo Parintii lui Horia, niste oameni exceptionali, ne strangeam in jurul dumnealor cate 10 mereu, si stateam de vorba, pe unde ii gaseam faceam cerc si incepeau povestile. Mi-au spus ca nu sunt obisnuiti sa vada atatia oameni la un loc, fiindca de obicei acolo e mult mai liniste, insa se bucura ca ne-am simtit bine cu totii. Am obosit, sa mai zica si altcineva A, si bagati poze.
  12. esti;) asa ca sa nu te numeri de 2 ori:))
  13. hehe mai socoteste odata eu vin cu inca 7
  14. YEEEEEEEE AAAAA N-AM CARENE SI FAR (((((( da vin!
  15. Nu ma mai mira nimic, cand am fost oprit la un filtru cu Supernova am dat talonul de Kawasaki Ninja, fara sa imi dau seama. S-a uitat la rca, la itp, era tot in regula, mi-a dat actele si mi-a multumit. Cea mai tare Supernova - Ninja, 109 cai stock )
  16. Hai frate, de cate ori nu au virat peste voi gibonii fara sa se asigure? poate ca erau pe aceeasi banda, poate depasea, poate mergea in paralel, e treaba lui. Treaba gibonului este sa se asigure cand? A, da! La schimbarea directiei de mers. Neacordare de prioritate cu tamponare= 3 luni permis suspendat, si la urmatoarea abatere care necesita suspendarea permisului in interval de 6 luni ce inseamna? A da, permis anulat. Daca noi intre noi ne suspectam si ne facem morala cand nu e cazul, inseamna ca ne meritam soarta, nu? Off.: incercati sa mergeti cu bicicleta prin oras, pe banda 1, sa vedeti cati fac dreapta peste voi, si cati ies de pe stradute fara sa va dea prioritate. Atunci chiar ca nu mai spune nimeni ca nu v-a vazut, si totusi o comit. Se pare ca legea (chiar asa ciuntita cum e ea) e pentru prosti, smecherii ne omoara.
  17. ce tare! chiar ca viata bate filmul!
  18. Mai adaug si eu cateva, de la Tzutzu, baiatul care a avut accident.
  19. Am fost de curand, radarele fixe am inteles ca nu functioneaza, in schimb pot fi radare pe masini, mai ales ca e weekend, asa ca daca vine cineva cu scuterul, pliati-va numerele
  20. Apropo de asta, am aflat de la un meserias, m-a invatat el, ca R6 e mai puternic decat R1, fiindca intre ele mai exista si R2, R3, R4 si R5. Asteptam sa iasa noul Er10
  21. Cum nu stii cu noi, cu masina, ca ploua. Sa iei chitara, ca la bufet avem o baldoaca de vin de tzara. (mai putin soferitza, care va recupera acolo.)
×
×
  • Creează nouă...