singurelul_GS Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Centru Civic, in spate la fostul RC Star, dar nu poti decat sa-l ,,cazezi"... e incuiat , asigurat, incalzit, tot comfortul, dar nu te potzi ,,foi" toata ziua pe acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Centru Civic, in spate la fostul RC Star, dar nu poti decat sa-l ,,cazezi"... e incuiat , asigurat, incalzit, tot comfortul, dar nu te potzi ,,foi" toata ziua pe acolo.. Ce inseamna, mai exact, "nu te poti foi"? Daca de ex sta acolo 3 saptamini dupa vine o saptamina mai calduroasa si vreau sa ies cu ea (saptamina in care, evident, o tin acasa), nu se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 S-a inchiriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Deci, @mirrcea67: Ce inseamna, mai exact, "nu te poti foi"? Daca de ex sta acolo 3 saptamini dupa vine o saptamina mai calduroasa si vreau sa ies cu ea (saptamina in care, evident, o tin acasa), nu se poate? Editat Septembrie 25, 2008 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 reiinvii acest topic... cine are un garaj unde sa tin si eu mobra. vreau sa aibe curent. stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna. Caut garaj sa imi tin moto contracost... Eventual sa fie in oras....PLSSSSSSSSSSSSSSSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna. Caut garaj sa imi tin moto contracost... Eventual sa fie in oras....PLSSSSSSSSSSSSSSSS in casa, in sufragerie, langa brad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 in casa, in sufragerie, langa brad eventual pui gogosarii si chilotii la uscat pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ba da viteji mai sunteti voi in replici ...mai cretule tu ai prins glas????o cunosti macar pe fata care a postat acest anunt spre curiozitatea mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ba da viteji mai sunteti voi in replici ...mai cretule tu ai prins glas????o cunosti macar pe fata care a postat acest anunt spre curiozitatea mea? man sa stii ca nu sunt chiar asa cret , cum sa n-o stiu pe fata (mare fan de SRAD )?! Era o replica la tinutul in casa langa brad ....treaba e delicata cu garajele mai ales ca cica este Hotarare a Consiliului Local sa se darame garajele pe motiv de lipsa de locuri de parcare si ca sunt inestetice. Eu am pus-o la naftalina pe undeva pe la ghiorloaia...mai exact Rediu Aldei la o cunostinta intr-un hambar...bine conservata si pregatita sa nu inghete lichidele in vezica ). Mai cunosc vre-o 2-3-4 care cauta garaj si nici pe ei nu pot sa ii ajut. Daca aflu vre-un pont cu un garaj postez aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna. Caut garaj sa imi tin moto contracost... Eventual sa fie in oras....PLSSSSSSSSSSSSSSSS /index.php?showtopic=268525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 man sa stii ca nu sunt chiar asa cret , cum sa n-o stiu pe fata (mare fan de SRAD )?! Era o replica la tinutul in casa langa brad ....treaba e delicata cu garajele mai ales ca cica este Hotarare a Consiliului Local sa se darame garajele pe motiv de lipsa de locuri de parcare si ca sunt inestetice. Eu am pus-o la naftalina pe undeva pe la ghiorloaia...mai exact Rediu Aldei la o cunostinta intr-un hambar...bine conservata si pregatita sa nu inghete lichidele in vezica ). Mai cunosc vre-o 2-3-4 care cauta garaj si nici pe ei nu pot sa ii ajut. Daca aflu vre-un pont cu un garaj postez aici Pe langa faptul ca esti cret mai esti si blond.....mai "motociclist-ule" mai citeste odata postul si ai sa vezi ce ai scris unde ce cum si cand....cat despre ce tine ea pe motocicleta e problema ei ....si in ceva nu are legatura cu nici un SRAD....nu vorbi fara sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Cine este interesat de un loc de hibernat pentru iarna ma poate contacta pentru mai multe detalii pe messenger pe ID-ul : dragosh292002. Garajul se afla in Copou, la parterul unui bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna. Caut garaj sa imi tin moto contracost... Eventual sa fie in oras....PLSSSSSSSSSSSSSSSS cat imi dai sa o tii la mine la firma? la caldurica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Pe langa faptul ca esti cret mai esti si blond.....mai "motociclist-ule" mai citeste odata postul si ai sa vezi ce ai scris unde ce cum si cand....cat despre ce tine ea pe motocicleta e problema ei ....si in ceva nu are legatura cu nici un SRAD....nu vorbi fara sa stii am vazut cine esti....Gabi. "Cucule cu pana sura...": 1. Nu te-am jignit deci am pretentia nici tu sa nu ma jignesti ("motociclistule") 2. Faza cu ghilimelele...motociclist e si ala cu 1 km, motociclist e si ala cu 100.000Km ..acuma depinde de care e si ce fel de om e 3. Stiu eu f bine care e faza cu SRAD-ul, oricum e lipsita de importanta, si nu trebuie sa fii avocatul ei! 4. Daca am suparat-o imi bate singura obrazul si o sa imi cer scuze Punct. Editat Noiembrie 20, 2008 de mihaicretu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 am vazut cine esti....Gabi. "Cucule cu pana sura...": 1. Nu te-am jignit deci am pretentia nici tu sa nu ma jignesti ("motociclistule") 2. Faza cu ghilimelele...motociclist e si ala cu 1 km, motociclist e si ala cu 100.000Km ..acuma depinde de care e si ce fel de om e 3. Stiu eu f bine care e faza cu SRAD-ul, oricum e lipsita de importanta, si nu trebuie sa fii avocatul ei! 4. Daca am suparat-o imi bate singura obrazul si o sa imi cer scuze Punct. NU DAR AM ALERGIE LA POSTURI GEN AL TAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 NU DAR AM ALERGIE LA POSTURI GEN AL TAU Man daca te deranjeaza post-ul fa reclamatie la admin, nu trebuie sa-mi strici buna dispozitie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Cat testosteron pe topicul asta... Diana, sa inteleg ca nu au fost de acord administratorii sa o tii in scara? cat imi dai sa o tii la mine la firma? la caldurica.... Bah, esti culmea Profitorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Man daca te deranjeaza post-ul fa reclamatie la admin, nu trebuie sa-mi strici buna dispozitie.... imi place sati fac praf buna dispozitie ca sa intelegi ca si tu o faci altora cand faci glume nejustificate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 imi place sati fac praf buna dispozitie ca sa intelegi ca si tu o faci altora cand faci glume nejustificate la mine intentia era alta..deci sorry......mi-au mai cazut 2-3 fire de par oricum...ai avut succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 la mine intentia era alta..deci sorry......mi-au mai cazut 2-3 fire de par oricum...ai avut succes ma bucur ca am reusit ...si sunt cu ochii pe tine incontinuare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orbit Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Bai voi astai doi care va certati pe topicul fetei Eu zic asa va luati "o camera" sau ca sa fiu sigur ca ati inteles va faceti un topic separat si va certati in voie. Nu cred ca are rost sa sticati topicul fetei. Eu unul nu va cunosc pe toti ci doar pe unul singur da totusi cred ca nu e frumos sa va certati asa in public mai ales ca unii mai pierd si parul ,a sa ca daca puteti sa o ajutati pe fata ok daca nu mai bine nu mai veniti cu replici inteligente. Si da nu are nici postul meu nici o treaba cu ce se discuta da ma enerveaza discutiile inutile si eu nu vreau sa raman fara par cum se pare ca patesc unii dintre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 am vazut cine esti....Gabi. "Cucule cu pana sura...": 1. Nu te-am jignit deci am pretentia nici tu sa nu ma jignesti ("motociclistule") 2. Faza cu ghilimelele...motociclist e si ala cu 1 km, motociclist e si ala cu 100.000Km ..acuma depinde de care e si ce fel de om e 3. Stiu eu f bine care e faza cu SRAD-ul, oricum e lipsita de importanta, si nu trebuie sa fii avocatul ei! 4. Daca am suparat-o imi bate singura obrazul si o sa imi cer scuze Punct. Nu m'ai suparat (nici nu am bagat in seama ce ai postat ) si nu am avocati ....si da...mi'a placut srad-ul mult...dar nu ii vad legatura aici Cat testosteron pe topicul asta... Diana, sa inteleg ca nu au fost de acord administratorii sa o tii in scara? Bah, esti culmea Profitorule! Nop, nu am reusit....tocmai au ganduri rele ptr motorica meu...vor sa il dea afara sa renoveze scara blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warefare Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 stai calma ca gasim noi unde sa le bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate