sacal Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 bre emilio, stiu eu un nenic de prin salajan, care cu 50ron iti face o frumusete rabatabila, de nu iti vine sa crezi. omul a lucrat la ceva prelucrare fina la viata lui. arata suportul mai ceva decat alea cumparate, plus ca iti ia masuri pt moto tau. think about it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 Cel mai la obiect raspuns de pana acum.Mersi.Da-mi pontul!Urgent ca la 6-7 decolez spre Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 bre emilio, stiu eu un nenic de prin salajan, care cu 50ron iti face o frumusete rabatabila, de nu iti vine sa crezi. omul a lucrat la ceva prelucrare fina la viata lui. arata suportul mai ceva decat alea cumparate, plus ca iti ia masuri pt moto tau. think about it... dear sacal, da si tu mai multe detalii, ca ne trebe' vreo 4 bucati la timisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 (editat) si pe la oradea vreo 3-4 Editat Decembrie 14, 2007 de ge0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 si pe la oradea vreo 3-4 VREAU SI EU UNU!!! E de ala electric ??? --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 22:50 ------------- cat ai dat pe el? de unde? poti sa faci rost? ops acum am citit si celelante pagini... cum pot sa fac si eu rost de unul? Si tu depasesti viteza legala ma ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 VREAU SI EU UNU!!! E de ala electric ??? <small>--- Mesaj completat în 17 Dec 2007 22:50 -------------</small><br/> Si tu depasesti viteza legala ma ???? te ai gasit mistocar....nu il iau pentru rs...il iau pentru nou motor care e pe vine domne ce le da la oameni cm3 grade....fitze..smecherie...nu esti primu,asa ca nu e nimic ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 te ai gasit mistocar....nu il iau pentru rs...il iau pentru nou motor care e pe vine domne ce le da la oameni cm3 grade....fitze..smecherie...nu esti primu,asa ca nu e nimic ciudat nu e nici o lauda ca depasesti viteza legala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 te ai gasit mistocar....nu il iau pentru rs...il iau pentru nou motor care e pe vine domne ce le da la oameni cm3 grade....fitze..smecherie...nu esti primu,asa ca nu e nimic ciudat Ma scuzi...dar mi se parea cel putin stupid sa vad un Rs cu suport de numar rabatabil! Si nu ma consider mai cu grade, fitze si ce ai zis tu pe acolo! Pana la k6-le asta am mai avut doua motorete asa k nu sunt un fitzos care si-a luat miar k sa faca impresie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 te ai gasit mistocar....nu il iau pentru rs...il iau pentru nou motor care e pe vine domne ce le da la oameni cm3 grade....fitze..smecherie...nu esti primu,asa ca nu e nimic ciudat nu cm3 dau grade , ci stilul de mers ... tu poti sa-ti iei si hayabusa ca tot grade de RS o sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 http://www.phantomplate.com/products.html Incercati aici.....ceva mai simplu de utilizat si mai greu de detectat. Parerea mea e ca varianta Spray e cea mai buna. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 http://www.phantomplate.com/products.html Incercati aici.....ceva mai simplu de utilizat si mai greu de detectat. Parerea mea e ca varianta Spray e cea mai buna. Bafta. Varianta spray e buna la radare cu blitz.... si la noi majoritatea sunt cu camera de filmat, pe loganuri! Cel putin din cunostintele mele, nu bag mana in foc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 baaaa, de 1 an de zile nu a sarit nimeni cu niste scule de astea???????? MAI ASTEPT MULT?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 am avut eu dar l-am dat. cred ca a ajuns la alexutzzz. oricum lumea se mandreste ca se poate face cu 500.000 lei unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 am avut eu dar l-am dat. cred ca a ajuns la alexutzzz. oricum lumea se mandreste ca se poate face cu 500.000 lei unul. apoi... la 50 lei eu iau 3 din prima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 a aparut o noua versiune. sistem mult mai subtire cu buton pe bord tip on-off. cred ca imi cumpar si eu unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 unde le-ai vazut? si pe la ce pret sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Mda a ajuns la mine..super misto Mai mult de 50 ron nu costa fabricarea unuia si ceva talent+alergat dupa butoane si balama:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 fratilor de ce nu ziceti si la plebe de unde se pot lua???? macar pe PM daca nu aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 alexxutz, este vorba de alt sistem,nu ala. si ti-am spus, vreau si eu doua la 50 ron. @cataaa: e aprox 140 de dolari dar f misto. o sa iti arat cand ne vedem sau pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 Am pus o balama la numar si de la curentul de aer intra automat sub sa - prima iesire pe autostrada am crezut ca l-am pierdut si el statea linistit sub sa.Degeaba l-am ridicat ca el tot acolo se ascunde-parca stie si la 90-100 se ascunde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 as dori si eu baieti unul electric sa-l pot ascunde cand vreau eu din buton, nu vantul eventual de unde pot lua un nr de tel. si un scor ar fi ideal 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 18, 2008 Autor Share Postat Martie 18, 2008 Dupa ce m-a chinuit talentul mi=a facut cineva si 2 bucati speciale.Daca intereseaza pe cineva duminica sunt in Bucuresti cu ele.0727364388 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 am gasit la salon ceva destul de ok,raport calitate pret... destul de serviabili si ok domnii...iar la salon aveau preturi decente la toate lucrurile... http://www.barracudamoto.ro/ suportul de mai jos e pt 600 f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 hai mai nene chiar nu are nimeni de vanzare sa ma duc sa dau bani pac pac si gata am suport cu buton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Martie 23, 2008 Autor Share Postat Martie 23, 2008 A venit suportul.La prima vedere este super si la un pret bun.Este un dispozitiv manual cu un sistem de bile si este facut din aluminiu si inox.Primele 2 vor merge pe busa si un R6.Daca este cineva interesat sa ma contacteze si ai dau poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate