kittyr Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ai rezolvat misterul celor 30 de pagini? Ca sa ma laud : mi-am pus top-case... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeWbIeRiDeR Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Prea frumos motoru'! Sa ai grija de el.Si de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Ca sa ma laud : mi-am pus top-case... si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 si eu... Am luat suportul de unde ai zis tu(dau o bere ptr pont!) si un shad de 37 l albastru (350 leuti). Bagam miine un Arc sa ne laudam? Poate vin si restu de gseristi ca nu i-am mai vazut de un an... Prea frumos motoru'! Sa ai grija de el.Si de tine! Daca e pt mine, multam lafel..Daca nu, doar lafel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Vand Suzuki GSR 600, an fabricatie 2007, ABS, 8000 km, parbriz original Suzuki, crash-pad-uri originale Suzuki, cauciucuri noi Michelin Pilot Power 2CT, suport top-case SHAD, reviziile la zi (schimbat ulei, filtru ulei, filtru aer) la 6000 km. Am toate actele originale, chiar si cele da fabricatie si calitate de la producatorul japonez. Carte de service, cu reviziile la zi. PRET: 5000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 s.au uzat la cineva scaiurile alea lipite pe rezervor care prinzi saua in ele ? de unde pot cumpara asa ceva ?tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 s.au uzat la cineva scaiurile alea lipite pe rezervor care prinzi saua in ele ? de unde pot cumpara asa ceva ?tnx De uzat nu cred ca s-au uzat ca dau jos rar saua, da' oricum nu au tinut bine de cind era nou nouta...io le apasam, ele se desfaceau...Chiar nu am inteles de ce nu au facut alt sistem de prindere. Ai putea incerca cu arici cu adeziv pe el-poti gasi la mercerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 sunt prea subtiri nu cred ca o sa tina . tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Nici la mine nu mai tin dupa primii 5k km,e boala de fabricatie, la toate e la fel, daca are cineva o solutie sa o puna si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 ai incercat la reprezentanta ? o sa sun eu la ei sa vad daca se poate face comanda. tre sa o rezolvam.... Mesaj completat gata am rezolvat , am gasit la motorteam costa 22 de lei buc si se aduc pe comanda care dureaza intre 7-14 zile . am lasat deja comanda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ai incercat la reprezentanta ? o sa sun eu la ei sa vad daca se poate face comanda. tre sa o rezolvam.... Mesaj completat gata am rezolvat , am gasit la motorteam costa 22 de lei buc si se aduc pe comanda care dureaza intre 7-14 zile . am lasat deja comanda . Si or fi la fel de "bune" ca originalele?! Miine ma interesez la o amica ce are o mercerie sa vad care e cel mai mare arici....mi s-a pus mie pata domle pe arici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 pai sunt originale de la 3m , daca tin un an cat au tinut si cele vechi e ok ... asta e....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Septembrie 3, 2009 Autor Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) pai sunt originale de la 3m , daca tin un an cat au tinut si cele vechi e ok ... asta e....... Ia-ti un bax Sa ne zici si noua, daca au tinut mai mult,poate au mai crescut caliatea la ele. Bafta,10x PS: Eu ma gandeam daca se poatea adapta un alt sistem(cu agatatori metalice de ex),prin alunecare,nu apasare,cum au alte mobre si mult mai eficiente.... Editat Septembrie 3, 2009 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) dupa ff multe incercari de a-mi modifica toba stock de GSR am gasit metoda optima zic eu (toba sufera mici modificari interioare-nu se modifica aspectul-nici prinderile-ramane k la inceput doar k sunetul va fi incomparabil) deci : MODIFIC TOBE STOCK DE GSR in curand si poze septimiu_21 sau 0752447970 Editat Octombrie 28, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 bravo Septi hai ca astept sa o aud si sa o si vad ...la cum te lauzi sper ca a iesit super ok vorbim pa AsfaltUscat !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cor$ac Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 dupa ff multe incercari de a-mi modifica toba stock de GSR am gasit metoda optima zic eu(toba sufera mici modificari interioare-nu se modifica aspectul-nici prinderile-ramane k la inceput doar k sunetul va fi incomparabil) deci : MODIFIC TOBE STOCK DE GSR in curand si poze septimiu_21 sau 0752447970 Pui si tu un filmuletz ceva sa vedem ce ai realizat ? Sau doar te-ai laudat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 se aude tare dar cam spart...i-am auzit eu motorul. eu zic ca cea mai buna metoda este sa montezi tobe devil. Eu am montat si sunt foarte incantat. Si pretul este mai mult decat rezonabil comparativ cu toate celelalte oferte, la firemotorsport am dat 1960 lei pentru filtru aer sport + tobe devil + montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 27, 2010 Autor Share Postat Februarie 27, 2010 se aude tare dar cam spart...i-am auzit eu motorul. eu zic ca cea mai buna metoda este sa montezi tobe devil. Eu am montat si sunt foarte incantat. Si pretul este mai mult decat rezonabil comparativ cu toate celelalte oferte, la firemotorsport am dat 1960 lei pentru filtru aer sport + tobe devil + montat. Pune si tu o poza cu ele,le testai aseara spre unirii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Pune si tu o poza cu ele,le testai aseara spre unirii? Probabil M-am tot plimbat. Recunosc le-am scos db-killerul scot acum un sunet f gros zici ca e miara. Cu db killer e pisicutza se aude stock+nitel mai gros. Poza nu am o sa fac intr'o zi cu soare. Oricum ca idee . Se aude chiar mai bine in realitate Mesaj completat stie careva plz cam cat costa revizia la 11.000 km la gsr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 ce ulei folositi ? 7100 10W40 sau 300v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) hey ca tot a venit soarele poate facem si noi o mica intrunire a gsr-istilor ca a am vazut din ce in ce mai multe gsr-uri pe strada. Sa scoatem nakedurile /index.php?...p;#entry2340556 Editat Martie 19, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonutzbal Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Sunt proaspat posesor al unu GSR600 -- 2006, dupa Yamaha R1; sunt foarte multumit, motoreta imi vine ca o manusa. As dori, daca are careva sa-mi trimita si mie owner manual .. asa ca sa mai citesc si eu cate ceva chestii generale despre motoreta. ( sa nu fiti rautaciosi si sa ma puneti sa dau search ca am dat deja si nu prea iese nimic). Daca e ma multumesc si cu link-uri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Sunt proaspat posesor al unu GSR600 -- 2006, dupa Yamaha R1; sunt foarte multumit, motoreta imi vine ca o manusa. As dori, daca are careva sa-mi trimita si mie owner manual .. asa ca sa mai citesc si eu cate ceva chestii generale despre motoreta. ( sa nu fiti rautaciosi si sa ma puneti sa dau search ca am dat deja si nu prea iese nimic). Daca e ma multumesc si cu link-uri. Multumesc! felicitari mai rar de pe r1 pe gsr...eu am un manual de service dar e in spaniola Mesaj completat Pune si tu o poza cu ele,le testai aseara spre unirii? ca tot am facut rost acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 22, 2010 Autor Share Postat Martie 22, 2010 GSR service manual,enjoy http://dl.transfer.ro/transfer_ro-23mar-ed...0a16eaaffde.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonutzbal Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Multumesc de link! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate