robychopper Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 Roby nu cred ca e cazul sa facem din navigatul pe Motociclism.ro o stiinta exacta .In cele 20-30 minute cat pot sta si eu pe forum seara chiar nu am timp sa vad tot ce sa postat . dar nici sa nu punem aceleasi chestii de nu stiu cite ori,nu o vad o chestie buna,se incarca forumul aiurea... asta e parea mea....care este sensul sa tot punem poze cu aceleasi chestii...de mai multe ori... salut si nu mio lua in nume de rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autoVIP Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Si sa nu iti vina sa le calaresti pe toate pana le sar capacele ? Si fetele din poze sunt destul de dragutze http://www.drivemc.ru/other/forMen/forMen.htm rectificare:Si sa nu iti vina sa le calaresti pe toate pana le sar capacele ? Si motoarele din poze sunt destul de dragutze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 pentru cei care nu shi-au dat seama aici suntem la grupul chopperishtilor!!! topicul a fost curatzat de off-topic!!! va rog nu mai postatzi off topic!!! pentru femei pe vitezane exista o sectziune a forumului intitulata "motociclete de viteza!!! acolo sa le punetzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 pentru cei care nu shi-au dat seama aici suntem la grupul chopperishtilor!!! topicul a fost curatzat de off-topic!!! va rog nu mai postatzi off topic!!! pentru femei pe vitezane exista o sectziune a forumului intitulata "motociclete de viteza!!! acolo sa le punetzi!!! Bravo..Multumecs in numele cioperistilor...Esti chiar ninja..sarmana boierule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Bravo..Multumecs in numele cioperistilor...Esti chiar ninja..sarmana boierule no thank you!!! shi on topic de acu inc-olo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 contructiv topic..prilej de laba trista.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Sa nu mai mori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 o mica colectie de poze in MEMORIA LUI INDIAN LARRY in acest link gasiti cam tot ce sa scris despre indian larry pe net http://www.realheadlight.com/indian_larry.php INDIAN LARRY TRIBUTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 This is fucking cool!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate