profimotor Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 CE PARERE AVETI DE NOUL MODEL HAYABUSA 2008 ? Pret: K8 12.515 EUR K7 10.965 EUR Pret final cu tva. GARANTIE 2 ANI FARA LIMITA DE KILOMETRII LA TOATE COMPONENTELE MOTOCICLETEI. Este deja disponibila din noiembrie. Va intrebam deoarece suntem imortatori oficiali Suzuki in Romania si ne-ar ajuta parerile voastre foarte mult. Magazin si service Bd. Timisoare nr. 34 ,Bucuresti ,Sector 6 Tel:021 4400222 www.motorteam.ro office@motortem.ro Multumim si BAFTA . HAYABUSA_K8.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 CE PARERE AVETI DE NOUL MODEL HAYABUSA 2008 ? Pret: K8 12.515 EUR K7 10.965 EUR Pret final cu tva. GARANTIE 2 ANI FARA LIMITA DE KILOMETRII LA TOATE COMPONENTELE MOTOCICLETEI. Este deja disponibila din noiembrie. Va intrebam deoarece suntem imortatori oficiali Suzuki in Romania si ne-ar ajuta parerile voastre foarte mult. Magazin si service Bd. Timisoare nr. 34 ,Bucuresti ,Sector 6 Tel:021 4400222 www.motorteam.ro office@motortem.ro Multumim si BAFTA . s-a discutat deja pe vreo 22 de pagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 60% (daca nu mai mult) dintre proprietari au murit..in Germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) 60% (daca nu mai mult) dintre proprietari au murit..in Germania mai fiu al naibi...si pe asta din 2008 au crapat deja, nu suntem in 2007?...cum naiba au reusit ca inca nu sa lansat... aia alba e superba...si pretul e bun... Editat Octombrie 30, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightRider Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Un vis frumos..... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) mai fiu al naibi...si pe asta din 2008 au crapat deja, nu suntem in 2007?...cum naiba au reusit ca inca nu sa lansat... aia alba e superba...si pretul e bun... Albitura este grozava! Editat Octombrie 30, 2007 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 60% (daca nu mai mult) dintre proprietari au murit..in Germania Nush cum am ajuns prin "partile" astea ale forumului ... dar asta e foarte tare ... =>> Hayabusa = bomba pe 2 roti :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 mda albitura e foarte frumoasa, dar si albastreaua cu jenti gold arata cam bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_zeppelin Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 0 la 200 in 7sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) 60% (daca nu mai mult) dintre proprietari au murit..in Germania Astea sunt legende lansate de frustratii care si-o doresc foarte mult, dar din anumite motive nu o pot avea. Editat Noiembrie 1, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Si in anul de lansare al Toyota SUPRA in Europa din cateva mii la sfarsitul anului mai erau cam 200 pe strada in circulatie.Am mers cu asa ceva si stiu cu ce se mananca.Dar acest lucru nu ma face sa nu imi doresc una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 R1 mai frumoasa ca orice nu sunt din aceeasi clasa dar sunt cam la aceeasi bani , doar parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 ca performante este super ok, pretul este la fel de bun dar ca design, fara suparare, este urata rau. cred ca in anii '70 se potrivea bine acest posterior ) daca o privesti din fata este super agresiva dar cand treci pe lateral si ii vezi spatele te ingrozesti prefer modelul vechi sau un kawasaki zzr 1400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_zeppelin Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 spatele seamana cu cel de INTRUDER,nu e prea reusit(parerea mea),dar in rest poate mult...kg mai putine cai mai multi dar limitata.CARE-I IDEEA?.....sa fie peste kawa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate