Xomin Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 http://nothingtoxic.com/media/1193107951/M...ght_Off_his_Leg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 http://nothingtoxic.com/media/1193107951/M...ght_Off_his_Leg BAGA WARNING PENTRU CEI MAI SLABI DE INIMA!! E de bun simt.. Stiu filmuletul, si chiar nu-ti vine sa crezi ca se intampla la o viteza relativ mica.. gruesome.. John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 woow,ce nashpa... din cauza parapetului ala de tabla uite ce-au patit...jizzzzaaaaaazzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 woow,ce nashpa... din cauza parapetului ala de tabla uite ce-au patit...jizzzzaaaaaazzz aman aman ...cum a ramas ala fara picior...din cauza parapetului cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 fratilor, daca iti pierzi picioru: 1. Se pierde in cateva secunde o cantitate impresionanta de sange, intrucat acolo sunt artere f importante. 2. Urlii de durere iar in cateva zeci de/secunde iti pierzi cunostinta din cauza socului. 3. Daca ascultati mai bine pe fundal oamenii aia care vorbesc in vietnameza o sa intelegeti ca spun numai tampenii si nici unul nu se comporta ca si cum ar fi un accident real sau sa sune unu sa cheme salvarea. NU imi bat joc de ce am vazut. E un filmulet din care puteti invata multe sau pe care doar il vedeti din lipsa de alt ogrish. Eu zic sa trageti invataminte pt ca astfel de lucruri chiar se pot intampla. Sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nigh rider Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Doamne fereste!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 brrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 Numai frumos nu este filmuletul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 e de boala...lectia numarul 1:Cum sa parcati in parapet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 pai sange nu prea este...sau poate era de lemn piciorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Terminati bre cu carcotelile ! Exista si sange, exista si piciorul rupt undeva langa casca spre finalul filmuletului iar daca aveti si sonor... o sa auziti si o sirena... probabil de la poitie sau salvare... Offf, ce uameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate