RaduKu Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 asa pt cunoscatori, adica cei care s-au dat pe ea, sau care au citit despre ea ce parere au? ce parere aveti? care ar fii viata ei? cu ce o comparam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 15, 2005 Share Postat Februarie 15, 2005 E vorba de honditza aia rosie ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 15, 2005 Autor Share Postat Februarie 15, 2005 care rosie? Uite asta e!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 16, 2005 Autor Share Postat Februarie 16, 2005 sa inteleg ca nimeni nu stie nimik de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 16, 2005 Share Postat Februarie 16, 2005 E frumoasa, asta e cert, iar daca ti-ai luat-o inseamna ca te-ai documentat tu, smechere..... Sa o stapanesti sanataos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 17, 2005 Autor Share Postat Februarie 17, 2005 (editat) mersi, mersi, da asa e m-am documentat dar mai vroiam si parerile "comunitatii" PS: Radu, I can't hardly wait for the first sunny day to take the ride. Don't you? Editat Februarie 17, 2005 de RaduKu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incubus Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 MARFA TOACLA TZI-AI TRAS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 22, 2005 Admin Share Postat Februarie 22, 2005 (editat) PS: Radu, I can't hardly wait for the first sunny day to take the ride. Don't you? ..Frumoasa scula..s-o stapinesti sanatos.. PS:Daca nu ar exista "americanofobia" asta ce ne-am face! LUIGI V. Editat Februarie 22, 2005 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 dar e chiar marfa afara de mers cu motorul... de ce nu dai o tura??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 23, 2005 Autor Share Postat Februarie 23, 2005 mersi luigi, dar e adresata expresia unui motorist care lucreaza la ambasada si ca sa ma inteleaga (nu ca n-ar stii romana) sa ma inteleaga mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Frumos, foarte frumos... da-ne niste detalii te rugam. Cum se zice in "Biker Boys", BURN RUBER NOT YOUR SOUL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 23, 2005 Admin Share Postat Februarie 23, 2005 mersi luigi, dar e adresata expresia unui motorist care lucreaza la ambasada ...Atunci scuzele mele! Am crezut ca este simpla prosteala.. Oricum scula este dementa!! LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 24, 2005 Autor Share Postat Februarie 24, 2005 ieri am fost cu ea, pana in otopeni, si azi merg la rar. Vreau sa va spun ca face.......vvrrrrrruuuuuummmmmmmmm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 Pai...tu nu ateptai pareri...asteptai laude... Si pe cine intereseaza daca era de la ambasada sau de la R.A.T.B. ...credeam ca e vorba doar de motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Februarie 25, 2005 Autor Share Postat Februarie 25, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incubus Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 verry sharp,verrrrrry sharp!that extra special gooood looookin' bike! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actadi Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 este superba, trage la orice turatie si parca la fel in toata plaja de turatii! costa cam mult daca vrei sa-ti schimbi tobele! exista si varianta sa le manareshti p-alea de serie! dar sunt nishte calcule facute si s-ar putea sa o dereglezi ! Este f manevrabila, cu tobele de serie-silentioasa, fiabila si o placere sa o conduci! Carenele asigura o protectie rezonabila la vant! Este sport-touring, poti merge 350 de km doar oprindu-te sa alimentezi! Daca mergi cu 140 km/h la 5000 rpm in a 6-a at consuma rezonabil! Daca mergi cu 200 sau mai mult ajungi la 10 l la 100km. I se poate aplica un pinten de toata frumusetea ! Totusi parca are amortizoarele cam moi! Rezervorul cam mic ! si trepidatiile care sunt explicabile , chiar , spun unii, ca fac parte din charmul ei! In concluzie este FUNBIKE ! care la 115 HP ofera foarte mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 akum k am fakut 7500 km cu ea pot sa va povestesc ceva....este dementiala exakt kum a spus actadi trage mereu, toarke(vibreaza) k unsa de iti e mai mare drag sa stai klare pe ea, este aproape la fel de manevrabila k un ducatti, dar consuma mult la vit mare 10L...in rest este un vis. PS: am skris ku K-pa din prosteala PS2: am mers pe un zx-6r de curand si obisnuit k la mine, dau drumul la gaj se infraneaza motorul.......era sa ma proptesc in gard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apockalypsse Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 intr-adevar un motor de invidiat cineva spunea k e sport/touring iar eu am dat de el k fiind sport si atat. din ce an e modelul tau ?! k din poze nu-mi pot da seama cat te-a costat bijuteria dak nu e un secret ?! salut Andy din Galati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Martice Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Salut, foarte frumos! sa-l stapanesti sanatos! Este construita foarte bine, nu pot spune ca e sport touring, dar poti sa mergi cu ea fera sa ai probleme din cauza pozitiei in mers. Mai degraba sport. ( nu SS) Eu sunt dotat cu 1000F din '99 Nervoasa, cuplu mare de la 2500rpm, la consum mie mi-a luat 7/100 pe un drum de 255Km, mers in 'medie' cu 130-140, cu scapari pe la 200-220. Cred ca daca mergi usureanu consuma cam 6/100 afara... dar nu prea are farmec Nu se compara prin oras cu un 4l, e mult mai misto. maxim am mers cu 240, 2 pers. cica merge 260. In atasament e bestia mea. Martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 A mea e din 97 galbena de serie Martice, a ta asa ai luat-o sau ti-ai facut-o, pt ca e super, e dementiala cu ciocul ala si vopseaua aceea...... PS: si m-a costat 5500 Eur cu tot tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Martice Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Cand am luat-o arata exact ca a ta (totusi rosie:) ). Ce e pe ea am pus eu si acum am ajuns la capitolul tobe. Totusi concluzia e ca mai bine o iei facuta ca altfel toate accesoriile te costa de te rup. Eu am luat-o pe asta pt ca avea 5.000Km (si arata a sub 10.000) Poate ne intalnim mai multi VTR-isti din Buc intr-o zi sa schimbam impresii live. Ce parere aveti? Martin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 eu as fii d akord. Dar spune-mi totusi unde ti-ai facut pintenul acela si unde ai vopsit-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apockalypsse Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 salut am si eu o intrbare de incepator stiu k la o masina cand o vopsesti tre platite nush ce chestii si anuntat la politie (birocratia multa) asta cand ii schimbi culoarea. la moto e la fel sau poti sa o pictezi cum vrei tu si nu te deranjea za nimeni ?! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Frumos motorul dar si fiabil. Normal, doar este Honda. Este raspunsul technologicla Ducati cu 2V cu exceptia ca Honda are cursa pistonului scurta si asta ii da o turatie rapida si ridicata si o banda a puteri uniforma. Ceva similar cu VFR care are 4V dar cu un sunet mult mai dur fiind doua pistoane mari de 500. Sa ai grija de ea si ea de tine si multi km si sni de placere sa ai pe doua roti. Sa ai norocul numai de accidente superficiale conducind cu multa intelepciune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate