zamonkh Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ma bag si eu pt maine dar sa stabilim un traseu ma gasesti pe mess pana diseara ID : zamonkh si stabilim ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinarici Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 si eu viu maine ca azi nu am mai reusit propun un traseu spre brasov plecare la 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Fost la Ruse, mancat, plimbat, intors. Vreme calduta, pozele le gasiti aici -> /index.php?...st&p=934481 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 maine cine baga un Ruse ?:)eu parca m as duce la metro ca mi e dor de Kamenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Am fost la Cheia singur, adica nu chiar singur ci cu jumatatea. Nu am intalnit pe nimeni la Arc la 10 astazi, am asteptat pana la 10.30, vazand ca nu apare niciunul am plecat, a fost magnific, vremea perfecta, drumul curat, peisajul de vis. Intr-un cuvant chiar daca n-am avut placerea sa va cunosc si am plecat numai noi a fost frumos. Poate data viitoare avem mai multe sanse..., pana atunci asfalt uscat si voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Am fost la Cheia singur, adica nu chiar singur ci cu jumatatea. Nu am intalnit pe nimeni la Arc la 10 astazi, am asteptat pana la 10.30, vazand ca nu apare niciunul am plecat, a fost magnific, vremea perfecta, drumul curat, peisajul de vis. Intr-un cuvant chiar daca n-am avut placerea sa va cunosc si am plecat numai noi a fost frumos. Poate data viitoare avem mai multe sanse..., pana atunci asfalt uscat si voie buna! Scuze colegu ca nu ai gasit pe nimeni azi la 10 vina imi apartine in totalitate deoarece NU M-AM TREZIT iar din aceasta cauza am intrat pe DN 1 abia la 12 k tampitii,oricum a fost soare a fost liber misto plimbarea.Inca odata mii de scuze ca ne-ati asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Si eu intentionam sa ajung la Arc la 10 dar m-am trezit tarziu si am intrat pe DN1 la 11:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 De data asta va iert! Cu conditia ca data viitoare sa fiti cu 10min mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Legat de tura aia spre Brasov, Valea Prahovei...La ce ora plecati?...Unde va intalniti?... Daca nu cumva ati plecat deja dati si voi un semn pe mess id: cristiporojan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) am fost la craiova sambata drum super ceva ceata dar in rest soare si paduri de toamna Editat Noiembrie 4, 2007 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 e ca in bancul ala: ivan a primit o mitraliera. care nu era mitraliera ci bicicleta. si nu i-au dat-o, i-au luat-o. pana la urma am fost si noi astazi intr-o tura pana la Cheia cu intoarcere pe DN. in ciuda celor cateva peripetii, excursia a fost foarte faina. n-a plouat. decat vreo 200 km din totalul de 360 m-a surprins placut drumul pe Cheia. mult mai putin pietris in curbe decat asta vara si frunze aproape deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate